Svi imamo drugacije ukuse pa se o istima i ne raspravlja..
F30 sigurno sada ima najvise mesta,ali E90 ima najmanje,i to ubedljivo,tako da ako 159 ima manje mesta od e90,C klasa je pojam mesta za nju.Laki021 napisao:Serija 3 odgovorno tvrdim ima vise mesta E90, F30 da i ne pominjemo.
Za C klasu nemam pojma.
neće da bude baš tako, iz mog iskustva. za F30 ne znam, u E90 ima manje mesta nego u 159, lično iskustvo,zasnovano na vožnji oba modela, doduše 159 sam malo više vozio. naravno, to je moje mišljenje i iskustvo. Visok sam 192 cm ali ne mnogo debeoLaki021 napisao:Serija 3 odgovorno tvrdim ima vise mesta E90, F30 da i ne pominjemo.
Za C klasu nemam pojma.
S obzirom da sam prakticno imao i jedan i drugi, i da sada moj brat cija je bila 159ka sada vozi e90, i svi se slazemo da u e90 ima vise mesta, tako jeTheWickerMan napisao:Mnogima se bulja na Breri ne sviđa, meni je sexy![]()
neće da bude baš tako, iz mog iskustva. za F30 ne znam, u E90 ima manje mesta nego u 159, lično iskustvo,zasnovano na vožnji oba modela, doduše 159 sam malo više vozio. naravno, to je moje mišljenje i iskustvo. Visok sam 192 cm ali ne mnogo debeoLaki021 napisao:Serija 3 odgovorno tvrdim ima vise mesta E90, F30 da i ne pominjemo.
Za C klasu nemam pojma.
Po mom mišljenju je fejl što su ostavili previše zajedničkog sa 159. Dupe joj je na mestu, ali prednji kraj je trebalo da se razlikuje od 159. Nešto slično kao 156 vs GT.ftj napisao:Poenta brere je njeno dupe.