Posto se na mom Audiju radi na svakih 60000km zamena ulja u menjacu a meni 117000 na satu, a kupljen je inace sa 110000km. Sve je uredno servisiran u ovlascenom kako treba. Pa treba to da se nastavi, a i red je. Zovem ja prekjuce glavni ovlasceni kod nas i kazu oni meni 100000din za 16 lit ulja.

Ja ih pitam zasto 16lit kad ide 8 . Pa to se stavlja novo ulje, pa se vozi 20-30km ispira se sa tim novim uljem koje se posle 20-30km skine i stavi novo ponovo. WTF! 100000 din za zamenu ulja?? I plus metoda za koju prvi put cujem u zivotu (2 puta novo ulje i ispiranje i sta ti ja znam) ...
Posto nisam mogao da verujem da se 2 puta stavlja novo ulje krenem ja u inostranstvu da trazim da li se to stvarno radi. More njih kao moje auto a niko da spomene 16lit i nenormalne cifre. Svi 8lit i oko 300€. Ajde da ne komliikujem mozda je stvarno tako i ako je stvarno tako za moje auto ok.
Dam ja rodjenom bratu broj sasije koji je inace u svabiji. Ode u Dortmund glavni ovlaseni i da im broj sasije i pogadjate koliko su rekli ??
320€
Ja ne verujem sta se radi sve kod nas ... Koja pljacka, mafia ... Ne znam ni ja sta da napisem ...
Mozda je bilo najbolje da postavim ovo u onu drugu temu ,,Srbistan kradja i ... ,,
Najgore od svega je da ko god kupi novo auto oni ga deru ... Znaci no comment ..
Auuu ostao sam bez texta
Nista najverovatnije krajem avgusta idem drugim poslom u svabiji i tamo cu da menjam
Jeste da cu proci interval 2000km al mora tako ...
Znaci i dalje ne verujem sta rade ovi kod nas ...