Poseti jednom istočni Pelion.ftj napisao:Evo primer prozirne
Grčka
Re: Grčka
He he...cek samo da stignem kuci pa turim karticu u komp pa da sabancici vide kako izgleda more bez ace lukasa i pljeske na haubi kola
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока

Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Dobre plaze ako nisu privatne brzo postanu "javne" 
Mene dzabe cekas - slikam (se) samo po kazni.
Na odmoru sam da uzivam, a ne da skljocam okolo kao Japanac

Jel si bio tamo ili pricas napamet?aviator napisao:Čekam slike.Delija napisao:Fenomenalno je i iz ugla kupaca.
Meni su plaže lefkade sve iste. Gola kamenčina s'ledja i more spreda. Izmedju uzak pojas peska na užarenom suncu.
Mene dzabe cekas - slikam (se) samo po kazni.
Na odmoru sam da uzivam, a ne da skljocam okolo kao Japanac

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
To je potpuno tacno, a iz aviona je cak i Lido lepaviator napisao:blaugrana napisao:Tezak fail.aviator napisao:@Mr.Rotor
Pravo u sridu!
Plaže Lefkade su najlepše na slikama, tj. iz ptičije perspektive. Malo je slika te "lepote" iz pogleda kupača.
Ne znam zasto tako mislis?
Zao mi je sto ne mogu sada da postavim slike, jer su mu na drugom kompuČekam slike.Delija napisao:Fenomenalno je i iz ugla kupaca.
Meni su plaže lefkade sve iste. Gola kamenčina s'ledja i more spreda. Izmedju uzak pojas peska na užarenom suncu.

Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
A gde je tu hlad?
Meni ova varijantama sa vilama na plazi najbolja, stolovi, stolice, ljukjaske, rostilj sve tu a i plaza je odlicna.
Zapravo postoiji dosta varijanti koje mi se svidjaju ali tu nikada ne spadaju poznate plaze sa gomilom ljudi, suncobrani jedan do drugog... Pride volim i kad u vodi ima malo desavanja a ne tako "prazno i dosadno", sa druge strane pre dva sata sam nagazio na jeza zbog toga sto i nije tako zabavno...
Vurvuru

PS
Evo vam snimci iz vazduha pola Mediterana, pa tražite šta volite.
https://www.tripinview.com/en?path=home

PS
Evo vam snimci iz vazduha pola Mediterana, pa tražite šta volite.
https://www.tripinview.com/en?path=home
Pa upravo sad sam tu u Vurvuru 
Ova slika sto sam stavio je Vurvuru
Mada nismo mrdali okolo jer drustvo ima dece a fali nam i dovoljno motorizacije. No treba da odemo jednom bar da vidimo sta gde ima.
Zapravo planiram da idemo na kavourotrypes jer su mi to drugari Grci preporucili.
Gde su druga i treca slika na Tasosu?
Tamo smo bili prosle godine, meni isto bilo super.

Ova slika sto sam stavio je Vurvuru

Mada nismo mrdali okolo jer drustvo ima dece a fali nam i dovoljno motorizacije. No treba da odemo jednom bar da vidimo sta gde ima.
Zapravo planiram da idemo na kavourotrypes jer su mi to drugari Grci preporucili.
Gde su druga i treca slika na Tasosu?
Tamo smo bili prosle godine, meni isto bilo super.