Ukapirao sam broj zuba i prenosni odnos, sad me zanima sledeće.
Kad vozim ravno (npr ka Ostružničkom mostu), kako koristiti menjače za održavanje konstantne brzine?
Ja recimo napred vozim najmanju šajbnu pozadi najveću, je li to pravilno ili ne, tj kako treba?
Bajs je 6-ofaz, 22/21, nekako mi se čini da mi je tako najlakše da vozim ili umišljam.
Si izbiljan da po ravnom voziš napred najmanji, a pozadi najveći?
To je najlakši prenos i koristi se na uzbrdicama kad se nema snage za neki teži. Sa takvim prenosom po ravnom se ili vučeš po stazi ili vrtiš ko manijak.
Svako ima svoju filozofiju vožnje. Moja je da vozim najbrže što mogu uz dobru kadencu. Kad vidim da mi kadenca puca smanjujem prenos, a kad vidim da je kadenca prejaka pojačavam prenos.
Onda sam pogrešio, proveriću kad sednem na bajs.
Ovakvim prenosom (ako nisam pogrešio, a moguće je da jesam) ne vrtim kao manijak nego normalno,
brzina kojom se krećem je oko 22km/h.
Zato i pitam šta radim pogrešno
Pogresio si sigurno, posto ti je ta komibinacija fakticki prva brzina sa kojom nema sanse da razvijes 22 km/h.
Verovatno si mislio da je i napred i pozadi najmanji lancanik, sto je vec logicnije sa aspekta brzine od 22 km/h i tvog normalnog okretanja pedali. Takva kombinacija nije preporucljiva, posto je lanac previse zakrivljen, pa je preporuka da prebacis napred na srednji lancanik a pozadi da ga priblizis sredini kako bi imao slican prenosni odnos, a da lanac ne bude napregnut. E sad moje iskustvo sa 3x7 brzina govori da to sa krivljenjem lanca nema nekog uticaja jer sam 6 godina vozio tako sto mi je napred na najvecem lancaniku a pozadi od najveceg do najmanjeg i nikada nisam imao problema sa lancem. Dok to nije slucaj sa ovim "novim" bajsem koji sada vozim, i koji ima 3x9 brzina. Tu se lanac znatno krivi i na njemu stvarno moram da pazim.
Ne znam koliko sam bio jasan i koliko sam pomogao, ali pokusao sam da podelim moje iskustvo koje nije pokriveno znanjem kao sto imaju Paja, Zuzazu, Bajker i ostali.
Onda je moja greška, onda je kombinacija najmanji najmanji, a ovo o krivljenju lanca sam čuo,
mada mi je biciklo ionako staro i zrelo za zamenu tako da na to ne obraćam pažnju.
You live and learn
Najmanji - najmanji već zvuči logično.
Promenićeš bicikl i to je ok, ali možeš odmah da naučiš da koristiš menjače kako treba.
Isti ili vrlo sličan odnos ćeš dobiti i ako napred prebaciš na srednji lančanik, a pozadi negde na sredinu. To je bolja varijanta jer tada lanac stoji ravno i na akaš ga.
Generalno govoreći najmanji prednji lančanik je samo za uzbrdice. Za ravno minimum srednji, a verovatno može i veliki. Ne znam odnos zubaca na tvom biciklu, tako da ovo shvati kao načelan savet.
Ja najcesce vozim ovako kako Paja kaze, al kako sam nabio kondiciju po ravnom sve cesce vozim na najvecem prednjem zupcaniku, a pozadi neka sredina, i ide kao ludo!
Nego danas sam oprao, ocistio, odmastio i podmazao bajs prvi put od kupovine, nisam imao blage veze da je podmazivanje toliko bitno i da se bas toliko oseti kad je podmazan, prosli bajs sam za 15 godina podmazao 5 puta i to motornim uljem.
Studenti Univerziteta u Liverpulu pokusace da obore brzinski rekord sa proracunatih 145kmh u projektu ARION1.
Rekumbent bicikl probace da obori dosadasnji rekord od 133 kmh a vozac ce svoju putanju gledati na monitoru cija ce kamera biti montirana na celu oklopa.