Zanimljivi novinski i drugi članci
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Zanimljivi novinski i drugi članci
Brzine idu u H-a !!!

nista cudno, kad je cika orvel jos pisao o tome. samo sto mi kaskamo za zapadom, pa se tek uvodi kod nas...
oduvek sam mislio da treba da postoji ovako nešto...
inače na guglu nisu cenzurisani video snimci.
inače na guglu nisu cenzurisani video snimci.
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
Na sajtu Kurira naslov "Djokovic se potukao sa Almagrom"... a ljudi se zajebavali na egzibicionom mecu i to ocigledno trogodisnjem detetu. Bilo je skoro price oko novinskih naslova, pa sam parafrazirao neke, a evo ovo je najnoviji primer:
http://www.kurir-info.rs/dokovic-se-pot ... nak-436015
Mislim da treba kaznjavati ovakvo ocigledno izvrtanje istine zarad privlacenja paznje.
... ili jednostavno ne treba ni gledati takve sajtove.
http://www.kurir-info.rs/dokovic-se-pot ... nak-436015
Mislim da treba kaznjavati ovakvo ocigledno izvrtanje istine zarad privlacenja paznje.
... ili jednostavno ne treba ni gledati takve sajtove.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Opet kurir sa njihovim bljuvotinama a realno, kome to vise moze da bude interesantno?
Sent from my SK17i using Xparent Blue Tapatalk 2
Sent from my SK17i using Xparent Blue Tapatalk 2
11 pravila Bila Gejtsa koja nećete naučiti u školi
Pravilo 1: Život nije fer, navikni se na to!
Pravilo 2: Svet ne interesuje tvoje samopoštovanje. Svet te prihvata ako postigneš nešto pre nego što počneš da se osećaš dobro u svojoj koži.
Pravilo 3: Nećeš zarađivati 60,000 dolara godišnje čim izađeš iz srednje škole. Nećeš biti potpredsednik sa službenim telefonom, sve dok to ne zaradiš.
Pravilo 4: Ako misliš da ti je učitelj strog, čekaj dok ne dobiješ šefa.
Pravilo 5: Pečenje hamburgera nije ti ispod časti. Tvoji preci imali su drugu reč za pečenje hamburgera : zvali su to prilikom.
Pravilo 6: Ako pogrešiš, nisu tvoji roditelji krivi, ne kukaj nad svojim greškama, uči iz njih.
Pravilo 7: Pre tvog rođenja tvoji roditelji nisu bili dosadni kao sada. Postali su takvi zbog plaćanja tvojih računa, čišćenja tvoje odeće i slušanja tebe kako pričaš kako si cool.
Pravilo 8: Tvoja škola ima način za rešavanje i pobednika i gubitnika, život nema. U nekim školama ukinuli su negativne ocene i daju ti bezbroj prilika da daš pravi odgovor, ali to nema nikakve sličnosti sa stvarnim životom.
Pravilo 9: Život nije podeljen u semestre. Nema slobodnog leta i vrlo malo zaposlenih je zainteresovano da ti pomogne da nađeš sebe. To čini u svoje slobodno vreme.
Pravilo 10: Televizija nije pravi život. U pravom životu ljudi moraju da napuste kafić i odu na posao.
Pravilo 11: Budi ljubazan prema štreberima. Velike su šanse da ćeš raditi za jednog.
Pravilo 1: Život nije fer, navikni se na to!
Pravilo 2: Svet ne interesuje tvoje samopoštovanje. Svet te prihvata ako postigneš nešto pre nego što počneš da se osećaš dobro u svojoj koži.
Pravilo 3: Nećeš zarađivati 60,000 dolara godišnje čim izađeš iz srednje škole. Nećeš biti potpredsednik sa službenim telefonom, sve dok to ne zaradiš.
Pravilo 4: Ako misliš da ti je učitelj strog, čekaj dok ne dobiješ šefa.
Pravilo 5: Pečenje hamburgera nije ti ispod časti. Tvoji preci imali su drugu reč za pečenje hamburgera : zvali su to prilikom.
Pravilo 6: Ako pogrešiš, nisu tvoji roditelji krivi, ne kukaj nad svojim greškama, uči iz njih.
Pravilo 7: Pre tvog rođenja tvoji roditelji nisu bili dosadni kao sada. Postali su takvi zbog plaćanja tvojih računa, čišćenja tvoje odeće i slušanja tebe kako pričaš kako si cool.
Pravilo 8: Tvoja škola ima način za rešavanje i pobednika i gubitnika, život nema. U nekim školama ukinuli su negativne ocene i daju ti bezbroj prilika da daš pravi odgovor, ali to nema nikakve sličnosti sa stvarnim životom.
Pravilo 9: Život nije podeljen u semestre. Nema slobodnog leta i vrlo malo zaposlenih je zainteresovano da ti pomogne da nađeš sebe. To čini u svoje slobodno vreme.
Pravilo 10: Televizija nije pravi život. U pravom životu ljudi moraju da napuste kafić i odu na posao.
Pravilo 11: Budi ljubazan prema štreberima. Velike su šanse da ćeš raditi za jednog.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Jaja govore o vašoj ličnosti
Omiljeni način na koji pripremate jaja može mnogo reći o vašoj ličnosti, pa čak i poslu i seksualnom životu, tvrde britanski naučnici.
Britanski istraživači su ispitali 1.010 odraslih osoba koji su odgovarali na pitanja o ključnim aspektima svoje ličnosti, životnom stilu, porodici i, naravno, kako vole da prave jaja.
Oni su otkrili statističku vezu između nečije ličnosti, životnog stila i socijalne kategorije sa pravljenjem jaja na oko, kajgane, omleta ili njihovim kuvanjem.
Tako oni koji vole poširana jaja vole i da izlaze, slušaju veselu muziku i vedre su naravi, dok su ljubitelji kuvanih jaja neorganizovani, bezbrižni i impulsivni. Ljudi koji vole jaja na oko imaju visok libido, oni koji prave kajganu su oprezni, dok su ljubitelji omleta samodisciplinovani.
Jaja na oko ukazuju da je u pitanju verovatno mlađa, muška osoba, takođe kvalifikovani radnik. Takođe je otkriveno da prosečni ljubitelj poširanih jaja ima dvoje dece, ne više od jednog brata ili sestre i verovatnije je žena.
Kajganu više vole ljudi koji su na menadžerskim i drugim visokim funkcijama i najverovatnije imaju svoju kuću, a ljubitelji omleta najčešće imaju uredan dom.
Izvor: 021.rs
http://www.021.rs/Info/Zanimljivosti/Ja ... nosti.html
Omiljeni način na koji pripremate jaja može mnogo reći o vašoj ličnosti, pa čak i poslu i seksualnom životu, tvrde britanski naučnici.
Britanski istraživači su ispitali 1.010 odraslih osoba koji su odgovarali na pitanja o ključnim aspektima svoje ličnosti, životnom stilu, porodici i, naravno, kako vole da prave jaja.
Oni su otkrili statističku vezu između nečije ličnosti, životnog stila i socijalne kategorije sa pravljenjem jaja na oko, kajgane, omleta ili njihovim kuvanjem.
Tako oni koji vole poširana jaja vole i da izlaze, slušaju veselu muziku i vedre su naravi, dok su ljubitelji kuvanih jaja neorganizovani, bezbrižni i impulsivni. Ljudi koji vole jaja na oko imaju visok libido, oni koji prave kajganu su oprezni, dok su ljubitelji omleta samodisciplinovani.
Jaja na oko ukazuju da je u pitanju verovatno mlađa, muška osoba, takođe kvalifikovani radnik. Takođe je otkriveno da prosečni ljubitelj poširanih jaja ima dvoje dece, ne više od jednog brata ili sestre i verovatnije je žena.
Kajganu više vole ljudi koji su na menadžerskim i drugim visokim funkcijama i najverovatnije imaju svoju kuću, a ljubitelji omleta najčešće imaju uredan dom.
Izvor: 021.rs
http://www.021.rs/Info/Zanimljivosti/Ja ... nosti.html
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Kad sam pročitao naslov... 

Još jedna tema iz serije namenjene sistematskom zaglupljivanju masa.
juce na auto putu videh dva auta sa starim tablicama

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pricao sam ti za onaj srebrni BMW 5, aztamnjen, vec 2 god ga vidim da se vozi po kraju bez tablica... Video sam ga i na NBGU... I nikad ne naleti na neke pandure... Mislio sam da nije neka BIA, ili tome slicno, al sam bas juce dobio potvrdu da nije...
Tako da ne znam...
Tako da ne znam...
Brzine idu u H-a !!!

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Sve dobro, a ne radi.Takođe, propisane, ali i izrečene kazne u srpskom krivičnom zakonodavstvu znatno su oštrije u poređenju sa zemljama u okruženju pa i sa državama zapadne Evrope. Uprkos tome, stopa kriminaliteta nije smanjena.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Jos jedan podsticaj na kriminal i to direktno od strane drzave. Do sada se uvek isplatilo vrdati i muvati, izbegavati da placas pretplate, racune, legalizacije, parking... a sada se isplati i vrsiti krivicna dela. BRAVO!!mr.Big napisao:Ima pravde...

Iskreno, ne svidjaju mi se vesti iz Srbije koje citam ovih dana