Stigla zima...
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Stigla zima!
Nikaragva, verovatno si i u pravu. Jer sad kad motam film, pre nedelju dana otprilike kad sam ga upalio je kao malo trokirao prvih par sekundi, a nisam sumnjao na grejace jer je upalio kao da je vruc iako je bilo -10-12. Mada i grejaci daju taj simptom, ali nisam ni pomislio na njih, jer je palio lepo, pa sam mislio da je mozda zbog dizela jer je bas hladno.
@Slobo da znas. Vidim da je somi-car dao 60e za 2 grejaca majstoru, ja cu sva 4 promenti za oko 35e i to cu uzeti Beru-kvalitetnije. SWAG su bili pre 550din, ali kazu da su losi.
@Slobo da znas. Vidim da je somi-car dao 60e za 2 grejaca majstoru, ja cu sva 4 promenti za oko 35e i to cu uzeti Beru-kvalitetnije. SWAG su bili pre 550din, ali kazu da su losi.
Prvi put u mom zivotu mojom ulicom je prosla grtalica
Dobro, ne bas grtalica, nego je neko proterao ULT sa spustenom kasikom, ali je efekat isti. Ako je neko iz komsiluka ko vozi tu spravu, mogu samo da kazem hvala mu.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Gledam prognozu... Jos ovu nedelju da preguramo i bice ok...
Dosta snega za ovu i sledecu zimu.
Jos se ja sa caletom zajebavao pre 10ak dana, kao da vratimo letnje gume, da se ove ne trose na auto-putu :lol: :lol: :lol:
Dosta snega za ovu i sledecu zimu.
Jos se ja sa caletom zajebavao pre 10ak dana, kao da vratimo letnje gume, da se ove ne trose na auto-putu :lol: :lol: :lol:
@Texonja
To sam ti ja organizovao grtalicu, bilo mi žao da je nisi video u ulici od II sv. rata
To sam ti ja organizovao grtalicu, bilo mi žao da je nisi video u ulici od II sv. rata

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”

A, taj ludak ne j.... nista ako mu se ne sklonis s puta... 

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Stvarno mi nisu jasni likovi koji parkiraju na autobuskim okretnicama...?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ima li svrhe da uzmem onaj sprej za odledjivanje, vec treci put sipam gorivo, a bravica mi zaledjena...
Jednom grejali upaljacem (
), a druga dva puta solja sa vrucom vodom...

Jednom grejali upaljacem (

Kada je neko glup, ne možete mu to ni dokazati... D. Radović
Modesty, upaljacem? 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ima svrhe, ima i u tečnom obliku.
Ne može da ostane nezaključano?
Ne može da ostane nezaključano?
Mora da se zakljuca, samo to drzi poklopac, u suprotnom pada. (upaljacem grejali kljuc, ne bravicu... ali svejedno na tocecem mestu...
)
Znaci naprskam to i odledice mi bravicu da mogu da otkljucam? (ostale ne lede, samo ova)

Znaci naprskam to i odledice mi bravicu da mogu da otkljucam? (ostale ne lede, samo ova)
Kada je neko glup, ne možete mu to ni dokazati... D. Radović
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Sipaj pun i mirna si do toplijih dana