Alfa Romeo Giulia
Re: Alfa Romeo Giulia
Posle 166 je uzeo c5 prve generacije facelift, istrolovao na citroen forumu, pa hteo da uzme c6 ili 159 i kupio bmw e39...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
A da, sad je e39 restyle karavan plavi 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Alfa Romeo Giulia
Giulietta je odličan vozački auto, barem za moje standarde.
Kako sam tražio manji auto za grad skroz sam pogrešio sa izborom. Nikako nije auto za svaki dan. Sa 18" je jako neudoban i posle 25.000 je počelo da škripi i puca sa svih strana. Otpao poklopac sa menjača pa sam poručivao drugi, koža počela da bledi i da se skida boja sa naslona za ruku.
Elektronika se tripovala jako često. Sam promeni jezik na bord kompu, neće da podigne ekran navigacije, neće da startuje brisače kada krene kiša itd...
Prodao sam je sa 30.000km na satu.
Kako sam tražio manji auto za grad skroz sam pogrešio sa izborom. Nikako nije auto za svaki dan. Sa 18" je jako neudoban i posle 25.000 je počelo da škripi i puca sa svih strana. Otpao poklopac sa menjača pa sam poručivao drugi, koža počela da bledi i da se skida boja sa naslona za ruku.
Elektronika se tripovala jako često. Sam promeni jezik na bord kompu, neće da podigne ekran navigacije, neće da startuje brisače kada krene kiša itd...
Prodao sam je sa 30.000km na satu.
Poslednja izmena od Mr.Rotor u 04 Jul 2015, 15:36, izmenjeno 2 puta ukupno.
Poredite Giuliu sa C, 3 i A4...Dusan napisao:Mozda ako mislis da je ekvivalent Golf 7 R.Xepoj87 napisao: Da, a full nemac lagano 10 soma vise
Pa sam gledao A,A3 i 1.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Koliko se secam Rotorova alfa nije bila qv, pa tako nije ni ekvivalent golf r.
R je 40k evra klot... košta kao S3.

Mislio sam na LakijaTheWickerMan napisao:Floyd napisao:Znaš ga sigurno ako si pratio temu na starom forumu pre nekoliko godinaKako ne bi znaoDay Walker napisao:drmilosabs
Sent from my iPhone using Tapatalksad je PSA grupacija na tapetu za hvaljenje
a 159 je imao neko kratko vreme
Ne verujem da će Giulia da ima 1.4 MultiAir, čim je najslabiji dizel 2.2.

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Pa ni qv nije ekvivalent sa R, vec sa gti (ili jos bolje performance pack gti).
R je u klasi iznad sa s3, m135i, mecka nema nista u toj klasi.
Mecka je jos jednu lestvicu iznad sa a45amg gde je i rs3.
Послато са GT-N7100
R je u klasi iznad sa s3, m135i, mecka nema nista u toj klasi.
Mecka je jos jednu lestvicu iznad sa a45amg gde je i rs3.
Послато са GT-N7100
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Kao i uvek kada vidiš moj post brža ti je ruka na tastaturi nego što promisliš o napisanom. 90% si omašio poentu onog što sam hteo da kažem.Dusan napisao:Da covek pise o autu koji je mozda probao par puta, onda bi i mogao da napises to sto jesi. Ali posto je svojim novcanicama izabrao AR, logicno je da je bio privrzen brandu u nekom trenutku. Bas bih voleo da napise vise o toj Gulietti.starac vujadin napisao:He, he...ofanziva ne prestaje, presing na celom terenuMr.Rotor napisao:Giulietta me je izašla 29500€ sa full opremom samo bez panorame. Ni malo jeftino.
Kvalitet ni prići Nemcima.
Rekao sam Golf R zbog toga sto je heroj napisao da je ekvivalentan nemac 40k evra.Ralee napisao:Koliko se secam Rotorova alfa nije bila qv, pa tako nije ni ekvivalent golf r.

Evo posto ne vidim poentu toga sto si napisao, prosvetli nas. Sta je u pitanju? Opet neka ofanziva na sveti gral automobilske industrije ili nesto trece?starac vujadin napisao:Kao i uvek kada vidiš moj post brža ti je ruka na tastaturi nego što promisliš o napisanom. 90% si omašio poentu onog što sam hteo da kažem.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- starac vujadin
Što "nas"? Samo si ti u pitanju.
I naravno, i u ovom postu si promašio...100%. Opet reaguješ na isti način.
I naravno, i u ovom postu si promašio...100%. Opet reaguješ na isti način.
Da, promasio sam sto sam uopste reagovao na tvoj, tako tipican post. To pisanje koje pocinje sa ''He, he...'' i insinuacija o nekakvom napadu na tvoj omiljeni brend je bespotrebna. Ako imas nesto konkretno, napisi. Pozdrav. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- starac vujadin
Pošto si i treći put totalno promašio s tvojim komentarom, slažem se da je stvarno bilo pogrešno što si se javljao. Pozdrav i tebi.
Kao sto sam ti vec napisao u prethodnim postovima, posto sam toliko ''promasio'', izvoli i pojasni mi sta si hteo da kazes. Ako si uopste sposoban za tako nesto.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Necu da podrzavam Dusana (ko ga **be, veliki decko
), ali ni ja nisam skontao nista.

Ja sam shvatio šta je hteo da kaže ..(nažalost??)