Dobro veče
Re: Dobro veče
Treba mi krsteni autoelektricar u Novom Sadu. Ima li neko preporuku?
nidza napisao:U Saudijskoj Arabiji. Zove se Laban.Heinz napisao:Jogurt u ovom obliku i formi kakav je kod nas ne znam gde još postoji.
Ima i kod turaka zove se Ayran.
Inace evo sta je bana drzava. Gradjane ti prebijaju strani agenti na sopstvenoj teritoriji bez ikakvih posledica.
https://twitter.com/VOATurkish/status/8 ... 7972540417
Ovde se vidi gde Erdogan izdaje naredjenje da napadnu demostrante sa druge strane ulice.
https://twitter.com/VOATurkish/status/8 ... 3236814849
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ayran sam pio u GR i to nije to. Liči najviše od svega ali nije isto. Volim GR jogurt ili onaj u IT, liče na naše kiselo mleko.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Dušane, lepo sam zamolio nešto pre neki dan. Eto sad odmaraj par dana od foruma.
Posetite www.garaza.rs !
Sto se mene tice, ne moram ni da se vracam. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Trojanac moje misljenje je da pretjerujes. Pravis cenzuru ko Erdogan 
Jedino da otvorimo temu Dobro vece - politika.
Sent from my m2 using Tapatalk

Jedino da otvorimo temu Dobro vece - politika.
Sent from my m2 using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Politika na forumu je zabranjena 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Lepo piše u pravilniku.
Forum Garaža je apolitičan. Pokretanje tema i postavljanje sadržaja političke i dnevnopolitičke prirode nije dozvoljeno kao ni komentari koji sadrže imena i nadimke političkih organizacija i političara.
Sadržaji čija tema dotiče svakodnevni život, a prvenstveno u vezi sa automobilima, saobraćajem i putovanjima, gde se u samom tekstu pojavljuju imena političkih partija i političara, ali oni nisu suština sadržaja mogu da se postave na forum. Komentarisanje ovih sadržaja je dozvoljeno isključivo komentarima koji se vezuju za suštinu sadržaja, a nikako za političare, stranke i programe političkih organizacija.
Posetite www.garaza.rs !
Onda brišite sve što ima veze s politikom i novijom istorijom i svima dobro.
Ponekad imam utisak na ovom forumu da je u ww2 pobedio hitler, da ne idem dalje...
Ponekad imam utisak na ovom forumu da je u ww2 pobedio hitler, da ne idem dalje...
Moralni pobednik, izgleda...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Što je to čudno. Slažem se sa Trojancem, 'ebala vas politika. Auto forum, može sve osim politike. 
Sent from my HUAWEI G7-L01 using Tapatalk

Sent from my HUAWEI G7-L01 using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Tako je
ja bih bio najsrecniji kad bi mi se javio neko ko ima slike sa sajma automobila iz 2007. Bez zajebancije 

Koju hostesu trazis? 
Tapatalk

Tapatalk