Znam ih nekoliko, i žene i muževi totalni carevi, uspešni i zadovoljni ljudi.
S druge strane znam i sijaset ovih što im smeta žena sa dva prezimena, redom su nezadovoljni svim i svačim.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ko je tebe sad dirao? Pitao me je sto, ja nisam odgovorio, samo sam napisao da nam se misljenja ne moraju poklapati i to je to. Ja tebi nikad nisam rekao da si debil, a mogao sam, nemoj da mislis da si bezgresan.
No hard feelings momci. Fora je sa tweetera. To sto je neko shvatio licno jer je njegova supruga u istoj situaciji ili poznaje cool zenu u istoj situaciji nije moj problem
Ubedljiv poraz Le Penove u Francuskoj. Macron 62,8%, Le Pen 37,2%. Uvek mi je zanimljivo u gradovima sa najvise emigranata ekstremni desnicari najubedljivije gube. Le Pen u Parizu ispod 20%, u prvom krugu je ima cak 5%.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
havijer napisao:Upravo o tome se radi, zar problem sa korpom ili lamelom nije tip problema koji postepeno se pogoršava?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Jeste problem kod sistema gde se sajla rucno podesava da kompenzuje to postepeno (pogorsavanje stanja) trosenje lamele.
Tamo gde je automatsko podesavanje nema problema koji se postepeno pogorsava.
Zato sam ti i napisao da treba proveriti o cemu se radi kada se javi problem nedovoljno odvajanja lamele.