Kojim putem putovati?

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Re: Kojim putem putovati?

Post od Darko »

Heinz napisao:Valjda ima još neki faktor za godišnji osim ravnosti asfalta i pravog puta.
Prvi faktor je naravno da mi prija boravak na nekom mestu. U cg nisam bio 4 godine, poslednji put sam isao avionom. Ali kad cujem kakvo je cimanje put automobilom do tamo, odmah mi deluje da se ne isplati na nedelju dana ici. Ne volim da negde stizem izmrcvaren. U cg mi se dosta stvari ne svidja ali i ima dobrih tacaka, pa je ok jednom na par godina svratiti malo radi promene. Na primer becici su mi bas kulturica mesto, kao i za kupanje ono ostrvo naspram budve, zatim kotor, itd.
Drugi faktor mi je i kakav je put, koliko se putuje i koliko je koncentracije potrebno, narocito ako samo ja vozim, jer imam problema sa vratom i vratnim misicima, pa mi ne prijaju duze voznje iz vise razloga (posle dugih voznji i sedenja u istom polozaju osecam umor i ukocenost na tom predelu i opadne mi koncentracija).
Varijante 6 sati autoputem do mora su mi idealne. Krenes oko 6 ujutru i vec posle podneva si na na plazi, odmoran i opusten.
Korisnikov avatar
Neo
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2013, 22:11
Garaža: Toyota Rav4

Post od Neo »

Ja planiram u CG kolima na 7 dana, 2-3 sata vise u putu ne pravi problem.
Pogotovo sto se bilo kakav put kad ne idem sam oduzi zbog pauza za kafu, rucak itd...
markoue
Reactions:
Pridružio se: 21 Nov 2016, 15:56
Garaža: Passat B7 2.0 TDI, PUG 307 1.6 16V

Post od markoue »

Ja sam pre 15-ak dana isao sa drugom i drugaricom do Budve jugom 45 (na plin :D ), i vratio za 3 dana. Trebalo mi je relativno dosta do tamo, jos je i bila vrucina taj dan. Verujem da su svi u nekom periodu zivota vozili juga ili slican auto, pa znaju situaciju. Meni je to malo prenemaganje s obzirom da ides autom koji je skoro pa nov. Ne mislim nista ruzno, samo generalno kazem kako smo se brzo odvikli. Daleko od toga da treba da putujemo jugom ili necim slicnim ako imamo uslova za bolje, ali mislim da taj put nije nista specijalno zamoran. Ja npr. nisam stigao izmrcvaren nimalo. Mozda je do toga sto sam mlad, pa ne osecam tu vrstu napora. :)
Сад му није ништа...
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

A isao si iz UE? Cini mi se da je to malo lakse nego iz bg ili ns.
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

ja na svaki put gledam kao početak dopusta pa mi ništa ne pada teško.

A šta se plavih horizonta tiče, bilo je nekad tamo super, nije više tako. A ako ja znam za njih, nisu toliko nepoznati valjda :mrgreen:
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

Ni nepoznati ni mali. Gagi nesto pobrkao :-)

t
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Gaginh0 napisao:To Delija, pisaaaaj :kezo:
E jesi lud :kezo:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:
Pridružio se: 26 Jul 2016, 21:02
Garaža: Toyota Avensis MK3

Post od Skipper »

Za sve koji se dvoume iz Beograda da li ići na Ljig-Preljina ili preko Topole i Rudnika savet je da idu drugom varijantom. Ostala su samo 2 mostića da se urade pred Rudnikom dok je ostatak puta od Topole do Ibarske objasnio šta je kvalitet ovom novom autoputu.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Jedva čekam da vidim, volim tuda da vozim.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ja prošao pre neki dan. Još malo i skroz gotovo.

TT
Korisnikov avatar
Skipper
Reactions:
Pridružio se: 26 Jul 2016, 21:02
Garaža: Toyota Avensis MK3

Post od Skipper »

Prošlu nedelju sam tuda prošao i nije bila odrađena horizontalna signalizacija uz Rudnik. Danas opet prošao i sve odradili i čak postavili i zaštitne ograde.
Moji žive na 3 km od petlje u Takovu ali ja ga skoro nikako ne koristim samo zbog dela Ibarske posle Ljiga. Ta deonica je meni užas.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
markoue
Reactions:
Pridružio se: 21 Nov 2016, 15:56
Garaža: Passat B7 2.0 TDI, PUG 307 1.6 16V

Post od markoue »

ftj napisao:A isao si iz UE? Cini mi se da je to malo lakse nego iz bg ili ns.
Da, iz Uzica, s tim sto sam pre toga dosap autobusom iz Beograda. Mene vise umori to putovanje busom nego voznja. Sad od Beograda do Uzica realno treba oko 2:45. Da krecem iz Subotice npr, to bi vec bilo teze.
Сад му није ништа...
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

Darko idi preko Bosne do CG.
Ja cu tuda, lep put , nema rupa , jeftino gorivo(103 din) kud ces lepse:) Hranu kad sam kupovao negde usput u nekoj pekari zaprepastio sam se koliko je jeftina,puna kesa za 250 din.

Sent from mTalk
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

dunx81 napisao:Ni nepoznati ni mali. Gagi nesto pobrkao :-)

t

Sudite mi posteno pa me streljajte :kezo: :kezo:

Naplacuju parking, a ni ove sezone nisu se nakanili da razvuku onaj tucanik, i dalje ona crvena prasina :x :x
Prosle godine sam dva puta platio, posle sam parkirao pre rampe na onom asfaltiranom parkingu. Jedan dan dodjemo sa CG tablama i ostavimo auto kod rampe, sledeci dan dodjem sa Skodom kaze mi ovaj sto naplacuje ulaz da ne mogu ostaviti auto kod rampe. :navijamo:

Samo ne zelim da se ovim raspiruje bratstvo i jedinstvo, vec samo kazem.
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

Da,sad su napravili taj parking napolju pa se ne parkira vise uz ivicu puta. Ranije sam mogao da tabanam ali sad s klincima ide i gomila stvari pa ulazim kolima. Ima redara koji navode na slobodna mesta ali na kraju dana kad masa krene kuci u isto vreme ume da bude haos.

t
Odgovori