Stigla zima...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Gruja1595
Reactions:
Pridružio se: 26 Maj 2015, 07:22
Garaža: BMW F30 320eD
Kontakt:

Re: Stigla zima...

Post od Gruja1595 »

A evo na primer ja sam odusevljen sa kecom kako ide, ni sa e46 nikada nisam imao problem, f30 i ne vozim po ovakvom vremenu, a evo sada kec odusevljava i juce i jutros ( ovo mu prvi sneg kod mene )... komsija sa jugom i ja jedini izlazimo u nasu ulicu, ostali svi parkirani na dnu ulice i po gradu isto haos, ali koliko sam primetio 70% su sa letnjim gumama..

Sent from my eposteljina.rs using Tapatalk

https://www.bademantili.rs - prodaja bade mantila
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Kad kažem kec mislim Zastava 101 :)
Korisnikov avatar
Gruja1595
Reactions:
Pridružio se: 26 Maj 2015, 07:22
Garaža: BMW F30 320eD
Kontakt:

Post od Gruja1595 »

E87 116i*

Sent from my eposteljina.rs using Tapatalk

https://www.bademantili.rs - prodaja bade mantila
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Ja se zaglavih sa Corsom.. Doduše probao sam nemoguće pa se sjebao... Hoću ja kuda i GLK :kezo:
Ko poznaje Voždovac, zna kakva je uzbrdica uz Nikšićku...
Jedva se iskobeljah rikvercom u poprečnu ulicu..
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Meni auto seta samo tako, na svakoj krivini gde ima malo vise snega sevrda... zadnji kraj ode... smorio sam se sve u svemu...
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

E, jeste li vi nindže ili... :kezo:

Palo 10 cm snega i odmah kolaps. Moj Punto bi ovo savladao i sa letnjim. :D Jutros na zimskim ide i gde niko nije prošao. Zakucan kao na šinama, nema ni najmanjeg proklizavanja. Dobre ove Sava gume, ipak. :)
Poslednja izmena od Saša u 27 Feb 2018, 09:50, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

I Vitara leluja, jbg lagani su automobili, a preširoke su gume
Plus, Vitara ima japanski anestezirani osecaj na volanu :)
Korisnikov avatar
123456
Reactions:
Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna

Post od 123456 »

Kako su očišćene same glavne ulice po Bg-u, mislim bas na uzi centar?
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

kako se i očekuje od ovih:
Slika
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Saša napisao: 27 Feb 2018, 09:49 E, jeste li vi nindže ili... :kezo:

Palo 10 cm snega i odmah kolaps. Moj Punto bi ovo savladao i sa letnjim. :D Jutros na zimskim ide i gde niko nije prošao. Zakucan kao na šinama, nema ni najmanjeg proklizavanja. Dobre ove Sava gume, ipak. :)
Tvoj Punto brda nije video a kamo li oštriji uspon tokom snežnih padavina :kezo:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

One glavne su jedva očišćene...kao da je vejalo 2 dana bez prestanka, pa ne mogu da se izbore. Ali, lepo je u gradu...sneg cakli, a svetli novogodišnja rasveta.
ddanijell
Reactions:
Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE

Post od ddanijell »

Ogi napisao: 27 Feb 2018, 09:45 Meni auto seta samo tako, na svakoj krivini gde ima malo vise snega sevrda... zadnji kraj ode... smorio sam se sve u svemu...
Ubaci 3-4 dzaka cementa pozadi i nema problema. Lepo kaze McGruja, siroke gume na maloj kilazi uzimaju danak.
Ja sa gumama 225 na 1600kg nemam nikakvih problema. Sinoc sam se jedno pola sata vozikao i uzivao, a u nedelju uvece sam se vracao iz Borskog okruga gde je vec bilo 20cm snega, put kompletno pod snegom sve do Pozarevca i uzivao sam u voznji tih 140km. Na putu sem povremenih kamiona u suprotnom pravcu skoro nikoga. U krivini ako preteram , ili dodam jaci gas uglavnom ceo auto ispada bocno, nema zanosenja dupetom, sasvim sam zadovoljan ponasanjem.
Komsija sa bmw koji je muku mucio ranije sa nekim matorim zimskim, ove zime je uzeo "KAMA" i mogu vam reci da izlazi ove zime bez lanaca, skroz drugi auto, sasvim solidna guma pogotovu za cenu kostanja.
Poslednja izmena od ddanijell u 27 Feb 2018, 10:03, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Saša napisao: 27 Feb 2018, 09:49 E, jeste li vi nindže ili... :kezo:

Na ovu visinu snega lakse je voziti tamo gde niko nije prosao nego tamo gde prolaze svi, a gde nije soljeno.... Jutros sam vozio po celom gradu, Podbara, Stari grad, Klisa, Detelinara, Sajmiste... Najgore je na keju, cist led ispod suvog snega. Kakav Punto, kakva Sava... Klizu se i oni sa gumama od 1k evra. Covek sa 10 km/h hoce da skrene desno sa keja prema mostu... namotao tockove, a kola i dalje pravo. Kao karling...
Korisnikov avatar
noodles
Reactions:
Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi

Post od noodles »

jutros je tragedija bila, u samom centru. prošao sam sajam i đene-đene, ali savska - tragedija. nemanjina - tragedija, jedva smo se popeli do slavije. kneza miloša isto, gomila snega, ispod led, ni "a" od asfalta nisam video. bio sam na slaviji oko 7.45. poneo lopatu, ni na jedno parking mesto ne može da se uđe osim džipom... tuga.
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Day Walker napisao: 27 Feb 2018, 09:59Tvoj Punto brda nije video a kamo li oštriji uspon tokom snežnih padavina :kezo:
Pa ko vam je kriv što živite u brdima. Dođite u Novi Sad, ravnicu. E, Beograđani, Beograđani.... :D

Evo u NS-u izašlo sunce, topi se sneg - ili su nabacali tonu soli... sve šljapka.
Odgovori