Dueli u klasama
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Sajam automobila u Novom Sadu 2013
Da smo imali strpljenja da cekamo 2.0t 4x4 onomad kad smo uzeli Astru, ne bih imao popravki kao sa Astrom (ujaku nista nije otislo za 100k km)
Brzine idu u H-a !!!

Re: AW: Sajam automobila u Novom Sadu 2013
Ako sve to moze za tu sumu, onda je to takodje dobar izbor. Stoji da Insignia sa tim motorom ne daje neke spektakularne rezultate kako se to cini kad se procita snaga ali je generalno ok auto.
Meni je CC lepsi spolja ali unutra Insignia pobedjuje. Ne svidja mi se ona socijalna tabla iz Passata starog 9 godina, mada sportska sedista malo popravljaju utisak.
Bez obzira na sve, na osnovu onog sto je napisano, mislim da ce najzadovoljniji biti sa A4 2.0 TDI 177 za 31k evra.
Gesendet von meinem GT-I9505
Meni je CC lepsi spolja ali unutra Insignia pobedjuje. Ne svidja mi se ona socijalna tabla iz Passata starog 9 godina, mada sportska sedista malo popravljaju utisak.
Bez obzira na sve, na osnovu onog sto je napisano, mislim da ce najzadovoljniji biti sa A4 2.0 TDI 177 za 31k evra.
kuku lele koji vag lover, od kad je passat bolji po osečaju i podvozju od mazde? od nikad, niti če ikada da bude. Isto ima i mazda to sa žmigavcima i slično ako so to več važne stvari...ftj napisao:Ima više prostora za glavu na zadnjoj klupi u odnosu na CC ali to nije realno porediti a ne znam po čemu je praktičnija, po nekim sitnicama koje život znače definitivno nije jer bar tu nemci vode računa. Setih se recimo zvuka za upozorenje za rezervu koji je takav da se štrecneš. Pođeš od te sitnice preko migavaca koji automatski odrade 3 puta na jedno pipanje i onda shvatiš da japance definitivno boli uvo za te neke praktične stvari koje su standard kod nemaca.
Ne znam šta je bajato u passatovom podvozju al sigurno bolje leži i ima bolji osećaj na volanu od prethodne mazde 6(novu nisam vozio) ali to i nije toliko teško jer osećaj na volanu na (prethodnoj)mazdi 6 ne postoji. Ako je nova drastično promenjena po tom pitanju ja se izvinjavam.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Floyd, ja nisam vozio taj motor, ali koliko sam čitao kod onih koji su ga vozili kod Saab-a i Lancie Delte, taj biturbo jako dobro ide. Markoni ga je probao.
Ali Škoda nije premijum, a u srbiji samo to broji, pošto drugih problema nemate, a plate su bajneNexT napisao:Ja bih od svih osnovnih A4-orki uzeo malo napucaniji Superb. Za 25k, 2.0 tdi sa jako lepom opremom. Jos je taman dosao FL...
al to sam samo ja...

Za motor verujem da je ok...ipak je to Fiatstarac vujadin napisao:Floyd, ja nisam vozio taj motor, ali koliko sam čitao kod onih koji su ga vozili kod Saab-a i Lancie Delte, taj biturbo jako dobro ide. Markoni ga je probao.

Problem je sto je Insignia jako teska (bar prvih par godina

Nov auto niko u SRB ne kupuje od prosecne plate a Superb je najgluplji auto sto bi neko mogao da kupi a da pritom nije taksista.maniaxxx napisao:Ali Škoda nije premijum, a u srbiji samo to broji, pošto drugih problema nemate, a plate su bajne
Za njega je Mazda 6 pojava.
Poslednja izmena od Floyd u 21 Okt 2013, 18:08, izmenjeno 1 put ukupno.
najmanji problem da se zalepi bmw znak, niko nece primetiti razlikumaniaxxx napisao:Ali Škoda nije premijum, a u srbiji samo to broji, pošto drugih problema nemate, a plate su bajneNexT napisao:Ja bih od svih osnovnih A4-orki uzeo malo napucaniji Superb. Za 25k, 2.0 tdi sa jako lepom opremom. Jos je taman dosao FL...
al to sam samo ja...

Ma može i neka zvezda da se navari na haubu 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
PlačemFloyd napisao:Problem je sto je Insignia jako teska (bar prvih par godina)

Video sam ih neki dan jedan pored drugog. Iako smatram Superb da je pametna kupovina za neki službeni auto ili kom treba ogroman prostor, ali u odnosu na Mazdu 6 delovao je kao Wartburg.Floyd napisao: Za njega je Mazda 6 pojava.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Floyde, stvarno preteruješ sa izjavama u zadnje vreme, a ova je jedna od gorih (da se ne izrazim grublje). Te ovo je glupo, te ono je. Superb se najpre kupuje zbog prostora, a ako misliš da to samo taksistima treba onda si u najmanju ruku neiskusan, da opet ne koristim neki drugi izraz.Floyd napisao:a Superb je najgluplji auto sto bi neko mogao da kupi a da pritom nije taksista.
Nisam znao za taj napredak što se tiče migavaca. Možda u budućnosti reše i zvuk rezerve goriva pa ne dobijem infarktmaniaxxx napisao:
kuku lele koji vag lover, od kad je passat bolji po osečaju i podvozju od mazde? od nikad, niti če ikada da bude. Isto ima i mazda to sa žmigavcima i slično ako so to več važne stvari...

Jeste, najpametniji izbor koji čovek može da napravi je bmw 320d u sport paketu a mobilni telefon je samsung galaxy s4. Minimalac svima po 1,500 eur i floyda za precednika.Floyd napisao: Superb je najgluplji auto sto bi neko mogao da kupi a da pritom nije taksista.
A koji avto po tvoje ima osečaj u volanu da idem da ga probam? Možda golf ili škoda, a možda čak neki koreanac?
U mazdi 3 je signal za rezervu potpuno diskretan...a o osečaju radije ne bi, ali tu je možda focus i za dlaku bolji. Mazda 6 ( prošla ) je dosta bolja od nekog VW..

U mazdi 3 je signal za rezervu potpuno diskretan...a o osečaju radije ne bi, ali tu je možda focus i za dlaku bolji. Mazda 6 ( prošla ) je dosta bolja od nekog VW..
Uvek mi je bilo neverovatno kako pojedini ljudi, čak većina bira model i proizvođača automobila. Uz to kad pomešaju babe i žabe,
Zar pored ovoliko automobila vi se uhvatite Mazde i opela. a uz pridodajete škodu.
Mislim..... Mada opel i mazda imaju mnogo šta zajedničko.
Zanimljivo, kad se ženska bira, obično su svi realni i slični u željama,osim pripadnika prajda
Ženu baksuza sa debelim dupetom i stomakom, malo ko hoće, ali za opel i mazdu, vazda zaluđenih

Zar pored ovoliko automobila vi se uhvatite Mazde i opela. a uz pridodajete škodu.
Mislim..... Mada opel i mazda imaju mnogo šta zajedničko.
Zanimljivo, kad se ženska bira, obično su svi realni i slični u željama,osim pripadnika prajda

Ženu baksuza sa debelim dupetom i stomakom, malo ko hoće, ali za opel i mazdu, vazda zaluđenih

Poslednja izmena od MAD MAX u 21 Okt 2013, 19:34, izmenjeno 1 put ukupno.
Send from ZX Spectrum 8 bit 16kB
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Zašto misliš da niko neće ženu sa velikim dupetom???
Rekao je da zenu sa velikim stomakom i dupetom retko ko hoce.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.