Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Mislis da se placa paket ocena komentara, uz prikazane vesti? :trljamoci:
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Lično sam gledao na nekom nevažnom sajtu u večernjem terminu kako se glasovi šteluju, samo na jednu stranu. Osvežavao sam stranicu na 10 sekundi, a glasovi su rasli po 20 i više.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ali ovo je tako providno, ulete sa po 120 glasova po defoltu, za pojedinu stranu, mislim smesno...
Izbegavam čitanje komentara na sajtovima jer su uglavnom pristrasni i plaćenički. Ono malo što valja se ionako izgubi u masi.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Nikad nisam imao naviku da citam komentare pod vestima.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ja ne citam vesti, samo komentare.
Zanima me kako drugi razmisljaju...
Zanima me kako drugi razmisljaju...
Ja dođem na forum i vidim kako ljudi razmišljaju. 

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Provo da kazem ja sam prestao da citam Blic i slican klozet materijal. Procitam nesto lokalnih novina da budem u toku sa desavanjima u gradu i meni dosta. Ima i par interesantnih foruma.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ti komentari na sajtovima su ordinarna glupost. To znaju i vlasnici sajtova, ali ih niko neće ukinuti. Klikovi donose novac. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Hebo zbunjen ludog i obratno....ja naivan procitam da se tema zove: Zasto je Srbija tu gde jeste!
...pa nastavim u tom tonu...zato sto nas stoka i gamad krade, zakidaju nas na svemu, jebu nas u mali mozak kako se kome svidi i onda vidim da je to sta sam pisao prebaceno u 'Stigla zima'.
Aj dobro. Kad stigne prolece ja necu vise da kuvam na gas i da ga palim za grejanje vode. Onda prebacite u 'Stiglo prolece'.....
Al kakve veze imaju Strumfovi sa gornjom temom ne mogu da provalim , mozda sam glup pa me prosvetlite
Mozda je Srbija u govnima zato sto nam deca gledaju lose crtace? Il zato sto na svakoj kablovskoj ima po 20 pink kanala ?
Danas sam bio u gostima kod ljudi koji su skoro uselili. Da ga jebesh nemaju jednu jedinu knjigu u kuci. Niti policu za knjigu. I treba da im se kupi neki poklon. Kao red je.
Nasao sam sta cu da kupim: Sabrana dela Fjodora Mihailovica Dostojevskog u 14 knjiga. Ako ih poredjaju jednu na drugu mogu na vrh i neki fikus da stave.
...pa nastavim u tom tonu...zato sto nas stoka i gamad krade, zakidaju nas na svemu, jebu nas u mali mozak kako se kome svidi i onda vidim da je to sta sam pisao prebaceno u 'Stigla zima'.
Aj dobro. Kad stigne prolece ja necu vise da kuvam na gas i da ga palim za grejanje vode. Onda prebacite u 'Stiglo prolece'.....
Al kakve veze imaju Strumfovi sa gornjom temom ne mogu da provalim , mozda sam glup pa me prosvetlite

Mozda je Srbija u govnima zato sto nam deca gledaju lose crtace? Il zato sto na svakoj kablovskoj ima po 20 pink kanala ?
Danas sam bio u gostima kod ljudi koji su skoro uselili. Da ga jebesh nemaju jednu jedinu knjigu u kuci. Niti policu za knjigu. I treba da im se kupi neki poklon. Kao red je.
Nasao sam sta cu da kupim: Sabrana dela Fjodora Mihailovica Dostojevskog u 14 knjiga. Ako ih poredjaju jednu na drugu mogu na vrh i neki fikus da stave.
Struja i dalje.
http://www.danas.rs/danasrs/ekonomija/u ... _id=275327
http://www.danas.rs/danasrs/ekonomija/u ... _id=275327

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Ma nemoguce. 

Mozda citaju online knjige.Med napisao:. Da ga jebesh nemaju jednu jedinu knjigu u kuci. Niti policu za knjigu.

Mada, svet se menja, tako da u danasnje vreme nije neophodno citati knjige kako bi dolazio do nekog znanja ili kulture izrazavanja. Sa nekoliko klikova misem i pravilnim upitom u pretrazivacu moze se doci do tacno onog sto ti treba u datom momentu. Znanje i informacije su pristupacne, nikad pristupacnije. Tu ne mislim na dnevne informacije iz stampe, nego na bilo sta. Secam se jos uvek pitanja iz osnovne skole, bio sam mozda prvi-drugi razred i uciteljica nam zada za domaci da za sutra pronadjemo ko je bio Atlas. Bila je neka prica iz geografije vezana za atlas (ili iz istorije, ne znam tacno). Uglavnom, ko bude sutradan znao, dobice odmah peticu u dnevniku. Nas 3-4 je pronaslo od 30 djaka u odeljenju, jer jednostavno nisi imao kako da znas. Znao je onaj ko se interesovao za mitologiju i ko je prethodno citao knjige vezane za istu. Pricam o 80-tim godinama.
Danas, ukucas u pretrazivacu "atlas wiki" i dobijes odgovor u roku od par sekundi. Dobio bi ceo razred petice, tj svako ko u datom momentu ima smartphone i to ne sutra, nego u roku od 5-10 min.
Isto tako se moze doci do bilo kog znanja, moze se nauciti bilo sta. Evo za proslu olimpijadu se izvesni africki bacac koplja spremao tako sto je gledao na Youtube coaching video za bacanje koplja. To pre samo 10-15 god nije bilo moguce. Covek je gledao video, vezbao i dosao na olimpijadu. Nebitno sto je u njegovoj zemlji verovatno bio jedini konkurent za tu disciplinu, ali covek je bacio olimpijsku normu i to je nesto.
Koliko je zivot laksi svima i posto danas svako moze postati "priuceni majstor" za nesto, stoga je tesko izdvojiti se i izdici iznad mase, pa je potrebno biti superioran u necemu kako bi to uspeo. To vazi za sve, od sporta, preko medicine, masinstva, elektronike, pa do najbanalnijih stvari. Jednostavno, svako danas moze procitati nekoliko stranica "How to" i imati sasvim neko znanje o nekoj oblasti.
"The World is changing..." (Galadriel iz Lord Of The Rings

Poslednja izmena od Texonja u 30 Jan 2014, 01:51, izmenjeno 1 put ukupno.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ja ne mogu da verujem da ti knjige posmatraš kao izvor informacija?
Pa ne pričamo o udžbenicima, nego o delima koja nemaju nikakvu vrednost u smislu informacija kao odgovoe na pitanje, ali utiču na celokupnu "širinu uma", svest, način razmišljanja i izražavanja...
Meni je jako žao što ne mogu da čitam za sada, mnogo moram drugih stvari da čitam i jednostavno mi je napor...
Pa ne pričamo o udžbenicima, nego o delima koja nemaju nikakvu vrednost u smislu informacija kao odgovoe na pitanje, ali utiču na celokupnu "širinu uma", svest, način razmišljanja i izražavanja...
Meni je jako žao što ne mogu da čitam za sada, mnogo moram drugih stvari da čitam i jednostavno mi je napor...
Ovo je recenica koju najcesce cujem od ljudi koji se kunu u knjige. Sve nacitani ljudi, a niko nema vremena da cita i svima im zao.Grujic napisao: Meni je jako žao što ne mogu da čitam za sada

BTW, razumem sta mislis vezano za drugi aspekt citanja knjiga. Meni se dopadaju Daglas Adams, Tolkin, kao i neki manje poznati pisci poput pokojnog Voje Despotova, ali ne smatram da sam nesto pametniji od nekog ko nije procitao bas nista.
Poslednja izmena od Texonja u 30 Jan 2014, 01:56, izmenjeno 1 put ukupno.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!