Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Najfascinantnije je da od njih petorice u kolima, niko nije uvideo da su promasili put... Ili je bilo daj ga stisni da vidimo kako ide....
Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ali nije bilo ni barikade tj brda od peska, zašto bi novine lagale onda?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Zasto bi novine lagale?! Lol
- Ji 4Tze
Pa shvataš sta pitam 
Peru se ruke. Niko nije kriv kad opasan patrljak od puta nije zaštićen kako treba.
Čuj, četiri greške mladog vozača...

Peru se ruke. Niko nije kriv kad opasan patrljak od puta nije zaštićen kako treba.
Čuj, četiri greške mladog vozača...
Poslednja izmena od Ji 4Tze u 22 Jun 2014, 11:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Možemo mi da tupimo ovde koliko hoćemo, al je činjenica da nema kontrola ni blizu koliko bi trebalo.
Sinoć sam posle dug ovremena bio napolju posle ponoći. Bio sam na zemunskom keju, al sam parkirao u uličicama kod Karađorđrvog trga. Oko 00:30 sam krenuo kući. Prošao sam kroz pola grada i jedino gde sam video policiju je izlaz sa parkinga kod hotela Jugoslavija, a i tamo je bilo više interventnih nego saobraćajaca.
Sinoć sam posle dug ovremena bio napolju posle ponoći. Bio sam na zemunskom keju, al sam parkirao u uličicama kod Karađorđrvog trga. Oko 00:30 sam krenuo kući. Prošao sam kroz pola grada i jedino gde sam video policiju je izlaz sa parkinga kod hotela Jugoslavija, a i tamo je bilo više interventnih nego saobraćajaca.
Prosao sam skoro tuda i mislim da bi i slepa osoba videla sve znakove i upozorenja. Karikiram malo ali je tako, vec mislim na 800m pocinju upozorenja...Ji 4Tze napisao:Pa shvataš sta pitam
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Mozda bi slep video ali krajnji rezultat je da 19ogodisnjak u 4 ujutru sa jos 4 ortaka u kolima koji odvlace paznju nije. Da je bila barijera u zaustavnoj nista se ne bi desilo. Sad je kasno.
- Ji 4Tze
Ne razumeš, on to super vidi, sa svojih 40 god u guzici za razliku od 5 napaljenih klinaca sa manje od 20, sram ih bilo što su tako mladi i ludi (gle čuda obzirom na godine).
Ja sam prosto zapanjen činjenicom da se jedva čeka skinuti odgovornost sa bilo koga sem nesrećnih poginulih.
Barijere nije bilo a posle su ladno nabacali i peščano brdašce za novinarsko fotografisanje, case closed, crva nije ni bilo... Nije nego.
Takva je priča bila zimus na onom suženju kroz maglu, s tim da je neko iz vlasti ili nekog JP isto to rekao, samo slep nije video. I stvar se ponovila x5
Ja sam prosto zapanjen činjenicom da se jedva čeka skinuti odgovornost sa bilo koga sem nesrećnih poginulih.
Barijere nije bilo a posle su ladno nabacali i peščano brdašce za novinarsko fotografisanje, case closed, crva nije ni bilo... Nije nego.
Takva je priča bila zimus na onom suženju kroz maglu, s tim da je neko iz vlasti ili nekog JP isto to rekao, samo slep nije video. I stvar se ponovila x5
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Glupo je kriviti barijeru i putare kada je jasno da je ovde vozac bio najvise kriv. Nazalost tako je.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@Ji 4Tze
Ma da. Drzava je kriva i sto im nije platila profesionalnog vozaca i policijsku pratnju...
Gomila sranja postoji u nasoj banana republici, ali nekad se stvarno preteruje...
Ma da. Drzava je kriva i sto im nije platila profesionalnog vozaca i policijsku pratnju...

Gomila sranja postoji u nasoj banana republici, ali nekad se stvarno preteruje...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
@Ji 4Tze
Ovde je vozac kriv 100%. Nema nicije druge krivice. Stvarno je obelezeno kako treba. Mozda nije ko u Nemackoj, ali ovo sto stoji je apsolutno dovoljno, caki u losim vremenskim uslovima da se vidi o cemu se radi.
BTW i ja sam imao 20 godina pa nisam krsio propise sa drustvom u kolima, niti sam divljao (doduse sa Renoom 4 to bas i nije moguce bilo), ali vozio sam i sa 22-23 godine mnogo jake automobile (BMW M5). I nocu, kad se izlazi, pa me nije vuklo da divljam ili da se dokazujem sa "masinom".
Ovde je vozac kriv 100%. Nema nicije druge krivice. Stvarno je obelezeno kako treba. Mozda nije ko u Nemackoj, ali ovo sto stoji je apsolutno dovoljno, caki u losim vremenskim uslovima da se vidi o cemu se radi.
BTW i ja sam imao 20 godina pa nisam krsio propise sa drustvom u kolima, niti sam divljao (doduse sa Renoom 4 to bas i nije moguce bilo), ali vozio sam i sa 22-23 godine mnogo jake automobile (BMW M5). I nocu, kad se izlazi, pa me nije vuklo da divljam ili da se dokazujem sa "masinom".
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Alo covece kako je obelezeno kako treba ako su oni prosli kroz zaustavnu? I cujemo da nije prvi put da se neko zajebao pa prosao tim putem al eto nije vozio brzo pa nisu bile ovakve posledice.
Cim je ostavljena prazna traka znaci da nije bas dobro obelezeno. Nije katastrofalno ali nije ni dobro i svakako da neki procenat krivice stoji i na odgovornom za odrzavanje puteva.
Cim je ostavljena prazna traka znaci da nije bas dobro obelezeno. Nije katastrofalno ali nije ni dobro i svakako da neki procenat krivice stoji i na odgovornom za odrzavanje puteva.
Poslednja izmena od ftj u 22 Jun 2014, 16:14, izmenjeno 1 put ukupno.
Ji 4Tze napisao:Ne razumeš, on to super vidi, sa svojih 40 god u guzici za razliku od 5 napaljenih klinaca sa manje od 20, sram ih bilo što su tako mladi i ludi (gle čuda obzirom na godine).

Autoput je inace odlicno obelezen, pa imas ljude koji ne vide pa ulaze u suprotan smer, to je ucestala pojava, ne samo kod nas vec svuda u svetu i u zemljama sa savrsenom infrastrukturom.
Fascinantno je kako putar kaze, ''pa eto tako sklanjaju barikade da skrate put'' i po tom pitanju se nista nije uradilo umesto da se postave dva betonska bloka, ali naravno to je mnogo komplikovano. Banana drzava. A realno je da oko 3-4 ujutru, posle neke zurke i jos sa punim kolima nemas dovoljno koncentracije i paznje da ispratis sve, jos i ne iskustvo i eto recepta za katastrofu. I dalje ne razumem to osudjivanje, ako smo nesto videli iz ovog slucaja to je da nije sve kako izgleda. Ovde putari sigurno snose deo odgovornosti.
EDIT: Pretece me ftj. A isto je negde pisalo da ljudi greskom produze pa se posle vracaju u nazad. Ali je*es to, kriv je bahati vozac Audija.
EDIT2:
Sinisa G. napisao:Nije bilo nikakvog nasipa, cesto su se tu ljudi zaletali pa kad vide da nesto ne stima okretali nazad. Ja vidio bar tri slucaja u zadnjih mjesec dana
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa i sa krova zgrade moze da se skoci ili padne, pa normalni ljudi ipak ne skacu niti padaju...ftj napisao:Alo covece kako je obelezeno kako treba ako su oni prosli kroz zaustavnu? I cujemo da nije prvi put da se neko zajebao pa prosao tim putem al eto nije vozio brzo pa nisu bile ovakve posledice.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Nisam citao prethodne postove sem poslednjih 5 pa ni ne stajem ni na ciju stranu jer nemam pojma dokle ste stigli i odakle krenuli.
Samo mislim da koliko god nesto bilo obelezeno, ako je neko budala on ce napraviti glupost. Mislim, siguran sam da kad bih namerno hteo da poginem, da bih i u Nemackoj prosao barikade na putu nekako. Ili recimo kad bih hteo da skocim kroz prozor uspeo bih iako je on zatvoren, otvorio bih ga i skocio... Tako mi deuje i ovde da nije slucajno otisao tamo, a samim tim je on kriv...
EDIT: ja i Delija pisali u isto vreme
Samo mislim da koliko god nesto bilo obelezeno, ako je neko budala on ce napraviti glupost. Mislim, siguran sam da kad bih namerno hteo da poginem, da bih i u Nemackoj prosao barikade na putu nekako. Ili recimo kad bih hteo da skocim kroz prozor uspeo bih iako je on zatvoren, otvorio bih ga i skocio... Tako mi deuje i ovde da nije slucajno otisao tamo, a samim tim je on kriv...
EDIT: ja i Delija pisali u isto vreme