Moracu i ja da se pozabavim ledjima. Izgleda posustaju pod teretom Sasilo me jutros dok sam isao u pekaru, hodao sam do kuce kao kre10 neki. Dok nisam Panadol drmnuo nije me popustilo.
Kako se siri grad, red bi bio da se pozabave komunalnom delatnoscu. I ti podzemni kontejneri su poplavili, ko zna sta je tek tu bilo. Opste sranje. Kad su smrdljivi Englezi pre 200g resili problem kanalziacije, mogli bi i mi.
A neee to je novi, privremeni, kanal . Spremamo razvoj poljoprivrede pa testiramo kako se od ulice moze napraviti kanal za navodnjavanje ;-)
Na zalost ovako svake godine bude bar jednom godisnje kako kaze Gaghin0. Jednostavno kanalizacija je projektovana po prosjecima godisnjih padavina i u najvecem broju slucajeva problema nema. Ali kada se pojavi dan kada kisa napada malo vise od prosjeka ista ne moze da primi svu vodu sa ulica. Naravno, povuce se u nekih par sati tako da nije dugotrajniji problem. Da li ima smisla ulagati u infrastrukturu da pokrije maximume (o cemu god da se radi) vjerovatno ima, da se ima viska para
Uninuni napisao:A neee to je novi, privremeni, kanal . Spremamo razvoj poljoprivrede pa testiramo kako se od ulice moze napraviti kanal za navodnjavanje ;-)
Ji 4Tze napisao:E to mi je ostalo da probam. Je l rekla gde je išla?
Covek ima kod arene.
Prva zgrada sa desne strane kad se od kruznog krene prema delta city.
Na pocetku je kafic a on je na kraju zgrade u fitnes centru lokal br 4.
Cena 1000 din po tretmanu.
Radi samo kicmu i tu je utorak i cetvrtak od 8-12h.