pedja napisao:Jutros sam isao pored stare skole, oko koje su posadili jos lezecih (vec ih je bilo).
Moracu na mapi obelezim sve kojih se setim (bice i nekih preskocenih sigurno), pa da vidite o cemu pricam.
Ako je to jedino/najbolje resenje strategije "Bez stradale dece do 20xx. godine", svaka im cast.
Zahvalni Monroe,Febi Bilstein,Eibach i Koni
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Jutros, oko 07:10, na Zrenjaninski put se uključilo vozilo pod teretom i pratnjom.
Prevozio je nešto cevasto, sirine jedne i po saobraćajne trake.
To je značilo 5 km vožnje, bez preticanja (sa onim betonskim barijerama nemaš gde), smešnom brzinom. U SRED JUTARNJEG ŠPICA!!!
Sreća, pa ode za PA, a ne preko Pančevačkog mosta.
U magli nisam video da li ispred ide policija (iza je bio kombi firme, pod rotacijom), ali sam pretpostavio, jer je prolazio kroz crvena svetla, a čak ni u Srbiji nije normalno da se tek tako izlazi na ulicu. Ispod Pančevca sam pitao saobraćajca da li je to uobičajeno ponašanje. Čovek reče da nije, da to mora da se dešava noću, ali da zna o čemu se radi - transport jeste pod pratnjom policije. Ipak, kaže da saobraćajna policija nije dala odobrenje, ali je stiglo naređenje iz neke uprave, ministarstva, šta li je...