Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Era
Reactions:
Pridružio se: 28 Feb 2016, 22:52

Re: Grčka

Post od Era »

Sitonija je i uživo raj. Kao i na slikama. Ko se tu ne nađe, nek ne ide na more. Jer taj ne ide na more zbog mora, nego da se čuje da je bio na moru ili radi noćnog života, koga realno na Sitoniji nema preterano.
Ono što pruža sitonija, može da pruži još samo Tasos u Severnom Egeju. Ali tamo se moraš i trajektom družiti, što je mana.
Inače, neko pomenu Amuljani ostrvo. Vrh za odmor, ko voli da uživa u moru i miru. Realno mali nastavak Sitonije...
Korisnikov avatar
mix024
Reactions:
Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS

Post od mix024 »

Evo slika prilaza i iz "perspektive plivača", plaža Pefkoulia, Lefkada, slike su od prošle godine u septembru.

Inače super plaža za nekoga ko ne voli gužvu, a iza leđa ima lepu šumicu.

Prilaz kroz šumicu
2.jpg
3.jpg
I plaža
1.jpg
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Era napisao:Sitonija je i uživo raj. Kao i na slikama. Ko se tu ne nađe, nek ne ide na more. Jer taj ne ide na more zbog mora, nego da se čuje da je bio na moru ili radi noćnog života, koga realno na Sitoniji nema preterano.
Ono što pruža sitonija, može da pruži još samo Tasos u Severnom Egeju. Ali tamo se moraš i trajektom družiti, što je mana.
Inače, neko pomenu Amuljani ostrvo. Vrh za odmor, ko voli da uživa u moru i miru. Realno mali nastavak Sitonije...
Bio sam i na Amuljaniju pre par god, e to mi se vec nikako ne svidja.
Nema nista, nemas gde otici na veceru, dve solidne plaze na ostrvu...
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

Slika
Slika

Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Era
Reactions:
Pridružio se: 28 Feb 2016, 22:52

Post od Era »

Laki, u pravu si, ako misliš da sediš na Amuljaniju 10 dana. Ali, uzeti čamac ili ga imati, ili otići trajektom (koj je jeftin) na dan - dva, na kupanje je divno. Čak i preći trajektom, bez kola je OK.

crni, uh pa i loše vreme ti se pogodilo. Evija je samo dobra za masline, limun i mandarine.
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Kad smo pravili izlet na Amulijani sa Atosa upoznali smo porodicu iz Beograda koja svake godine dovlači gumeni čamac sa motorom, spava u Uranopoliju a svaki dan prelazi na neku od praznih plaža na ostrvu.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

stefanan napisao:Pitanje za sve, tasos gde najbolje uzeti smeštaj?
Meni Potos izgleda kao najbolja opcija ali nikad nisam bio pa ne znam. Hteo bih da ima gde da se prošeta, da ne bude skroz mrtvo
Day Walker napisao:Bio 4 puta i ponovo cu ici.

Ogi, za klince ce biti zanimljiva plaza Makriamos, placa se ulaz + lezaljke ali je bilo dosta sadrzaja za decu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Daj neke savete kad sitignes, 99% idem na tasos u roku od 10 dana

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Vidim da si uplatio Potos ili samo sto nisi, neces pogresiti sigurno, ostrvo je malo, gde god da si nije problem. A i blizu ti je Theologos. :)
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

Bio prosle god, super je Potos.
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:

Post od crni »

Kakvo bre lose vreme, ovde je savrseno. 25-30. Bolje ne moze. Evo sad sedim na terasi i prohladno bre. Super za suncanje super za sport super za voznju. Klimu ne palim osim kad moram da sve zatvorim jer mi je zenska prilicno bucna. Znas na sta mislim

-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:

Post od crni »

Laki021 napisao:Bio prosle god, super je Potos.
Sta je super u potosu?

-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

Super je sto imas gde da prosetas, nadjes nekoliko finih restorana, dobar giros, suvkaki, sladoled, palacinke, sta god ti treba. Kakva je sama plaza ne znam jer smo bili na nekoj plazi u sklopu smestaja na ukasku u mesto i nismo isli na druge posto nam je ta mala odgovarala.

Zapravo bili smo jedan dan na glavnoj plazi, no ko i svaka druga sa mnogo ljudi ne svidja mi se.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Gledam ove slike i izgledaju super na prvi pogled a onda vidim ovaj sitni pesak i smorim se :)
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:

Post od crni »

Meni je Potos potpuna katastrofa. I pre dolaska sam na street view video da se radi o ciganmali ali su me ubedjivali da je drukcije uzivo i u sezoni. Nije. Realno potos je najgori deo tasosa i meni nije jasno da tamo neko ide vise puta. Sam tasos ima dve tri vrhunske plaze, par prosecnih a ostalo je smece.

-Čarls Bukovski-
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Sva turistička mesta na Halkidikiju liče na vašar. Meni se iz Krf dopao baš iz razloga što je drugačiji.
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

crni napisao:Meni je Potos potpuna katastrofa. I pre dolaska sam na street view video da se radi o ciganmali ali su me ubedjivali da je drukcije uzivo i u sezoni. Nije. Realno potos je najgori deo tasosa i meni nije jasno da tamo neko ide vise puta. Sam tasos ima dve tri vrhunske plaze, par prosecnih a ostalo je smece.

Koje su vrhunske, a koje smece, neki primer?
Odgovori