Dobro veče
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Re: Dobro veče
Ovako kako hoda sa jednom štakom je verovatno prošao "samo" sa napuknućem kostiju, da su bili kompletni lomovi morao bi da nosi longetu i da ide na dve štake.
A to sa plaćanjem reketa da bi se mogla obavljati delatnost šlep službe, to ne vredi ni komentarisati.
A to sa plaćanjem reketa da bi se mogla obavljati delatnost šlep službe, to ne vredi ni komentarisati.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ikac napisao:Tu je bila neka priča da je neko nekom oteo klijenta i da je zbog toga nastala frka..
Edit kragujevac brži...
Edit 2
http://rs.n1info.com/a188558/Vesti/Vest ... icara.html
Gari ulece liku u noge, postoji video snimak, a AMSS u saopstenju ladno navodi kako je vlasnik servisa prvi napao njih. Izvinite sto ste me jebali...
Nije to JP, nego udruženje građana.
Otreslo ga lepo po gradu. Ovde u naselju nije toliko jak pljusak.Gruja1595 napisao:Omorina, pljusak ce kvalitetan da padne... i pocinje da grmi
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Pomeni, verujem da su velike sanse da promasis. Ako mislis na celinu, tj upravu.kragujevac napisao: Da li treba da pomenem iz koje su stranke "momci u žutom"?
Covek ima kod arene.Ji 4Tze napisao:E to mi je ostalo da probam. Je l rekla gde je išla?
Prva zgrada sa desne strane kad se od kruznog krene prema delta city.
Na pocetku je kafic a on je na kraju zgrade u fitnes centru lokal br 4.
Cena 1000 din po tretmanu.
Radi samo kicmu i tu je utorak i cetvrtak od 8-12h.
Sent from mTalk
Danas vozim za Srbiju, i u Madjarskoj na pumpi sipam gorivo, zatvorim moja vrata, a supruga otvori sa decom zadnja na C-Maxu.
Platim i odem do auta, supruga izadje, zatvorimo zadnja vrata ( prednja ne diramo, zatvorena su ), i auto ze zakljuca sam. Kljuc je u kontakt bravi.
Sva sreca pa je supruga imala rezervni kljuc u torbici, pa mogli da otkljucamo.
Nije mi jasno....
Platim i odem do auta, supruga izadje, zatvorimo zadnja vrata ( prednja ne diramo, zatvorena su ), i auto ze zakljuca sam. Kljuc je u kontakt bravi.
Sva sreca pa je supruga imala rezervni kljuc u torbici, pa mogli da otkljucamo.
Nije mi jasno....
Poslednja izmena od ikac2000 u 23 Maj 2017, 21:47, izmenjeno 1 put ukupno.
Mislim da je drugarica isla kod tog lika da mu pomaze, kaže da čini čuda. Pokriva ceo balkan valjda
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja ne volim da ostavljam ključ u automobilu, pogotovo ako nema nikoga unutra.
TT
TT
Meni je pomogao.stefanan napisao:Mislim da je drugarica isla kod tog lika da mu pomaze, kaže da čini čuda. Pokriva ceo balkan valjda
Imao sam bolove izmedju desne lopaticei kicme. Kocio me i vrat i rame ,probadalo itd.. sve od toga.
Bolove sam imao i u donjem delu kicme , covek mi je pomogao , isao sam tri ili cetiri puta.
Sent from mTalk
Ovaj se Momčilo zove, sad sam je pitao. Ne znam dal je o istom liku reč
Jeste Momcilo.Kako izgleda drugarica
Jel voli maskirno:)
Sent from mTalk

Sent from mTalk