Egzotični automobili na našim ulicama
Re: Egzotični automobili na našim ulicama
A i na skijanje ces kombijem? 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Šta sad ne možeš na skijanje bez karavana? To su iste one gluposti koje generišu ljudi koji ne znaju da se pakuju, pa prodaju kola sa 2 vrata čim se rodi prvo dete, a kad dobiju drugo, obavezno mora auto sa 7-9 sedišta i dva krovna kofera.
Manite se tih priča.
Praktičniji je karavan, ali nije neophodan ni za duža putovanja, a pogotovo ne za svaki dan.
Stvar ukusa. Ja bih prestao ovu diskusiju u pogrešnoj temi jer nikad neće da se završi.
Tapatalk
Manite se tih priča.
Praktičniji je karavan, ali nije neophodan ni za duža putovanja, a pogotovo ne za svaki dan.
Stvar ukusa. Ja bih prestao ovu diskusiju u pogrešnoj temi jer nikad neće da se završi.
Tapatalk
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
I kuka obavezno da moze prikolicu da vuce 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
I plug da se zakaci.
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Mnogo stosta je za nas egzotika.methane.master napisao:Malopre se setih ovog, pa razmišljam...methane.master napisao:Danas videh novi, mat plavi, Focus ST, parkiran u Požeškoj.
Ko je smo mi prkno od zemlje kad nam je Focus ST* egzotičan auto na ulici pa pišemo o njemu, kopamo istoriju, vlasnike...![]()
*- Focus je naveden samo kao konkretan primer od danas, da se neko ne nađe uvređenim. Odnosi se na sve slične automobile.
Inace, koliko se secam ovaj ST je nudjen za 14k, 2012. godiste, 5 godina garancije (do 2017), samo 19 hiljada km. Na ford forumu je covek predstavio automobil i izgleda brutalno dobro, iako sam na prvi pogled bio izrazito negativan prema njemu, posebno tom dizajnu komandne table.
I onda je naravno izuzetno tragikomicno kada vidis gti 2006. godiste sa 6x vise predjenih km za 12,5 k.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Mislim da se gti 5ica krece oko 8k, ali jbga oni ne mogu 300 na sat kao ovaj za poznavaoce 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
Već smo i jednoj drugoj temi zaključili da je trzište čudo. Masa određuje pravila, a ne zdrava logika. Ko ubode masu taj je napravio dzekpot, a ne ko napravi logičan poslovni plan.
Послато са GT-P7500 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-P7500 уз помоћ Тапатока
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Taj Focus je bio lupan sa 2500 km na satu. Ako se dobro secam kilometraze koju mi je drugar rekao.schonenk napisao:Mnogo stosta je za nas egzotika.methane.master napisao:Malopre se setih ovog, pa razmišljam...methane.master napisao:Danas videh novi, mat plavi, Focus ST, parkiran u Požeškoj.
Ko je smo mi prkno od zemlje kad nam je Focus ST* egzotičan auto na ulici pa pišemo o njemu, kopamo istoriju, vlasnike...![]()
*- Focus je naveden samo kao konkretan primer od danas, da se neko ne nađe uvređenim. Odnosi se na sve slične automobile.
Inace, koliko se secam ovaj ST je nudjen za 14k, 2012. godiste, 5 godina garancije (do 2017), samo 19 hiljada km. Na ford forumu je covek predstavio automobil i izgleda brutalno dobro, iako sam na prvi pogled bio izrazito negativan prema njemu, posebno tom dizajnu komandne table.
I onda je naravno izuzetno tragikomicno kada vidis gti 2006. godiste sa 6x vise predjenih km za 12,5 k.
M.M, usrase ti se u poentu 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- schonenk
Zanimljivo, jedino sto je to lupan sirok pojam. Posto je jedini koji je grand motors prodao u Srbiji verovatno je svaki izmenjeni sraf evidentiran i to je kupac saznao.Kuzmanovic napisao: Taj Focus je bio lupan sa 2500 km na satu. Ako se dobro secam kilometraze koju mi je drugar rekao.
Ovi sto su izasli iz garancije pre 7 godina su mogli biti "lupani" 15x, a da to ne mozes da saznas.
Recimo da je na STu steta bila oko 10.000 EUR. Mozda imam negde i slike...
- schonenk
Postaje zanimljivo 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Imam ja slike, kacio sam ranije a okacicu opet samo malo kasnije.
EDIT:

EDIT:

- schonenk
Nisam bas strucan da procenim, ali deluje bas gadno. Jel ovo razvucena citava leva strana od pocetka do kraja?