Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Lep je Bimmer samo zar ne bi trebalo da ima M oznaku na volanu ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Da, ali onda moja recenica ne bi imala isti pocetakKuzmanovic napisao:Za obojicu ispravka: trebalo je

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Day Walker napisao:Trebao si da me zaobidjes s tim glupim izjavama..
E vidiš nisam

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ovako si i ti nepismen.Day Walker napisao:Da, ali onda moja recenica ne bi imala isti pocetakKuzmanovic napisao:Za obojicu ispravka: trebalo je

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
HKS ako ne vidis razliku izmedju 159 seljane i ovog BMWa, ne znam kako da ti pomognem 
Kuzmanovicu,mozda da te prebacimo na filozofiju?

Kuzmanovicu,mozda da te prebacimo na filozofiju?

Brzine idu u H-a !!!

- Kuzmanovic
Ona je sledeca. Veciti student da budem. 

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Da li su mu oba izduva u funkciji ili je drugi tu samo estetike radi?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Kuzmanovicu, kako oces, ali filozofiju ti mi necemo finansirati 

Na psihologiju kuzmanovicu,a tema za diplomski Pasat vs C Klasa,materijala ima 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- stefank
- Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI

- Kuzmanovic
Upisujem psihologiju ali pod uslovom da mi vi budete tema za diplomski. Tema bi glasila: Psiholoska analiza forumasa u zavisnosti od automobila koji voze. Svi biste bili nenormalni, jedino bi Wicker, kao najza*ebaniji Alfista, imao sansu da dobije normalnu (prolaznu) ocenu. 
P.S. Rakhile ako mi budes finansirao skolovanje, mozda i za tebe kazem koju lepu rec.

P.S. Rakhile ako mi budes finansirao skolovanje, mozda i za tebe kazem koju lepu rec.

- stefank
- Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI
Kad smo kod Alfi, mo's i ovo da ubacis u rad - davno kad sam trazio 159-ku toliko su me napusili da nisam smio kuci da se vratim taj dan jer trazim, citiram, "italijanske kante" i "mislili su da sam bar malo pametniji". 

- Kuzmanovic
Cekaj samo da ti vide post Wicker i Pavle, nece tebi vise biti smesno. Ima da rasprodas te tvoje Nemce i da kupis pravi automobil. 

Izvini, ali takvo nešto može samo težki "seljak" da izjavi, šta , samo avdi i bmw su vozila a ostalo je sranje, eh bezvezestefank napisao:Kad smo kod Alfi, mo's i ovo da ubacis u rad - davno kad sam trazio 159-ku toliko su me napusili da nisam smio kuci da se vratim taj dan jer trazim, citiram, "italijanske kante" i "mislili su da sam bar malo pametniji".

- stefank
Pa to nisam ja rekao, nego moji.
Naime, bila je 159-ka od prijatelja jedno vrijeme kod nas, a on je kupio novu i crkavala mu je u prosjeku na svakih 4 dana (dizel), te Alfa u mojoj kuci ne smije ni da se spomene (nije im to jedino lose iskustvo sa istom).
Meni se 159-ka oduvijek svidjala pa sam bacao neke ideje ranije da je uzmemo, zato i kazem.

Meni se 159-ka oduvijek svidjala pa sam bacao neke ideje ranije da je uzmemo, zato i kazem.