Rakhil, da si se ti nama vratio u komadu kao i fokus, a detalji su manje bitni.
Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Koze?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Gori kamjenje. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Za takve stvari ih u CG bolitrojanac napisao:Za takve stvari bi neko trebao da ide uz zatvor.
- Jumbo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
- Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4
Mislis oni sto Focusom gurkaju koze.trojanac napisao:Za takve stvari bi neko trebao da ide uz zatvor.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sad slušam na vestima, večeras oko 19.30 na ibarskoj, kod Lazarevca, poginule 3 osobe. Jutros kod Požege poginule dve devojke, sestre. Crn dan na našim putevima danas.
EDIT: Preteče me Neskica.
EDIT: Preteče me Neskica.
Posetite www.garaza.rs !
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Crn dan je svaki dan.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Uf, slušam vesti i ostajem zatečen...poslednja dva dana po dvoje-troje poginulih.
Ova vrućina definitivni utiče kao i ekstremna zima...pažnja opada i eto šta se dešava....
Ova vrućina definitivni utiče kao i ekstremna zima...pažnja opada i eto šta se dešava....
Ako je verovati Blicu da je Mazda išla cik cak suludom brzinom, onda to nema veze sa vrućinom. To je čista ljudska glupost koja je rezultira smrću troje ljudi, za sada.
Ludaka ima svuda, mene počinje da hvata strah od vožnje, i po BG i van BG.
Ali zato policija bar radi svoj posao, sačekuje na kružnom putu ispod Transporta one koji nemaju upaljena svetla, a 300m dalje u Jerkoviću patrola piše kazne za pešački.
Ali zato policija bar radi svoj posao, sačekuje na kružnom putu ispod Transporta one koji nemaju upaljena svetla, a 300m dalje u Jerkoviću patrola piše kazne za pešački.
Uh, prošao Ibarskom nekih pola sata - sat pre nesreće...
Mnogo se opasno vozi, krajnje je vreme da se na magistrali zavede red. Imao sam i ja opasnu situaciju, izašao sam da obiđem kamion, koji je na pola mog obilaženja krenuo da obilazi vozilo ispred, jedva sam se sklonio da me ne pokosi sa puta... Posle sam ga usporavao koliko god sam mogao, nervirao se, hteo da mene obilazi vrlo nerezonski...
Nervozna smo nacija, svi sviraju, deru se, ne poznaju propise, vozi se brzo... Vreme je za policiju... Pa svako od nas kad ode do Zlatibora i nazad bude nekoliko puta ugrožen ili vidi neko divljanje. Zašto policija ne krene da se voza tamo vamo i odere SVAKOGA ko krši zakon, pa bismo se malo opametili... Evo kroz Ljig se zna da uvek ima policije i tamo se vozi 50 i ne dešavaju se problemi. Tako da dok se ne opametimo policiju svugde namestiti i ubaciti barem 10 vozila na magistralu da se vozaju i sankcionišu sve prestupnike.
Za ove devojke iz Požege sam čuo da su volele da voze žestoko taj Tojotin džip... Neka im je svima laka crna zemlja i pod hitno uvesti ozbiljnu kontrolu saobraćaja jer ovako ne može.
Mnogo se opasno vozi, krajnje je vreme da se na magistrali zavede red. Imao sam i ja opasnu situaciju, izašao sam da obiđem kamion, koji je na pola mog obilaženja krenuo da obilazi vozilo ispred, jedva sam se sklonio da me ne pokosi sa puta... Posle sam ga usporavao koliko god sam mogao, nervirao se, hteo da mene obilazi vrlo nerezonski...
Nervozna smo nacija, svi sviraju, deru se, ne poznaju propise, vozi se brzo... Vreme je za policiju... Pa svako od nas kad ode do Zlatibora i nazad bude nekoliko puta ugrožen ili vidi neko divljanje. Zašto policija ne krene da se voza tamo vamo i odere SVAKOGA ko krši zakon, pa bismo se malo opametili... Evo kroz Ljig se zna da uvek ima policije i tamo se vozi 50 i ne dešavaju se problemi. Tako da dok se ne opametimo policiju svugde namestiti i ubaciti barem 10 vozila na magistralu da se vozaju i sankcionišu sve prestupnike.
Za ove devojke iz Požege sam čuo da su volele da voze žestoko taj Tojotin džip... Neka im je svima laka crna zemlja i pod hitno uvesti ozbiljnu kontrolu saobraćaja jer ovako ne može.
Pamet u glavu ko ovih dana vozi van grada. Da li je u pitanju vrucina ili sta, ali ...
Sedmoro poginulo u saobraćajnoj nesreći kod Alibunara
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/331136 ... -Alibunara
Sedmoro poginulo u saobraćajnoj nesreći kod Alibunara
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/331136 ... -Alibunara
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
A oni se ne mesaju u svoj poso.nixa napisao: Nervozna smo nacija, svi sviraju, deru se, ne poznaju propise, vozi se brzo... Vreme je za policiju...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money