Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
Re: Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
Nisam video tablice do sada na njima.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ja nisam obraćao pažnju, ali s obzirom da mogu da idu 25km/h i imaju mesto za tablicu palo mi na pamet da pitam.
Ima ovakvih vozila kod nas. U principu ova sa kojima sam ja imao susreta su kategorije L2 (laki tricikli) i mogu da se registruju. E sad, koliko znam, u Subotici se vozi dosta tih elektro vozila koje narod ne registruje. Kako policija na to gleda ne bih znao. Rekao bih da je siva zona.
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ma ova će se voziti po selu, neće ni videti većeg mesta, nego čisto pitam da znam.
Videh pre neki dan lika na običnom bajsu sa onom elektro konverzijom, išao 45km/h ispred mene.
Ma idu ti električni,.još ako ih tjuniraju....
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Jos samo da znaju da ukoce na vreme. Nije problem nabaciti bateriju i povezati. Treba i sve ostalo da prati to sto sumnjam da vecina radi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Vidjam bas dosta tih mini elektricnih skutera po Zajecaru. I to uglavnom ih starije zene vozeMarkoni napisao: 26 Apr 2025, 11:05 Ima ovakvih vozila kod nas. U principu ova sa kojima sam ja imao susreta su kategorije L2 (laki tricikli) i mogu da se registruju. E sad, koliko znam, u Subotici se vozi dosta tih elektro vozila koje narod ne registruje. Kako policija na to gleda ne bih znao. Rekao bih da je siva zona.