Zanimljivi novinski i drugi članci

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Re: Zanimljivi novinski i drugi članci

Post od Day Walker »

Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

nista cudno, kad je cika orvel jos pisao o tome. samo sto mi kaskamo za zapadom, pa se tek uvodi kod nas...
MilisaV
Reactions:
Pridružio se: 11 Jul 2012, 15:39
Garaža: bmw 525d

Post od MilisaV »

oduvek sam mislio da treba da postoji ovako nešto...

inače na guglu nisu cenzurisani video snimci.
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Na sajtu Kurira naslov "Djokovic se potukao sa Almagrom"... a ljudi se zajebavali na egzibicionom mecu i to ocigledno trogodisnjem detetu. Bilo je skoro price oko novinskih naslova, pa sam parafrazirao neke, a evo ovo je najnoviji primer:
http://www.kurir-info.rs/dokovic-se-pot ... nak-436015

Mislim da treba kaznjavati ovakvo ocigledno izvrtanje istine zarad privlacenja paznje.
... ili jednostavno ne treba ni gledati takve sajtove. :pardon:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Opet kurir sa njihovim bljuvotinama a realno, kome to vise moze da bude interesantno?

Sent from my SK17i using Xparent Blue Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

11 pravila Bila Gejtsa koja nećete naučiti u školi

Pravilo 1: Život nije fer, navikni se na to!

Pravilo 2: Svet ne interesuje tvoje samopoštovanje. Svet te prihvata ako postigneš nešto pre nego što počneš da se osećaš dobro u svojoj koži.

Pravilo 3: Nećeš zarađivati 60,000 dolara godišnje čim izađeš iz srednje škole. Nećeš biti potpredsednik sa službenim telefonom, sve dok to ne zaradiš.

Pravilo 4: Ako misliš da ti je učitelj strog, čekaj dok ne dobiješ šefa.

Pravilo 5: Pečenje hamburgera nije ti ispod časti. Tvoji preci imali su drugu reč za pečenje hamburgera : zvali su to prilikom.

Pravilo 6: Ako pogrešiš, nisu tvoji roditelji krivi, ne kukaj nad svojim greškama, uči iz njih.

Pravilo 7: Pre tvog rođenja tvoji roditelji nisu bili dosadni kao sada. Postali su takvi zbog plaćanja tvojih računa, čišćenja tvoje odeće i slušanja tebe kako pričaš kako si cool.

Pravilo 8: Tvoja škola ima način za rešavanje i pobednika i gubitnika, život nema. U nekim školama ukinuli su negativne ocene i daju ti bezbroj prilika da daš pravi odgovor, ali to nema nikakve sličnosti sa stvarnim životom.

Pravilo 9: Život nije podeljen u semestre. Nema slobodnog leta i vrlo malo zaposlenih je zainteresovano da ti pomogne da nađeš sebe. To čini u svoje slobodno vreme.

Pravilo 10: Televizija nije pravi život. U pravom životu ljudi moraju da napuste kafić i odu na posao.

Pravilo 11: Budi ljubazan prema štreberima. Velike su šanse da ćeš raditi za jednog.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

Jaja govore o vašoj ličnosti

Omiljeni način na koji pripremate jaja može mnogo reći o vašoj ličnosti, pa čak i poslu i seksualnom životu, tvrde britanski naučnici.

Britanski istraživači su ispitali 1.010 odraslih osoba koji su odgovarali na pitanja o ključnim aspektima svoje ličnosti, životnom stilu, porodici i, naravno, kako vole da prave jaja.

Oni su otkrili statističku vezu između nečije ličnosti, životnog stila i socijalne kategorije sa pravljenjem jaja na oko, kajgane, omleta ili njihovim kuvanjem.

Tako oni koji vole poširana jaja vole i da izlaze, slušaju veselu muziku i vedre su naravi, dok su ljubitelji kuvanih jaja neorganizovani, bezbrižni i impulsivni. Ljudi koji vole jaja na oko imaju visok libido, oni koji prave kajganu su oprezni, dok su ljubitelji omleta samodisciplinovani.

Jaja na oko ukazuju da je u pitanju verovatno mlađa, muška osoba, takođe kvalifikovani radnik. Takođe je otkriveno da prosečni ljubitelj poširanih jaja ima dvoje dece, ne više od jednog brata ili sestre i verovatnije je žena.

Kajganu više vole ljudi koji su na menadžerskim i drugim visokim funkcijama i najverovatnije imaju svoju kuću, a ljubitelji omleta najčešće imaju uredan dom.

Izvor: 021.rs
http://www.021.rs/Info/Zanimljivosti/Ja ... nosti.html
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Kad sam pročitao naslov... :kezo:
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

Još jedna tema iz serije namenjene sistematskom zaglupljivanju masa.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

juce na auto putu videh dva auta sa starim tablicama :o Kao kontam da se vozaju tako po selima, al kako prolazi naplatne rampe?
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Pricao sam ti za onaj srebrni BMW 5, aztamnjen, vec 2 god ga vidim da se vozi po kraju bez tablica... Video sam ga i na NBGU... I nikad ne naleti na neke pandure... Mislio sam da nije neka BIA, ili tome slicno, al sam bas juce dobio potvrdu da nije...
Tako da ne znam...
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Takođe, propisane, ali i izrečene kazne u srpskom krivičnom zakonodavstvu znatno su oštrije u poređenju sa zemljama u okruženju pa i sa državama zapadne Evrope. Uprkos tome, stopa kriminaliteta nije smanjena.
Sve dobro, a ne radi. :think:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

mr.Big napisao:Ima pravde... :ccc:
Jos jedan podsticaj na kriminal i to direktno od strane drzave. Do sada se uvek isplatilo vrdati i muvati, izbegavati da placas pretplate, racune, legalizacije, parking... a sada se isplati i vrsiti krivicna dela. BRAVO!! :bravo:
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Iskreno, ne svidjaju mi se vesti iz Srbije koje citam ovih dana :(
Odgovori