VW Golf VII
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: VW Golf VII
Za vectru i pasat se apsolutno slazem, ali za Astra vs Golf ne iz vise razloga, pogotovu sto sam uporedo imao Astru G i GIV..
H mi se ne svifja te je necu ni komentarisati..
Astra F je bila odlicna naspram G3 koji je bio stariji model, obe verzije su imale dobre sportiste GTI i GSI..
Kad je u pitanju srednja klase po mom misljenju golf nema nikakvu prednost nad ostalima, niti se iko tu posebno izdvaja.. U kvalitet necu zalaziti, ali postoje konkurenti koji se mogu bez blama staviti pored vw-a
Astra F je bila odlicna naspram G3 koji je bio stariji model, obe verzije su imale dobre sportiste GTI i GSI..
Kad je u pitanju srednja klase po mom misljenju golf nema nikakvu prednost nad ostalima, niti se iko tu posebno izdvaja.. U kvalitet necu zalaziti, ali postoje konkurenti koji se mogu bez blama staviti pored vw-a
Brzine idu u H-a !!!

pa na ovim poslednjim gezinim fotkama prednja svetlosna grupa me podseca na clia, i to onaj deo o podocnjacima, i smorenom pogledu auta 
ugao sa slike 1
edit
dag je vw-moonroo, nije uvek objektivan

ugao sa slike 1

edit
dag je vw-moonroo, nije uvek objektivan

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Čovek fura kontra fazon - hvali Nemca, vozi Italijana. 

Golf R sa 280 KS.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Nadam se da nece biti ovakav. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ha, izgleda da je društvo iz VW-a konačno uspelo da napravi Fiat Stilo.Geza napisao:Golf R sa 280 KS.
![]()

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
A ni na Francuze nije gadljivSloba napisao:Čovek fura kontra fazon - hvali Nemca, vozi Italijana.

Dal' mi verujes da sam ISTO pomislio kada sam video taj desni far koji mi je prvi upao u oko.perfiko napisao: Ha, izgleda da je društvo iz VW-a konačno uspelo da napravi Fiat Stilo.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Mene vise podseca na far od Multiple...

Sve bolje od boljeg. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Meni ovaj auto deluje kao da je na štulama.Geza napisao:Golf R sa 280 KS.
![]()

Širim haos!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ma da, nije bilo ni jedne zvanicne slike do prezentacije i sad se buduci R vozika razotkriven odjednom... Pritom ima felne od starog R-a.
Meni deluje upravo suprotno od toga. Kada bi birao avensis/pasat/insignia, skoro da bi mi bilo svejedno, cak iako je pasat katastofalno prosao u testu severnog jelenaDay Walker napisao:Za vectru i pasat se apsolutno slazem, ali za Astra vs Golf ne iz vise razloga, pogotovu sto sam uporedo imao Astru G i GIV..

Ali nikad ne bih uzeo aurisa ili megana, ako mogu golfa. Naravno realnost nema veze sa tim, ali to kada bi kupovao nov auto, pa mogao da biram i da se zajebavam.
Nekako mi je uvek golf gurao vw u prvi plan u tom narodnom segmentu, ne secam se sad onih podataka o prodaji, ali prodaje se dobro svuda, i u nemackoj i u skandinaviji i u italiji

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja Insigniu nisam spominjao jer mi je trenutno br.1 po svim kriterijumima u toj klasi, osim premiuma.. 

Brzine idu u H-a !!!