Dobro veče
Re: Dobro veče
Nas nasima, drugi drugima.
Sent from my SM-T113 using Tapatalk
Sent from my SM-T113 using Tapatalk
A nisi imao problema što nemaš ulazne i izlazne pečate uparene?Pulp Fiction napisao:Ja našima dao naš, Hrvatima hrvatski. Pitao sam na Tovarniku letos, čim sam izvadio pasoš onog lika u kućici, kaze on najbolje, svakom svojeDa idem u neku treću zemlju, naš našima na izlazu, ostalo hrvatski.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
To i mene brine, izlaziš iz zemlje sa pasošem druge zemlje, a pritom u njemu nema ama baš ništa (nov pasoš), dakle nema traga da si ušao ni kad si ušao. Pritom u hrvatskom pasošu još i ne piše tvoja adresa stanovanja (za razliku od našeg), pa se ne vidi ni da živiš u Srbiji. Znam da se ranije bukvalno morao sakrivati pasoš druge zemlje ako ga imaš, ne znam kako sada stvari stoje...
Sve koje znam da imaju dva pasosa putuju po istom principu. Nas-Nasima, drugi-drugima
Sent from my SM-J500FN
Sent from my SM-J500FN
Rexbo.eu?passenger napisao:Kragujevac,
Ima li neki sajt sličan pkwteile.de? Da ima sve na jednom mestu
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Ne, ništa nije rekao. Hrvati nisu ni udarali pečate, ništa u njemu nemam...ALi nigde nisam ni išao od kad ga imam. Samo kod njih. Ja to kapiram ovako izlaziš iz Srbije, naši lupe pečat. Ulaziš kod Hrvata sa njihovim pogledaju ga i ništa, ne zanima ih izlaz iz SRB, nego ono sa čim ulaziš kod nih. I tako unazad isto, daš Hrvatu njegov izađeš, i onda našem naš. On vidi prethodni pečat da sam izašao i lupi još jedan sad za ulaz.aviator napisao:A nisi imao problema što nemaš ulazne i izlazne pečate uparene?Pulp Fiction napisao:Ja našima dao naš, Hrvatima hrvatski. Pitao sam na Tovarniku letos, čim sam izvadio pasoš onog lika u kućici, kaze on najbolje, svakom svojeDa idem u neku treću zemlju, naš našima na izlazu, ostalo hrvatski.
Nzm zašto Hrvat letos nije pečatirao njihov.. Mrzelo ga možda. Busom sam išao.
I meni su tako rekli, naš našima a dalje kako ti volja.
Nije mi samo jasno zašto za izlazak iz Srbije nije dovoljna samo LK.
Nije mi samo jasno zašto za izlazak iz Srbije nije dovoljna samo LK.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
I meni je to baš idiotski: dozvoljavaju Hrvatima i drugim građanima EU ulazak i izlazak iz Srbije samo sa ličnim kartama, a nama ne daju sa našima (ni jedni ni drugi).
Nas pasos nasima, a EU licna karta drugima, sta ce ti pecati 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Dobro jutro. Srećan praznik.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Kakav praznik, masovno rostiljanje i opijanje 
Starim... Juce bio samo od 15h do 24h, danas cu ceo dan. Zato mladji burazer otisao jos 28og

Starim... Juce bio samo od 15h do 24h, danas cu ceo dan. Zato mladji burazer otisao jos 28og

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Hvala Heinz.
CH radi, sem ciriškog kantona čini mi se. Lihtenštajn ne radi, AT ne radi
CH radi, sem ciriškog kantona čini mi se. Lihtenštajn ne radi, AT ne radi
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Srećan preznik, proleteri i poštena inteligencijo 

Dobro jutro i srecan praznik proleteri
Kod nas sve radno
Bar su se pobrinuli za haos na mom standardnom odvajanju za posao. Ladno preko vikenda zamenili skretanja, skretanje je izgledalo kao voznja u lunaparku 
Stara situacija:

Nova situacija:

Stara situacija:

Nova situacija: