Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Braća Kret su zakon. 

Ih, pa ne bih se cimao po tavanu i "igrao" da bi to gledao neko/bilo ko.starac vujadin napisao:Teško bi to neko gledao danas.

Za početak barem bi jedan soba uživala u tome - ja.
Kad si pomenuo Diznija, imam nekolika crtanih i iz te kolekcije. Jeste to sad groblje kaseta, ali ima tu lepih uspmena iz detinjstva.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
paja napisao:Braća Kret su zakon.

I mali Indijanac koji ume da priča sa životinjama - Yakari, Yakari....

Moram to da čekiram.
Nađite Mašu i Medveda na youtube. Ima u HD, bruka crtani. Klinci ga svi redom obožavaju.
Nađite Mašu i Medveda na youtube. Ima u HD, bruka crtani. Klinci ga svi redom obožavaju.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Minimaks ima jako dobre i kvalitetne crtane filmove.
Baš smo se supruga i ja setili onih "starih" vremena, od pre 20-tak godina kada smo znali za crtani pre Dnevnika - Laku noć deco!!!
Danas tog crtaća više nema, ali mališa čim čuje početak uvodne špice za Slagalicu, odmah parkira svoju šetalicu pod ručnom ispred tv-a.
Baš smo se supruga i ja setili onih "starih" vremena, od pre 20-tak godina kada smo znali za crtani pre Dnevnika - Laku noć deco!!!

Danas tog crtaća više nema, ali mališa čim čuje početak uvodne špice za Slagalicu, odmah parkira svoju šetalicu pod ručnom ispred tv-a.

Yakari je na Minimax-u, Braće Kret takođe bude ponekad na Minimax-u, a ima ih na You tube-u 15-ak epizoda na srpskom.
Slažem se. Uporedite sa današnjim crtaćima npr:starac vujadin napisao:Teško bi to neko gledao danas. Gledam ove nove crtaće...em što su nacrtani ko nogama (samo se jedan lik pomera, drugi stoje kao u stripu...Disney bi se prevrtao u grobu kada bi video), em što nema nikakve poruke, samo neka agresija, urlanje, laseri, eksplozije...nikakve poruke da pošalje, ništa da se nauči. Unervozim se kada to gledam, kao atak na mozak...mogu misliti kako utiče na dečji.
http://www.youtube.com/watch?v=1d6OXG65sK0
ili:
http://www.youtube.com/watch?v=lCcFLIuWiEA
ili čak:
http://www.youtube.com/watch?v=qbbZHwHZ678
Ђенерал Јанковић
Ih bas snorkijevci 
Kako su se zvali oni sto su isli cini mi se na tv zagrebu? Isto imaju neke surle, ali i repove, deluju kao sisari
Momak i devojka, otac od devojke je neki zloba

Kako su se zvali oni sto su isli cini mi se na tv zagrebu? Isto imaju neke surle, ali i repove, deluju kao sisari

Momak i devojka, otac od devojke je neki zloba

Moj klinac obozava da gleda Branka kockicu.starac vujadin napisao:Teško bi to neko gledao danas. Gledam ove nove crtaće...em što su nacrtani ko nogama (samo se jedan lik pomera, drugi stoje kao u stripu...Disney bi se prevrtao u grobu kada bi video), em što nema nikakve poruke, samo neka agresija, urlanje, laseri, eksplozije...nikakve poruke da pošalje, ništa da se nauči. Unervozim se kada to gledam, kao atak na mozak...mogu misliti kako utiče na dečji.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Mravojedi? 
Cheda Stipsa
Crtani se zove "Rakuni".
EDIT: Ovde je ipak zloca Chedin cale

Cheda Stipsa

Crtani se zove "Rakuni".
EDIT: Ovde je ipak zloca Chedin cale

Poslednja izmena od Delija u 29 Jan 2014, 21:22, izmenjeno 2 puta ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Stvarno sa ove distance gledajuci te emisije su...pa ne znam, sveta vodica i biblija za ovo cime se danas truje. Od prilike isto vazi i za hranu, vodu...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
https://www.youtube.com/watch?v=FHCiO_OtFFM
E to!
Isto ovako se kvari slika. Kada smo kupili TV u boji, pa je citav jedan dan crno beli bio na izvolte u nasoj sobi. Ja budzio neke antene, samo da uhvatim bilo kakav signal iz sobe. Pa se kvari slika ... To su bila vremena
E to!

Isto ovako se kvari slika. Kada smo kupili TV u boji, pa je citav jedan dan crno beli bio na izvolte u nasoj sobi. Ja budzio neke antene, samo da uhvatim bilo kakav signal iz sobe. Pa se kvari slika ... To su bila vremena

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ahahaha, ovo sam skroz zaboravio. Ona dobra, dobra stara vremena. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Moram nesto da primetim, posto volim da citam komentare, na b92 na primer.
Uocio sam nesto neobicno u njima.
Kao da su uradili softversko tendenciozno ocenjivanje komentara, ili neko iznutra daje ocene, evo tri primera od danas.
Obratite paznju na brojke preporuka, ovo se masinski radi?

Uocio sam nesto neobicno u njima.
Kao da su uradili softversko tendenciozno ocenjivanje komentara, ili neko iznutra daje ocene, evo tri primera od danas.
Obratite paznju na brojke preporuka, ovo se masinski radi?

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Naravno, pa to se sve rešava iznutra.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...