Sent from my eposteljina.rs using Tapatalk
Tvoj Punto brda nije video a kamo li oštriji uspon tokom snežnih padavinaSaša napisao: 27 Feb 2018, 09:49 E, jeste li vi nindže ili...![]()
Palo 10 cm snega i odmah kolaps. Moj Punto bi ovo savladao i sa letnjim.Jutros na zimskim ide i gde niko nije prošao. Zakucan kao na šinama, nema ni najmanjeg proklizavanja. Dobre ove Sava gume, ipak.
![]()
Ubaci 3-4 dzaka cementa pozadi i nema problema. Lepo kaze McGruja, siroke gume na maloj kilazi uzimaju danak.Ogi napisao: 27 Feb 2018, 09:45 Meni auto seta samo tako, na svakoj krivini gde ima malo vise snega sevrda... zadnji kraj ode... smorio sam se sve u svemu...
Na ovu visinu snega lakse je voziti tamo gde niko nije prosao nego tamo gde prolaze svi, a gde nije soljeno.... Jutros sam vozio po celom gradu, Podbara, Stari grad, Klisa, Detelinara, Sajmiste... Najgore je na keju, cist led ispod suvog snega. Kakav Punto, kakva Sava... Klizu se i oni sa gumama od 1k evra. Covek sa 10 km/h hoce da skrene desno sa keja prema mostu... namotao tockove, a kola i dalje pravo. Kao karling...Saša napisao: 27 Feb 2018, 09:49 E, jeste li vi nindže ili...![]()
Palo 10 cm snega i odmah kolaps. Moj Punto bi ovo savladao i sa letnjim.Jutros na zimskim ide i gde niko nije prošao. Zakucan kao na šinama, nema ni najmanjeg proklizavanja. Dobre ove Sava gume, ipak.
![]()
Pa ko vam je kriv što živite u brdima. Dođite u Novi Sad, ravnicu. E, Beograđani, Beograđani....Day Walker napisao: 27 Feb 2018, 09:59Tvoj Punto brda nije video a kamo li oštriji uspon tokom snežnih padavina![]()