Apsolutno je nevezano sta bi ti vozio i sta se tebi svidja, sa time ko je lider u klasi i koji auto je u cemu bolji.ROCK napisao:Dobro. Ako bi kupovao da vozim svakako bi kupio sedmicu a ako bi bio npr direktor neke kompanije i vozio bi me vozac a ja odmarao ili radio na zadnjim sedistima to bi bila S klasa. Onda ne bi imao veze sa voznjom. Mislim da tako razmuslja ogroman broj kupaca. Ali to je van mog interesovanja (i mogucnosti) i ne bi iso dalje od BMW 5, E klase...
Cinjenica je da je S klasa u 95% stvari bolja od sedmice, pa se zato i prodaje 2 puta vise.
Opet, kada si video da sofer vozi nekoga pozadi u S klasi? Ja sam jednom video u S65 amg, za kog sam znao da ima vozaca, koji ga je vozio do posla i nazad, a onda on vozi, dok pored toga sve koje sam video, vlasnici samo vozaju.
Nije da nema ljudi koji kupuju i za sofera, ali opet, daleko i od toga da je S klasa auto za sofera.
Nema tu nikakve fundamentalne razlike od sedmice, pogotovo sto S klasa ima najadaptivnije ogibljenje, te i ako moze da bude 20% udobnija od sedmice, moze i da se naginje samo 5% vise u krivini.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.