Računari
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Računari
Prvi problem sa win10, i to samo na PC-u koji je pre win10 imao win 7. Kada upalim komp, podigne se sistem tj. ucita desktop i ikonice ali taskbar ne ucita do kraja i tako stoji, ne mogu nista da uradim. Jel se to nekome desavalo i zna li neko kakonto da resim?
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Jednostavno ... vrati nazad Windows 7 
- Kuzmanovic
Ima li neka opcija da vratim stari win ili moram sa klasicnom reinstalacijom da radim?
Ima rollback. Kako radi nemam pojma.
Tapatalk
Tapatalk
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Meni se niti jedan novi OS ne dopada nešto posebno. Na Macu mi je i dalje omiljen Snow Leopard a od Win 7
Od pre nekoliko dana imam problema sa Gmail. Naime uopšte mi ne stiže notifikacija kada mi neko pošalje poruku u chatu... Ranije mi se automatski pojavi u Inboxu (isto kao kada stigne novi mail), sada ne stiže ništa i uopšte nemam pojma kada i da li mi je neko nešto poslao...
Šta bi to moglo biti? Podešavanja su mi ista kao ranije, ništa nije menjano... Izvinjavam se ako je pominjano u temi
Poz
Od pre nekoliko dana imam problema sa Gmail. Naime uopšte mi ne stiže notifikacija kada mi neko pošalje poruku u chatu... Ranije mi se automatski pojavi u Inboxu (isto kao kada stigne novi mail), sada ne stiže ništa i uopšte nemam pojma kada i da li mi je neko nešto poslao...
Šta bi to moglo biti? Podešavanja su mi ista kao ranije, ništa nije menjano... Izvinjavam se ako je pominjano u temi
Poz
Pozdrav
Probaj umesto Gmail, Google Inbox.
Pričaš o Web aplikaciji preko browsera?
Tapatalk
Pričaš o Web aplikaciji preko browsera?
Tapatalk
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Nidžo,
Ne koristim pametan telefon... Standardan pristup mailu preko browsera da.
Poz
Ne koristim pametan telefon... Standardan pristup mailu preko browsera da.
Poz
Pozdrav
Vidi da li bez telefona može da se pređe na Google Inbox i u browseru umesto Gmail. Kad se navikne čovek fenomenalna stvar.
Tapatalk
Tapatalk
- vitezkoja
- Pridružio se: 16 Nov 2012, 21:17
- Garaža: w202 C200 KOMPRESSOR
Juce mi se zapusio monitor, sta uzeti sada? Dvoumim se izmedju Asus VS247NR LED, Philips 243V5LHAB/00 LED i HP Pavilion 22cw IPS
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ja se upravo vratio sa Win 10 na Win 8.1. Osmicu sam instalirao pre neke 2 nedelje, radila kao zmaj, sve klizi a sistem se podiže za par sekundi (stavljen SSD). Smara me danima ona ikonica u ćošku za Win 10, pa počela da iskaču obaveštenja "Vaš Win 10 je spreman blabla" i ja se zatrčim i juče odradim upgrade.
Kukala mi majka, em kompjuter okilavio em ni ovih par aplikacija koliko je zatekao pri upgrade-u ne rade kako treba. Danas sam ceo dan izgubio pokušavajući da pustim mrtvi .mov video, neće ni da čuje. Probao i kodeke, milion deinstalacija pa instalacije jedan po jedan, haos. Na kraju odem na rollback, vratim se na 8.1 i sve šljaka kako dolikuje.
Naravoučenije je staro dobro, ako radi kako treba i ne traži leba - ne diraj!
Kukala mi majka, em kompjuter okilavio em ni ovih par aplikacija koliko je zatekao pri upgrade-u ne rade kako treba. Danas sam ceo dan izgubio pokušavajući da pustim mrtvi .mov video, neće ni da čuje. Probao i kodeke, milion deinstalacija pa instalacije jedan po jedan, haos. Na kraju odem na rollback, vratim se na 8.1 i sve šljaka kako dolikuje.
Naravoučenije je staro dobro, ako radi kako treba i ne traži leba - ne diraj!
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- Kuzmanovic
Kako se radi rollback?
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ukucaj Rollback u polje za pretragu, ponudiće ti 3 opcije. Prva je da uradiš reset Win-a što bi trebalo da bude kao nova instalacija. Nudi ti dve mogućnosti: da obrišeš postojeće aplikacije a sačuvaš svoje fajlove, ili da brišeš sve.
Druga opcija je vraćanje na prethodni Win, i ovu opciju je moguće aktivirati samo u prvih mesec dana nakon prelaska na Win 10.
Ovo je odradio jako brzo i Win 8 je vraćen u identičnom stanju kakav je bio i pre nadogradnje na desetku, stoga mislim da negde napravi image OS-a pa ga samo prepiše po potrebi.
Treća opcija se ne sećam šta je a ne verujem ni da ću se uskoro podsetiti, Win 10 me neće skoro videti
Druga opcija je vraćanje na prethodni Win, i ovu opciju je moguće aktivirati samo u prvih mesec dana nakon prelaska na Win 10.
Ovo je odradio jako brzo i Win 8 je vraćen u identičnom stanju kakav je bio i pre nadogradnje na desetku, stoga mislim da negde napravi image OS-a pa ga samo prepiše po potrebi.
Treća opcija se ne sećam šta je a ne verujem ni da ću se uskoro podsetiti, Win 10 me neće skoro videti
There are 10 kinds of people in the world:
Meni je noćas zabola instalacija Win10 pa se vratio sam na Win7.
Probaću clean install ako budem našao vremena.
- Kuzmanovic
Hvala Vlado.
ivo:
ivo:Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ako imaš neki key viška baci na PP.Heinz napisao:Meni je noćas zabola instalacija Win10 pa se vratio sam na Win7.
Širim haos!