Dobro veče
Re: Dobro veče
E, jbg.
Zar, nije bilo ono pravilo da mora samo jedan EU pasos?
Zar, nije bilo ono pravilo da mora samo jedan EU pasos?
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Ne bih se kladio/pouzdao u tako nešto. Na odgovarajućim web-stranicama sam samo mogao da nadjem informaciju o tome da nije moguć prelaz sa pasošima "trećih" zemalja, o tome da je dovoljno da u autu bude samo jedan EU pasoš nigde ništa ne piše (a malo je i nelogično, po mom nestručnom mišljenju). Bilo bi mnogo tupavo da dodjem tamo na granični prelaz i da mi neki sa kapicom kaže da ne mogu da predjem, to je tek onda gubljenje vremena i nerviranje, a ja se relativno lako iznerviram.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Ma, naravno
Znam da sam negde cuo za takve slucajeve, ali isto tako je bilo da samo zbog jednog non EU pasosa u kolima nece da puste.
Ja sam tek poceo da se raspitujem oko toga

Znam da sam negde cuo za takve slucajeve, ali isto tako je bilo da samo zbog jednog non EU pasosa u kolima nece da puste.
Ja sam tek poceo da se raspitujem oko toga

kragujevac napisao:Ne vredi, jedini koliko-toliko logičan je Zavrč-Dubrava, a i on je malo po strani, oko 40tak km obilaska u odnosu na Macelj. U principu akanje po poluvukojebini, ali ako zaglave i na Maclju onda ću radije da vozim tih 40km nego da dreždim na vrućini u koloni. Ostali prelazi su tzv. "malogranični" gde nosioci pasoša "trećih" zemalja (non-EU) ne mogu da prelaze. Nešto slično kao npr. Bački Vinogradi kod nas, tu takodje mogu sa prelaze samo EU i srpski pasoši. Supruga i klinci nisu nosioci pasoša samo "trećih" zemalja (imamo kolekciju raznih), ali ja jesam, pošto imam samo srpski..
Znači na Rogatec ne možeš?
Inače več danas je bilo gužvi na AP, posebno AT tablice, ali više manje u smeru prema moru. Ako bude totalni krkljanac predlažem preko Dravograda-Celja na Rogatec i uključiš se na AP za ZG i samo pičiš...SLO vinjeta ti nije potrebna...
- kragujevac
Već sam kupio sve vinjete u ADACu , uključujući i Video Maut za Gleinalm tunel. 
Svakako hvala na ideji, prostudiraću i taj pravac.

Svakako hvala na ideji, prostudiraću i taj pravac.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Kad pre gužva, pa nije još krenula prava sezona. Mi ćemo u ponedeljak ujutru, računam minimalno zadržavanje na granici. Maks 6 sati sve sa dve kraće pauze. Al videćemo, ne žutim nigde. Samo da se klinci ne unervoze.
A i meni bi prijao automatik, al do tamo je sve autoput pa u petu i leva noga odmara. Da moram negde gde se šalta često ne bi mi bilo svejedno.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
A i meni bi prijao automatik, al do tamo je sve autoput pa u petu i leva noga odmara. Da moram negde gde se šalta često ne bi mi bilo svejedno.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- kragujevac
Kreće školski raspust (Pfingstferien) u D i još ponegde. Ovo je prva lavina prema jugu. Posle od prvog jula svake nedelje krkljanac.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Kakva su iskustva sa ABE diskovima i plocicama?
Treba da menjam zadnje diskove i plocice, pa sam dobio ponudu za njih.
Sent from my SM-J500FN
Treba da menjam zadnje diskove i plocice, pa sam dobio ponudu za njih.
Sent from my SM-J500FN
Sranje. Ako se dobro secam, to je neka niska klasa, na nivou truckteca.
Ja sam resio da od sada uzimam samo original, nista drugo ne valja kurcu.
Ate mi vec ko zna koji put skripi kao da koljem nekoga svaki put kada stajem na semafor. Stavio nove diskove i plocice i proskripalo posle manje od 10k km.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Ja sam resio da od sada uzimam samo original, nista drugo ne valja kurcu.
Ate mi vec ko zna koji put skripi kao da koljem nekoga svaki put kada stajem na semafor. Stavio nove diskove i plocice i proskripalo posle manje od 10k km.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Juce sam prosao BG GR prelaz Kulata.
Zadrzavanje je tipa 5 sekundi za EU dokumenta, nema guzve uopste. Samo pogleda lk i u auto i pusta.
Ne znam sto je onda HR SL tolika guzva...
Zadrzavanje je tipa 5 sekundi za EU dokumenta, nema guzve uopste. Samo pogleda lk i u auto i pusta.
Ne znam sto je onda HR SL tolika guzva...
- kragujevac
Zato što slovenci gledaju da zavuku kroasanima gde god se za to nadje i najmanja prilika.
.

Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Stoji vec dva-tri dana ova gomilica 

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

#evropski_grad_kulture_2021 

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Meni zao bmw-a, lep, modern line, xdrive, uzet pre par meseci. Sacuvacu ove slike ako se komsa jednog dana odluci da ga stavi u oglase

Grad Novi Sad, krkljanac svaki vikend kada se održavaju trke.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...