Škoda Kodiaq
Re: Škoda Kodiaq
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Trenutno samo za Kinu.

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Uff bas mocno izgleda 

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.

Nov sam na forumu, gledam i čitam sve o Škoda Kodiaq-u. Na sajmu sam pogledao i Seat Tarraco, u nečemu mi se čak svideo više od Kodiaqa pa sam mislio da uporedim cene za sličnu opremu i čak možda da ga kupim umesto Kodiaqa.
Zanima me da li je neko provozao Tarraca, i da li je sveukupno gledano pametno dati mu prednost u odnosu na Kodiaq.
Interesuju me jači paketi opreme kod oba, 2,0 TDI - 190 KS, DSG menjač.
Zanima me da li je neko provozao Tarraca, i da li je sveukupno gledano pametno dati mu prednost u odnosu na Kodiaq.
Interesuju me jači paketi opreme kod oba, 2,0 TDI - 190 KS, DSG menjač.
Možda Trojanac nabavi neki primerak za test, ali ne verujem da će biti skoro.

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Tarraco jeste lepši, ali mislim i da je osetno skuplji.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Pisao sam u temi o sajmu.
Imaju samo 1 Tarraco u Srbiji , i još ne znaju kad će im stići nova isporuka vozila u salone, u prevodu, i čeka se dugo. U prevodu, može se naručiti napamet ko što je Rotor uzeo A7 a da nije ni video.
Tu je Kodiaq u prednosti.
Imam cenovnik za Tarraco, mogu posle da okačim ako ti šta znači. Skuplji je od Kodiaqa. Znači, još jedan minus.
Imaju samo 1 Tarraco u Srbiji , i još ne znaju kad će im stići nova isporuka vozila u salone, u prevodu, i čeka se dugo. U prevodu, može se naručiti napamet ko što je Rotor uzeo A7 a da nije ni video.
Tu je Kodiaq u prednosti.
Imam cenovnik za Tarraco, mogu posle da okačim ako ti šta znači. Skuplji je od Kodiaqa. Znači, još jedan minus.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Problem broj dva se, barem za vožnj po danu, rešava kupovinom Kodiaqa u crvenoj boji. Inače ne volim crvenu na kolima, ali Kodiaqu baš popravi ta mala svetla i čudnu pozadinu.
There are 10 kinds of people in the world: