Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Tako je pajopaja napisao:
Zbog kape?starac vujadin napisao:Ova slika daje odličan materijal da "opelaši" zezaju "vagenovce"...
Da ptica bi trebalo da bude Renault, ali sam je vrlo svesno, očekujući neku diverziju kao što je i usledila, ostavio nedorečenu i još namernije sam ostavio ćubu u gay bojama.NexT napisao:Al bukvalno je tako
zapravo, ptica bi trebao da bude Renault...
novi R ce sigurno biti jako brz, i sa najboljim "tup" ( kome to treba ) ali ce ga cena zaklati. inace je stvarno ok...Scuderia napisao:I 6s za golfom![]()
Sad ce sedmica R da zada domaci + najbolja zavrsna obrada i najbolje 'tup' pri zatvaranju vrata
i meni je ovo najrealnije. stari R sa dalekog istoka je po vecini performansi bio u nivou klija rs sto mu nikako nije bilo pohvalno, i sporiji od svog prethodnika, ali ako bude tacno ovo sto najavljuju, pogotovo taj novi turbo motor, bice opasno brz auto. mada, mislim da ce stici u isto vreme kad i megan 4 rs...starac vujadin napisao:Mislim da u Renaultu jedino imaju u radaru jedan drugi R sa dalekog istoka koji treba da izađe, pa će onda možda da izbacuju hardcore verziju ako bude trebalo da vrate rekord.
dragan napisao:novi R ce sigurno biti jako brz, i sa najboljim "tup" ( kome to treba ) ali ce ga cena zaklati. inace je stvarno ok...
A ni sporiji...kvcali napisao:pa ni RS3 nije brzi od astre