+1Paja napisao:Da Bog da propali svi proizvođači oružija.
Ratna tehnika
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Ratna tehnika
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Dragane, da li si ti to ozbiljno iskomentarisao nesto sto Incognito napise, jel ti dobro?
Lep avion, doduse, mora se priznati

Pogreši čovek 

- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
aj napisi , bas me interesujedragan napisao:....Hteo sam da napisem nesto jos na ono "najmocniji avion na svetu", ali reko ajde...

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
Pa za pocetak, po kom kriterijumu je najmocniji, i u kom uopste smislu? Ako moze bez taksativne price o hiljadama milijardi raznih oruzija koje kao moze da ponese, nego neka onako, malo smislenija prica 

- Rakhil
I koja je jedinica mere za moc? Nesto tipa ovaj avion vredi 2.45 megaplavihrendzera, tako nesto? 

Prijatelju, to sam napisao figurativno zeleci da pohvalim kvalitetan avion i istovremeno ukazem kako bi i nama bilo dobro da imamo kvalitetnu tehniku (mozda ne ovakvu, ali drugaciju, nama i nasem geostrateskom polozaju prikladnu) kako bismo obezbedili sopstveni suverenitet na vetrometini na kojoj se nalazimo. A sto se tice "sravnjivanja sa zemljom", znas kako ... Neko ce nekoga ipak morati da sravni pre ili kasnije, u to nemoj imati ikakve sumnje. Ili ce Albanija uz pomoc svojih snaznih partnera sravniti Srbiju ili ce Srbija sravniti Albaniju. Bili mi sila ili ne, to je prosto tako.dragan napisao:ovo razmisljanje sa sravnjivanjem albanije sa zemljom je na nivou recenice jednog stratega genijalca sa akademije, u stilu " mi smo bre sila, sa mobilizacijskim naprezanjem x-tog stepena imamo 700.000 vojnika"...
Inace mi je pun kufer tih prica, i nisam nijedan "-fil" ali brate... Stvarno je super imati bar predstavu u kom veku zivimo...
Stvarno bez ikakve uvrede...
Hteo sam da napisem nesto jos na ono "najmocniji avion na svetu", ali reko ajde...

Imam mnogo obaveza pa nisam u prilici da cesto navratim na forum, ali je lepo prisetiti se da uvek kad navratis, tu je neko ko za tobom trci i ceka da te napadne za bilo sta sto napises. Ne znam covece kakav ti problem imas sa mnom niti znam sta je to neozbiljno u necemu sto sam napisao, mada sumnjam da znas i ti ...Rakhil napisao:Dragane, da li si ti to ozbiljno iskomentarisao nesto sto Incognito napise, jel ti dobro?

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
jes vala, uvek neko natrči, mora da je do svih drugihIncognito napisao: ali je lepo prisetiti se da uvek kad navratis, tu je neko ko za tobom trci i ceka da te napadne za bilo sta sto napises.

Boringly average, but also perfect for school run mums
- Rakhil
Incognito, care, nikad me ne razocaras
Daleko bilo da te napadam, vidis da savetujem Dragana da ne obraca paznju na tvoje budalastine.

Daleko bilo da te napadam, vidis da savetujem Dragana da ne obraca paznju na tvoje budalastine.
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
@ dragane
Posto se radi o ratnoj masini, najmocniji je u toj oblasti
Pa prosto najmocniji, najveci, najtezi, najbrzi, najvise "korisnog tereta moze da ponese, najveci dolet ima, najmocnije oruzje koristi
leti supersonicnom brzinom 1,9M na velikoj visini i transonicnom na maloj visini neposredno pre lansiranja tereta, dolet 16K kilometara, lansira rakete sa 3K kilometara sa A glavama i poseduje rakete sa A glavama koje lete supersonicnom brzinom...
mnogo toga je na njegovoj strani... e da ima kujnu i WC za posadu
Posto se radi o ratnoj masini, najmocniji je u toj oblasti
Pa prosto najmocniji, najveci, najtezi, najbrzi, najvise "korisnog tereta moze da ponese, najveci dolet ima, najmocnije oruzje koristi
leti supersonicnom brzinom 1,9M na velikoj visini i transonicnom na maloj visini neposredno pre lansiranja tereta, dolet 16K kilometara, lansira rakete sa 3K kilometara sa A glavama i poseduje rakete sa A glavama koje lete supersonicnom brzinom...
mnogo toga je na njegovoj strani... e da ima kujnu i WC za posadu

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
MISTERIJA Četiri izgubljene atomske bombe koje nikada nisu pronađene.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/558734/MI ... pronadjene
"Videli smo oružje, sad ga pravite"
IZVOR: SPUTNIK
Moskva -- Ruski predsednik Vladimir Putin pozvao je da se što pre završe sva testiranja vojne tehnike kopnenih snaga pokazane na paradi.
Kako piše Sputnjik, taj zadatak Putin je postavio na sednici za razvoj oružanih snaga zemlje.
Predsednik Rusije Vladimir Putin naložio je da se što pre završe sva testiranja vojne tehnike za kopnene snage pokazane na paradi.
„Potrebno je što pre završiti sva testiranja i preći na serijsku proizvodnju“, rekao je Putin.
Šef države je posebno skrenuo pažnju na jačanje kopnenih snaga i modernizaciju postojećeg oružja u vojsci.
Deo ove vojne tehnike prvi put je bio pokazan na paradi u čast 70-godišnjice pobede u Drugom svetskom ratu, podsetio je Putin i dodao: „Taktičko-tehnološke karakteristike ove opreme prilično prevazilaze inostrane pandane i u celini zaslužuju visoku ocenu vojnih specijalista“.
Predsednik je naglasio da je, uporedo s razvijanjem novih tipova naoružanja, potrebno iskoristiti i sve mogućnosti postojećeg naoružanja.
„Njihov potencijal nije iskorišćen i potrebno je razmisliti o modernizaciji“, rekao je on.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=991540
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/558734/MI ... pronadjene
"Videli smo oružje, sad ga pravite"
IZVOR: SPUTNIK
Moskva -- Ruski predsednik Vladimir Putin pozvao je da se što pre završe sva testiranja vojne tehnike kopnenih snaga pokazane na paradi.
Kako piše Sputnjik, taj zadatak Putin je postavio na sednici za razvoj oružanih snaga zemlje.
Predsednik Rusije Vladimir Putin naložio je da se što pre završe sva testiranja vojne tehnike za kopnene snage pokazane na paradi.
„Potrebno je što pre završiti sva testiranja i preći na serijsku proizvodnju“, rekao je Putin.
Šef države je posebno skrenuo pažnju na jačanje kopnenih snaga i modernizaciju postojećeg oružja u vojsci.
Deo ove vojne tehnike prvi put je bio pokazan na paradi u čast 70-godišnjice pobede u Drugom svetskom ratu, podsetio je Putin i dodao: „Taktičko-tehnološke karakteristike ove opreme prilično prevazilaze inostrane pandane i u celini zaslužuju visoku ocenu vojnih specijalista“.
Predsednik je naglasio da je, uporedo s razvijanjem novih tipova naoružanja, potrebno iskoristiti i sve mogućnosti postojećeg naoružanja.
„Njihov potencijal nije iskorišćen i potrebno je razmisliti o modernizaciji“, rekao je on.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=991540

Incognito napisao: Neko ce nekoga ipak morati da sravni pre ili kasnije, u to nemoj imati ikakve sumnje. Ili ce Albanija uz pomoc svojih snaznih partnera sravniti Srbiju ili ce Srbija sravniti Albaniju. Bili mi sila ili ne, to je prosto tako
A šta ćemo sa 7% pravoslavnih Albanaca?