Automatik vs Manuelni - lični afiniteti
Re: Automatik vs Manuelni - lični afiniteti
Nidzo, da ti voziš automatik ja sam ubeđen da bismo ovde slušali totalno suprotnu priču.
Cim se preselim u Dubai, odmah uzimam ponovo automatika. 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Nema šanse.ftj napisao:Nidzo, da ti voziš automatik ja sam ubeđen da bismo ovde slušali totalno suprotnu priču.
Jedinog dana ću ga verovatno voziti, tj svi ćemo ga voziti, a onda ću sa setom i melanholijom da pričam o manuelnom menjaču, glorifikujući ga i više nego što je to trenutno slučaj.
Ma Laki je klasa za nas boranijudragvorl napisao:Ne drzi bas svaki.Razmazen si ti neki.

Salu na stranu, negde sam citao da je auto hold nemoguc ako auto nema elektronsku rucnu kocnicu?
Pa ti prebaci onda u manuelni mod i samaraj lopatice ili rucicu menjaca i eto ti aktivnosti.nidza napisao:Što manje aktivnosti imaš u vožnji, manje si vozač, a više si putnik - to je neka moja logika u pozadini svega. Nije mi namera bila da povežem količinu aktivnosti sa uživanjem, jer je to individualno.Floyd napisao: Kako ti znas da ja manje uzivam u voznji od tebe?![]()
Kod automatika imas izbor dok te kod manuelnog uvek ceka fizikalisanje, hteo ti to ili ne u nekom trenutku.
Poslednja izmena od Floyd u 19 Feb 2014, 12:02, izmenjeno 2 puta ukupno.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kupuj brzo, cene idu gore.Texonja napisao:Cim se preselim u Dubai, odmah uzimam ponovo automatika.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ja sam u principu pre za manuelca, i vozim uporedo oba. Za guzvu je automatik majka Mara. Ne moze niko da kaze da nije. Za pocetak, auto se mnogo manje dr*a, a kolone su najcesce i kad krenu, taman presaltas u drugu, pa koci... Ako je nekome to zanimljivo 

- YUgisa
- Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
- Kontakt:
Zamorno je voditi ljubav 5 sati ali jeste zadovoljstvo, tako je i sa rucnim menjacemFloyd napisao:Zamorno jeste ali to sto si ti ubedio sebe da je to kao neko zadovoljstvo je druga stvar.

Being second is to be the first of the ones who loose...
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Nasao si bas poredjenje. A i za ovih 5 sati, ali dobro, mlad si. 

Floyd napisao:Ma Laki je klasa za nas boranijudragvorl napisao:Ne drzi bas svaki.Razmazen si ti neki.
Salu na stranu, negde sam citao da je auto hold nemoguc ako auto nema elektronsku rucnu kocnicu?
Pa ti prebaci onda u manuelni mod i samaraj lopatice ili rucicu menjaca i eto ti aktivnosti.nidza napisao:Što manje aktivnosti imaš u vožnji, manje si vozač, a više si putnik - to je neka moja logika u pozadini svega. Nije mi namera bila da povežem količinu aktivnosti sa uživanjem, jer je to individualno.Floyd napisao: Kako ti znas da ja manje uzivam u voznji od tebe?![]()
Kod automatika imas izbor dok te kod manuelnog uvek fizikalisanje, hteo ti to ili ne u nekom trenutku.
Ma zezam se, ja tu opciju drzim iskljucenu, iz nekog razloga me nervira

...i to ne radi ni blizu onako kako bi trebalo.Floyd napisao: Pa ti prebaci onda u manuelni mod i samaraj lopatice ili rucicu menjaca i eto ti aktivnosti.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Nisi probao na pravom menjaču 

...i to moze biti tacno!
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Nisi probao na di es dziju. 

Da "vodim ljubav" 5 sati sa DSG-em? 

Ja probao na A6 S-tronic i stvarno radi super ali druga je stvar sto sam se ja ulenjio pa bi i njega drzao u D modu 

Svaka tebi cast za tih 5 satiYUgisa napisao:Zamorno je voditi ljubav 5 sati ali jeste zadovoljstvo, tako je i sa rucnim menjacem![]()
![]()