Plate i životni standard u razvijenim zemljama

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Re: Plate i životni standard u razvijenim zemljama

Post od Delija »

ChobbyNS napisao: 11 Jan 2018, 15:16 Kako će neko znati šta radiš u svom dvorištu?
Ako je dvorište ograđeno i ne vidi se unutra, ne vidim kako mogu znati da si prao kola?
Prvi komsija ce te tuziti kao jedan i jedan. Nemoj uopste da sumnjas u to.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Dani
Banned
Reactions:
Pridružio se: 26 Okt 2014, 02:41
Garaža: BMW F10 530d

Post od Dani »

Drug susio meso u USA. Prvi komsija ga prijavio. Dobio kaznu da mu nije bilo dobro.
To je jedan od razloga sto vjerovatno nikad ne bih isao vani. Da me prijavljuju i tuzakaju.
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Kada smo ziveli u jednom delu grada gde se baca djubre na karticu moja zena je bila u paranoji da ne skeniraju sta sve bacamo, pa da bacimo nesto sto nije dozvoljeno :)
ChobbyNS
Reactions:
Pridružio se: 30 Avg 2017, 15:25
Garaža: Lancia Delta 1.4 tjet

Post od ChobbyNS »

Delija napisao:
ChobbyNS napisao: 11 Jan 2018, 15:16 Kako će neko znati šta radiš u svom dvorištu?
Ako je dvorište ograđeno i ne vidi se unutra, ne vidim kako mogu znati da si prao kola?
Prvi komsija ce te tuziti kao jedan i jedan. Nemoj uopste da sumnjas u to.
Jel si pročitao šta sam napisao?
Kako će da me prijavi ako mi je dvorište ograđeno i ne vidi šta radim?
Ne verujem da u svaki slivnik ugrađuju snezore koji mere čistoću vode kojom si oprao auto ili dvorište.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Po toj logici mozes i coveka da ubijes u svom dvoritu i ne odgovaras ako te niko ne vidi...
ChobbyNS
Reactions:
Pridružio se: 30 Avg 2017, 15:25
Garaža: Lancia Delta 1.4 tjet

Post od ChobbyNS »

Možeš, ako ćeš terati mak na konac.
Korisnikov avatar
123456
Reactions:
Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna

Post od 123456 »

Laki021 napisao: 11 Jan 2018, 17:08 Po toj logici mozes i coveka da ubijes u svom dvoritu i ne odgovaras ako te niko ne vidi...
Nije isto, coveka ce neko kad tad potraziti gde je, a vodu ne :D
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Dani napisao:Drug susio meso u USA. Prvi komsija ga prijavio. Dobio kaznu da mu nije bilo dobro.
To je jedan od razloga sto vjerovatno nikad ne bih isao vani. Da me prijavljuju i tuzakaju.
Zato smo tu gde jesmo, u raspad sistemu gde se svako pravilo izvrdava i nije isto za sve, svako radi šta hoće bez obzira na tuđu štetu, a jedino što cveta je korupcija.
Da se razumemo, ne bi ni ja mogao da tužakam komšiju jer nisam tako vaspitan, ali neću ni da pljujem sisteme gde se to radi jer se odmah vidi razlika kad uđeš u zemlju u kojoj svi poštuju pravila.
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Cista ljubomora komsije :)

Gesendet von meinem SM-J500FN

Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Dani napisao:Drug susio meso u USA. Prvi komsija ga prijavio. Dobio kaznu da mu nije bilo dobro.
Kod nas bi ti prvi komšija pokrao kulen, čim oceni da se dovoljno prosušio :D
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

ChobbyNS napisao: 11 Jan 2018, 17:05 Kako će da me prijavi ako mi je dvorište ograđeno i ne vidi šta radim?
Ne verujem da u svaki slivnik ugrađuju snezore koji mere čistoću vode kojom si oprao auto ili dvorište.
Ne brini se uopste za komsije na zapadu. Kad-tad ce da primete da negde prska voda, ili da ti je auto sinoc bio prljav a jutros cist, ili ce neko da vidi kroz kapiju, ili da cuje kako voda prska po autu, ili...ili...ili. Jednostavno, nije dozvoljeno prati auto u dvoristu, koliko god i ono i auto i voda i sapun i sundjer bili tvoje vlasnistvo. Ne sme da se pere i gotovo.
grujicd napisao: 11 Jan 2018, 18:09 Zato smo tu gde jesmo, u raspad sistemu gde se svako pravilo izvrdava i nije isto za sve, svako radi šta hoće bez obzira na tuđu štetu, a jedino što cveta je korupcija.
Da se razumemo, ne bi ni ja mogao da tužakam komšiju jer nisam tako vaspitan, ali neću ni da pljujem sisteme gde se to radi jer se odmah vidi razlika kad uđeš u zemlju u kojoj svi poštuju pravila.
:plusone:
A pravila se postuju zato sto su kazne takve kakve su, i zato sto nema "pozovem ortaka, drugara, tetku ili kuma da mi izmuva nesto ili skloni kaznu".
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

Zar tamo na zapadu uopšte ima velikih zidova oko kuce? Kod mene u selu svi imaju kapije i bedeme visoke ahhah. Srem jbg. Ne može niko da vidi ništa.

Mada kad razmislim ne znam jel ovo što je pisao grujicd dobro ili ne. Nekako ne bih voleo da bude toliko tih sitnih pravila, i gde svi glume neke špijune i čistunce, a opet voleo bih da se zna red i nervira me kod nas ta bahatost... :think:
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Pa, kod mene u zgradi, neko svako jutro prođe sa cigaretom niz hodnik, ili liftom. Danas i otresao pola pljuge u liftu. Hajde svi da pravimo svinjac.

Zgrada skoro nova, malo stanova, nedeljno se čisti. Je*e ga neizdrž, od vrata stana do vrata zgrade. Nije niko od onih koji imaju automobile u garaži, jer prođe pre mene, a u garaži su svi automobili. Ostaviću poruku na oglasnoj tabli.

TT

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

"Kad već plaćam čišćenje zgrade, onda ću i da je prljam".
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

**ne placa
Odgovori