Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
!GOR
Reactions:
Pridružio se: 08 Maj 2012, 20:46
Garaža: Audi A5 Sportback FL

Re: Grčka

Post od !GOR »

Ova tema me uvek podseti na njega

https://www.youtube.com/watch?v=CKdfBHgXNgw
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Saša napisao:Woodoo, jesmo li se možda jedne godine sreli u Sartiju i pecali tamo u lučici (na lukobranu)? :D
Nismo, nisam letovao u severnoj regiji a i nisam ljubitelj pecanja :)
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Onda je to bio neki drugi Woodu/Miloš, sa jednog drugog foruma. Tačnije "Woodoo_chetnik". :D

TT
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Ogi napisao:
stefanan napisao:Pitanje za sve, tasos gde najbolje uzeti smeštaj?
Meni Potos izgleda kao najbolja opcija ali nikad nisam bio pa ne znam. Hteo bih da ima gde da se prošeta, da ne bude skroz mrtvo
Day Walker napisao:Bio 4 puta i ponovo cu ici.

Ogi, za klince ce biti zanimljiva plaza Makriamos, placa se ulaz + lezaljke ali je bilo dosta sadrzaja za decu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Daj neke savete kad sitignes, 99% idem na tasos u roku od 10 dana

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Vidim da si uplatio Potos ili samo sto nisi, neces pogresiti sigurno, ostrvo je malo, gde god da si nije problem. A i blizu ti je Theologos. :)
Šta ima u Theologosu? :D

Prilično sam na bum ovo organizovao, niti sam planirao da idem sad niti na tasos ali jbg, tako ispalo. Čitaću ovih dana malo da se informišem

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

schonenk napisao:Skopelos dva i necu vise obecavam :)
A gde Aca Lukas?
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

mića napisao:Bio, skopelos bi stavio na br.1, pa kos, ios, simi, lep je rodos ali previse "urbana" atmosfera tokom sezone. Na tu listu dodaj kefaloniju Slika

Послато са SM-G360F уз помоћ Тапатока
Bravo mico...ti si ocigledno autoritet na ovoj temiSlika

Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Uroš S. napisao:Ne volim divlje plaže i ne volim da se trudim na odmoru. Poželjno je da sve imam na do 20 koraka od kreveta, ne smeštaja nego kreveta. Prošle godine smo uboli kako treba u Vrachosu, ove godine vrv neće biti tako ali se nadam da će druge stvari da kompenzuju.
Nikiti je za to izmišljen.

Tapatalk
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Obilazićemo, za početak ćemo da čekiramo west coast: Agios Ioannis, Lagomandra, pa onda na istočnu stranu. Mada mi se čini da će prve dve biti po želji.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

stefanan napisao:ije problem. A i blizu ti je Theologos. :)

Prilično sam na bum ovo organizovao, niti sam planirao da idem sad niti na tasos ali jbg, tako ispalo. Čitaću ovih dana malo da se informišem
Kao neka dobra jagnjetina a i kazu da je mesto lepo, u planini, tradicionalno.

Pogledaj ovo:

https://nikana.gr/sr/vodic/tasos/plaze/ ... kako-stici
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Bili 10 dana na Lagomandri. Sad prešli u Nikiti da budemo par dana sa kumovima. Koja ispala. Uspeli smo da nađemo Budvu (u negativnom smislu) u sred Grčke. Problem sa parkingom, upravo slušam domaće narodnjake u komšiluku, totalno sam se smorio. Da nemamo dogovor sutra bi se pokupio i otišao drugde.
Još smo uzeli dobro ocenjen smeštaj na bookingu, Karali studios, ali je to što je do obale u ovom slučaju samo pogoršalo stvar jer su nakrcana kola od svih koji dolaze uveče.
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

Ta jagnjetina je uvoz iz bugarske i turske, smrznuto.

Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Crni aj 100 sklekova. Smaras

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

grujicd napisao:Bili 10 dana na Lagomandri. Sad prešli u Nikiti da budemo par dana sa kumovima. Koja ispala. Uspeli smo da nađemo Budvu (u negativnom smislu) u sred Grčke. Problem sa parkingom, upravo slušam domaće narodnjake u komšiluku, totalno sam se smorio. Da nemamo dogovor sutra bi se pokupio i otišao drugde.
Još smo uzeli dobro ocenjen smeštaj na bookingu, Karali studios, ali je to što je do obale u ovom slučaju samo pogoršalo stvar jer su nakrcana kola od svih koji dolaze uveče.
Prespavaj. Meni je mesto super, dva puta smo bili. I plaza je super imajuci u vidu da je gradska.
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

Ogi napisao:
stefanan napisao:ije problem. A i blizu ti je Theologos. :)

Čitaću ovih dana malo da se informišem
Kao neka dobra jagnjetina a i kazu da je mesto lepo, u planini, tradicionalno.
kazu, ruku na srce jeste dobra, e sad ovo "lepo mesto u planini" i nije bas, vozis se i vozis i ocekujes da vidis pravo selo negde u planini i srusi ti se snesko, jedna ulica, dva kretena obucena u mornarske uniforme te jure po ulici da udjes u njihovu kafanu koja i nije nista razlicita od bilo koje druge taverne bilo gde, jagnjetina jeste dobra ali istu mozes da jedes u selu divarata koje realno mnogo lepse, ima i fin kafe skroz na vrh brda, tu je crkva i centar sela, teologos je samo jedna ulica od par stotina metara a centar cine dve tri neke radnjice.
ogi, evo nadjoh...mermerna

Slika

put do mermerne plaze

Slika

i ovu plazu sam iskopao iza mermerne plaze kada se prodje neki kamenolom

Slika

Slika
Era
Reactions:
Pridružio se: 28 Feb 2016, 22:52

Post od Era »

grujicd napisao:Bili 10 dana na Lagomandri. Sad prešli u Nikiti da budemo par dana sa kumovima. Koja ispala. Uspeli smo da nađemo Budvu (u negativnom smislu) u sred Grčke. Problem sa parkingom, upravo slušam domaće narodnjake u komšiluku, totalno sam se smorio. Da nemamo dogovor sutra bi se pokupio i otišao drugde.
E pa kad si loše sreće, da se pogode naši u nekom čoporu, i da do 2-3 u noć trpiš njihove izlive sranja u sred Grčke. Elem, to se može pogoditi bilo gde naši šabani obitavaju. Najgori su u okruženju, primitivci, da me je sramota odakle potičem.
Mada postoje vlasnici grci koji takve opominju. I takvi vlasnici obično nisu omiljeni po našim forumima.
Odgovori