Dobro veče
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Dobro veče
Drastično sam smanjio unos jogurta. Ranije nije mogao da prođe dan bez bar pola litra. Kao što nekima ide CC uz roštilj ili picu, meni uz sve slano ide jogurt. Međutim, organizam mi se odvikao postepeno. Kako je sve lošiji, postepeno sam prešao sa "pokile" na čašu. Sada prođe doručak i bez jogurta, što je pre bilo nezamislivo. Nekada mi naiđe, pa uzmem i stučem pola litra ili litar na suvo, ali retko.
Ajde što je lošiji jogurt, nego što nije konstantan u kvalitetu, dobrom ili lošem. Dešava se da isti jogurt bude različitog ukusa i/ili gustine, a to se učestalo ponavlja.
U prethodnih nekoliko meseci, više puta je bio pokvaren jogurt, daleko od isteka roka, i to ne kod jednog proizvođača. Verovatno ima tu do skladištenja i transporta, ali ranije sam češće (svakodnevno) kupovao jogurt i možda se jednom godišnje desi da je provrištao.
TapaT
Ajde što je lošiji jogurt, nego što nije konstantan u kvalitetu, dobrom ili lošem. Dešava se da isti jogurt bude različitog ukusa i/ili gustine, a to se učestalo ponavlja.
U prethodnih nekoliko meseci, više puta je bio pokvaren jogurt, daleko od isteka roka, i to ne kod jednog proizvođača. Verovatno ima tu do skladištenja i transporta, ali ranije sam češće (svakodnevno) kupovao jogurt i možda se jednom godišnje desi da je provrištao.
TapaT
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Najbolji jogurt je Belo i subotički.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Aman deluje neuredno i prljavo - otud i povoljnijih cena za razliku od drugih.
Novosadska mlekara imala je sjajne proizvode - jer je sirovine otkupljivala od mlekara iz okolnih sela. I to je bilo sve dok Imlek nije kupio i sjebao (zatvorio).
Lepo što su vratili tetraedar u modu, al realno me zabole jer od Imleka ništa ne kupujem - iz principa. Monopolisti. Sve manje proizvođače u Vojvodini su uništili.
Novosadska mlekara imala je sjajne proizvode - jer je sirovine otkupljivala od mlekara iz okolnih sela. I to je bilo sve dok Imlek nije kupio i sjebao (zatvorio).

Lepo što su vratili tetraedar u modu, al realno me zabole jer od Imleka ništa ne kupujem - iz principa. Monopolisti. Sve manje proizvođače u Vojvodini su uništili.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja im pustio mejl. Poslao screenshot sms-a i slikao kaznu, rekao da nije bilo znaka u blizini pa sam pogresnu zonu uplatio. Izasli mi u susret. Jednom davno sam zvao sa lica mesta i odjebala me krava kao da sam joj u klubu prisaoelMaestro napisao:Na tt sam pa me pretraga zajebava, ne mogu da nadjem onu temu o parking servisu. Pitanje za upoznate, koja je procedura za storniranje doplatne, ako je uplacena pogresna zona i sta treba da se prilozi i jel ne moze telefonski?
TT

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Subotički zaista najbolji, ne kupujem ga ovako jer volim uz burek i slično, pa mi bude dodatni gušt. 250ml pakovanje za pekare je pun pogodak, posebno što su svi skratili na 180ml. Kod kuće trošim Imlek kravicu, mada sve manje u poslednje vreme, skoro sam zamenio jogurt kiselim mlekom.
Zapis Tare baš varira, kupovao sam njihovo kiselo mleko, ume da (mi) bude najbolje, a desi se i da bude vodurina bezukusna. Imlek ima najstabilniji kvalitet, u smislu strukture, teksture i ukusa.
Zapis Tare baš varira, kupovao sam njihovo kiselo mleko, ume da (mi) bude najbolje, a desi se i da bude vodurina bezukusna. Imlek ima najstabilniji kvalitet, u smislu strukture, teksture i ukusa.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Društvo, da se razumemo. Ovo jeste off topic podforum i tema, ali pojedinci stvarno nemaju meru. Pustili smo diskusiju kad su bili izbori kod nas, pa to nije bilo dovoljno. Mora se diskutovati i o izborima u Francuskoj, u USA... Dnevna politika, geopolitika i nije dovoljno. Sad malo četnici, ustaše, komunisti, šiptari itd. Tome prosto nije mesto ovde, nikad nije ni bilo, ali daš prst pa ti otkinu ruku.
Pobrisao sam sve vezano za to i lepo molim da se suzdržite od takvih tema i generalno bilo čega vezano za politiku. Ovaj put molba, ubuduće ćemo drugačije. Postoje drugi forumi gde su takve teme dobrodošle pa izvolite tamo.
Pobrisao sam sve vezano za to i lepo molim da se suzdržite od takvih tema i generalno bilo čega vezano za politiku. Ovaj put molba, ubuduće ćemo drugačije. Postoje drugi forumi gde su takve teme dobrodošle pa izvolite tamo.
Posetite www.garaza.rs !
Dobro, sve je to normalno.
Diskusija ko diskusija, svako nesto moze nauciti odatle, ako je diskusija dobra, ili ako su sagovornici kulturni.
Ne vidim da se neko vredjao. Isto ne vidim ni zasto je jogurt vazniji od neke druge teme.
Zapravo svi ucesnici u obrisanoj diskusiji se u nacelu slazu oko jedne stvari: oko sadasnjosti i oko buducnosti.
Diskusija ko diskusija, svako nesto moze nauciti odatle, ako je diskusija dobra, ili ako su sagovornici kulturni.
Ne vidim da se neko vredjao. Isto ne vidim ni zasto je jogurt vazniji od neke druge teme.
Zapravo svi ucesnici u obrisanoj diskusiji se u nacelu slazu oko jedne stvari: oko sadasnjosti i oko buducnosti.
Poslednja izmena od nikaragva u 18 Maj 2017, 14:58, izmenjeno 1 put ukupno.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nije bitno koja je tema važnija, ali nemoj mi reći da ne shvataš razliku.
Sve sam napisao, smatram da nema potrebe da objašnjavam, nismo deca. Hvala.
Sve sam napisao, smatram da nema potrebe da objašnjavam, nismo deca. Hvala.
Posetite www.garaza.rs !
Ma opušteno .
Razumem ali ne odobravam
Razumem ali ne odobravam

Brisanje postova, u kojima se vodi diskusija bez vredjanja i civilizovano je najgora stvar koju administracija moze da uradi. Jasno je da je ovo automobilski forum, ali je isto tako ovo offtopic tema, offtopic dela foruma. I na kraju krajeva nije lose razmeniti i cuti misljenja ljudi koji razlicito misle. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Šta bi tek bilo da je neko doviknuo onu staru:

Kada smo vec kod hejtovanja, danas sam dodao novu crticu na vrstu vozaca koji me nerviraju
Jedna Tesla je isla cik-cak po auto putu sa prilicnom cudnom putanjom, sa ubrzavanjem i usporavanjem u cudnim situacijama. Vozili smo se tako nekih 10-15km i kada sam na kraju iznerviran prisao autu sa leve strane i pogledao vozaca, svatio sam da auto pilot vozi
Vozac se lepo odmara zavaljen u sediste. Vozi jezivo
I koga sada da psujes, nekog programera u Kaliforniji ili Indiji, ili pak Novom Sadu 

rade oni dobar posao, ali nije da su bas dotle stigli.ljuba napisao: pak Novom Sadu