Beograd
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Beograd
Slažem se da je VS očajno rešena, sreća te retko prolazim tuda. Ko ide svaki dan verovatno je navikao, meni je potpuno haotično kad god idem tuda.
Posetite www.garaza.rs !
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Evo pise Blic prodat Depo, sada cemo sigurno imati nov stambeno poslovi kompleks, a mozda i tc.
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
To fali beogradu
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Grade ono što se traži. To ništa ne čudi ako se uzme u obzir da je za mnoge ljude jeftinije da kupuju kvadrate u potpuno novim zgradama nego da nekada renoviraju zgrade u koje nije ulagano od 60ih.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Problem je u tome što je ovakvo rešenje u Vojvode Stepe dobro kada bi sve zgrade bile postavljene po novoj regulacionoj liniji, tj. udaljene od ulice kao što su sve nove zgrade u toj ulici. Onda bi sve to imalo smisla i sve bi bilo mnogo komotnije i preglednije. Pošto je to praktično nemoguće uraditi, barem ne u bližoj budućnosti, onda ovo deluje kao isilovano rešenje, a najgore su prošli pešaci za koje na nekim mestima nema mesta.
Dokaz da je rešenje očajno je to da nijedna ulica posle nje više neće izgledati tako. Zašto je Ruzveltova ostala nepromenjena, ili Bul. Oslobođenja od AK do Slavije? Zato što valjda više nikome neće pasti na pamet da šine idu po sredini u ulicama gde za to nema dovoljno mesta. Bulevar jeste saobraćajno prodisao posle pomeranja šina na sredinu, ali opet ima debila koji ostavljaju vozila gde im padne na pamet.
Zanima me i zašto se V. Stepe ne održava, srušeni znakovi, polomljene ograde na stanicama GSP, niko to ne dira mesecima?
Zanima me i zašto se V. Stepe ne održava, srušeni znakovi, polomljene ograde na stanicama GSP, niko to ne dira mesecima?
ruzveltova je trebala tako al nisu imali love. rekonstrukcijom vojvode stepe je profitirao narod koji se vozi tramvajem a njega ima vise nego automobilista. da je moglo bolje moglo je jbg.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Gde, kada ? I tuda sam prosao pre 3 nedelje, ne videh novo nista.Day Walker napisao: 09 Okt 2017, 09:24 Ka Trosarini nisu menjali asfalt i taj deo je užasan, ka AK je nov asfalt.
Sve je novo.
@Ogi, bili su celo leto u Bulevaru. NIje samo presvlacen asfalt, radjeno je bas kako treba. Iskopali su do metar u dubinu, odradili sta treba i posle nasuli sljunak ili sta vec ide. Tek na kraju je dosao asfalt. Mislim da ce biti dugotrajno resenje. Slike od letos, iskopah negde.

Сад му није ништа...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Jel ima neko info za sutra, da li će se i šta od ulica zatvarati zbog našeg turskog brata? Mogu li se negde pratiti te servisne informacije?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
http://www.blic.rs/vesti/beograd/stize- ... ve/cdb86tx
STIŽE ERDOGAN, ZATVARA SE POLA GRADA Maršruta turskog predsednika stroga tajna, ali OVE ULICE bolje izbegavajte
STIŽE ERDOGAN, ZATVARA SE POLA GRADA Maršruta turskog predsednika stroga tajna, ali OVE ULICE bolje izbegavajte
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Au sve im hebem...
There are 10 kinds of people in the world:
Sto se tice bulevara oslobodjenja, znam da su kopali ali juce dok se vozih il sam lud ili se svom duzunom i dalje vide linije koje su prije strugali, ima ih i sa druge strane, ne znam kako kad je sve mijenjano valjda. U desnoj traci u smjeru ka autokomandi pricam, bas cu da se zagledam dobro opet kad prodjem
Pitam se samo ko poziva ovako divne ljude u posetu Srbiji... Hoće li opet vikati "Kosovo je Turska, Turska je Kosovo" kao što je to radio u Prištini? Ili će tražiti da se iz prostorije ukloni srpska zastava, kao prilikom posete Bosni i Hercegovini (iako je bila reč o dejtonskoj-entitetskoj zastavi Republike Srpske)?Heinz napisao: 09 Okt 2017, 22:41 http://www.blic.rs/vesti/beograd/stize- ... ve/cdb86tx
Ђенерал Јанковић