Dobro veče
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Dobro veče
Ovo je bas kriticno bilo.

- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Ne razumem logiku nekoga ko vozi auto, vidi da je ispred njega jezero i ostane na papučici gasa
. Koliki pavijan treba da se bude pa da namerno voziš prema vodi čiju dubinu ne znaš? Ovo na slici je po sistemu "da se ja pitam, ja bih ovuda proterao autobus". 

Poslednja izmena od kragujevac u 24 Maj 2017, 10:26, izmenjeno 1 put ukupno.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
U pravu je Gruja, bitno da je sve ultra fensi i kic a to sto cemo da plivamo u govnima jos malo jbg radjeno je na osnovu proseka a ne maksimuma.Uninuni napisao:A neee to je novi, privremeni, kanal. Spremamo razvoj poljoprivrede pa testiramo kako se od ulice moze napraviti kanal za navodnjavanje ;-)
Na zalost ovako svake godine bude bar jednom godisnje kako kaze Gaghin0. Jednostavno kanalizacija je projektovana po prosjecima godisnjih padavina i u najvecem broju slucajeva problema nema. Ali kada se pojavi dan kada kisa napada malo vise od prosjeka ista ne moze da primi svu vodu sa ulica. Naravno, povuce se u nekih par sati tako da nije dugotrajniji problem. Da li ima smisla ulagati u infrastrukturu da pokrije maximume (o cemu god da se radi) vjerovatno ima, da se ima viska para
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Ako si u nekom povisenom Patrolu onda je to normalna stvar, mada nije ni on podmornicakragujevac napisao:Ne razumem logiku nekoga ko vozi auto, vidi da je ispred njega jezero i ostane na papučici gasa. Koliki pavijan treba da se bude pa da namerno voziš prema vodi čiju dubinu ne znaš? Ovo na slici je po sistemu "da se ja pitam, ja bih ovuda proterao autobus".

Taj sa Daciom mora da je ovo gledao

https://youtu.be/mSogNE7ii4M
Sent from my m2 using Tapatalk
Imam , saljem ti na pp.Kornjaca Rade napisao:Jel imas neki telefon njegov?rade74 napisao:Covek ima kod arene.Ji 4Tze napisao:E to mi je ostalo da probam. Je l rekla gde je išla?
Prva zgrada sa desne strane kad se od kruznog krene prema delta city.
Na pocetku je kafic a on je na kraju zgrade u fitnes centru lokal br 4.
Cena 1000 din po tretmanu.
Radi samo kicmu i tu je utorak i cetvrtak od 8-12h.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
To je ista ona logika kojom je dosao na ideju da kupi Daciju.kragujevac napisao:Ne razumem logiku nekoga ko vozi auto, vidi da je ispred njega jezero i ostane na papučici gasa. Koliki pavijan treba da se bude pa da namerno voziš prema vodi čiju dubinu ne znaš? Ovo na slici je po sistemu "da se ja pitam, ja bih ovuda proterao autobus".

Pusti i meni kontakt i adresu.rade74 napisao:Imam , saljem ti na pp.Kornjaca Rade napisao:Jel imas neki telefon njegov?rade74 napisao:Covek ima kod arene.Ji 4Tze napisao:E to mi je ostalo da probam. Je l rekla gde je išla?
Prva zgrada sa desne strane kad se od kruznog krene prema delta city.
Na pocetku je kafic a on je na kraju zgrade u fitnes centru lokal br 4.
Cena 1000 din po tretmanu.
Radi samo kicmu i tu je utorak i cetvrtak od 8-12h.
Sent from mTalk
Sent from mTalk

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Sebe, idi kod Janka. Bio je ranije u Daničićevoj, Skerlićevoj, sad je kod Vel.parka. Ne bih ga menjao nikad, a ni moja porodica i prijatelji. Sad dodjoh od njega.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A, bre, dabre, razmisljaj malokragujevac napisao:Ne razumem logiku nekoga ko vozi auto, vidi da je ispred njega jezero i ostane na papučici gasa. Koliki pavijan treba da se bude pa da namerno voziš prema vodi čiju dubinu ne znaš? Ovo na slici je po sistemu "da se ja pitam, ja bih ovuda proterao autobus".

Hteli su da prodju kroz mnogo manju vodu, pa im se ugasio i cao-zdravo. Nakon toga je nadosla "prava" voda.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ali cemu se nadas kad ti to padne na pamet? Oprastam im jedino ako su iz Kirgistana prvi put dosli u NS! Sve i da te zarobi voda izmedju dve kade mozes trotoarom proci...
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Hmm.Jesi zakljucao prednja vrata ili samo zatvorio?ikac2000 napisao:Danas vozim za Srbiju, i u Madjarskoj na pumpi sipam gorivo, zatvorim moja vrata, a supruga otvori sa decom zadnja na C-Maxu.
Platim i odem do auta, supruga izadje, zatvorimo zadnja vrata ( prednja ne diramo, zatvorena su ), i auto ze zakljuca sam. Kljuc je u kontakt bravi.
Sva sreca pa je supruga imala rezervni kljuc u torbici, pa mogli da otkljucamo.
Nije mi jasno....
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
Volvo XC90 II D4
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Meni se npr. sam zakljuca auto posle par minuta. Tako sam se ispalio na pumpi, posto sam uleteo u ponoc pa sam morao sacekati da im proradi kasa.
Ne može auto nikako sam da se zaključa
Kod Forda, kad zaključaš auto, ako se ne otvore ni jedna vrata 45sec auto se zaključa
Ima zajeb, ako zatvoris prednja vrata, prihvata komandu zaključavanja sa kljuca, iako su otvorena zadnja vrata
Kod Forda, kad zaključaš auto, ako se ne otvore ni jedna vrata 45sec auto se zaključa
Ima zajeb, ako zatvoris prednja vrata, prihvata komandu zaključavanja sa kljuca, iako su otvorena zadnja vrata
Moze moze 
https://www.youtube.com/watch?v=HHqHXDTkptg
Uzivo sam video oktaviju koja se zakljucala u leru.

https://www.youtube.com/watch?v=HHqHXDTkptg
Uzivo sam video oktaviju koja se zakljucala u leru.