Šalu na stranu, ja sam slušao o platama ono što sam čuo ne zvuči nimalo spektakularno. Lično bi volio da radim taj posao ali ne u ovoj zemlji...
Takodje, dok sam bio dete, bio mi san da jednog dana radim u nekom salonu. Uvek sam mastao o tome.Lično bi volio da radim taj posao ali ne u ovoj zemlji...
Sasvim tacno. Potrosnja kod 1.5 dci je manja nego sto mozes i da pretpostavis.1.6 tdi verovatno ga menjac "ubija" zbog ekonomije i da ne trosimo vise reci zbog to.Jedino sto je veliki minus i sto Era treba da obratis paznju su cene servisa.U Nissan u Qashqai za taj 1.5 dci redovni servisu su bili nerealno skupi kao i interval velikog servisa uzasno kratak i skup.Dali je samo to ko Nissan a ne kod Reno-a koja su ista grupacija trebao bi da pitas.Era napisao:Miljankg
Ne znam što si se razočarao u enterijer novog Megana. Pošto i ja imam nameru da nešto nabavim, sa malim dizelom, gledao sam novi Megan sa intens paketom opreme. Realno i odavno nisam seo u udobnija i lepša prednja sedišta. Volan je vrhunski urađen, baš kao i ostale komande, ručna, displej - brzinomer koji se svakojako prilagođava i sl. Oplate na vratima su šivene nekom kožom (veštačkom ili sl ne znam), tabla divno gumirana. [color=#00A dizel 110ks me je zaista oduševio neznatnom bukom i načinom kako rafinsano vuče u svim režimima. Unutra nema nikavih cvrčkova, a izolacja je ekstra. Ostaje jedino pitanje koliko troši. Auto uopše ne podseća na prethodnika0080][/color].
Gledao sam ja Auris, Mazdu, Pežo. Pežo 1,6 HDI sam vozio ceo vikend. Škodu takođe, ali taj auto mi je baš seljački i nekako kineski deloje, posebno fabija karavan, a i Oktavija nije mnogo bolja. I rekao mi je čovek da im ti 1,6TDI nisu nešto ni kvalitetom. U vožnji, 1,6 TDI je nekako kilav na malom gasu, itd.
Isao sam sad u salon. Da podignem neki papir za dustera, i taman u tom momentu unose novi megan u salon, tek stigao.Era napisao:Miljankg
Ne znam što si se razočarao u enterijer novog Megana. Pošto i ja imam nameru da nešto nabavim, sa malim dizelom, gledao sam novi Megan sa intens paketom opreme. Realno i odavno nisam seo u udobnija i lepša prednja sedišta. Volan je vrhunski urađen, baš kao i ostale komande, ručna, displej - brzinomer koji se svakojako prilagođava i sl. Oplate na vratima su šivene nekom kožom (veštačkom ili sl ne znam), tabla divno gumirana. A dizel 110ks me je zaista oduševio neznatnom bukom i načinom kako rafinsano vuče u svim režimima. Unutra nema nikavih cvrčkova, a izolacja je ekstra. Ostaje jedino pitanje koliko troši. Auto uopše ne podseća na prethodnika.
Gledao sam ja Auris, Mazdu, Pežo. Pežo 1,6 HDI sam vozio ceo vikend. Škodu takođe, ali taj auto mi je baš seljački i nekako kineski deloje, posebno fabija karavan, a i Oktavija nije mnogo bolja. I rekao mi je čovek da im ti 1,6TDI nisu nešto ni kvalitetom. U vožnji, 1,6 TDI je nekako kilav na malom gasu, itd.
Potpuno ista iskustva imamo.Miljankg napisao:Druga planeta, druga i kultura.
...
Koliko znam, jedna od jako bitnih ocena prodavca jeste i odnos prema konkurenciji.
Ono sto mene prilicno iznenadi to je sto vecina prodavaca kao da nema zelju da proda auto.