Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Re: Zanimljivi oglasi

Post od ADrei »

j sam rekao da i kad je nov moze da potrosi 1-2l na 15.000km :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
Raki_Audi
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2014, 20:24

Post od Raki_Audi »

Al to samo TFSI ;)
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

TDI :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Ivan napisao:Ajde sto ga ja nemam, nego problem nemaju ni ljudi koji to voze, a sada slusam o problemima od ljudi koji ga ni ne voze, a sve je krenulo tako sto je stefan rekao da njegovi roditelji nece da cuju za alfu zbog problema na 159, odma kontra-ofanziva, a nece vise ni audi benzinca otkako im je zakucao motor na novom S8 D2 tada, ali jok njegovi su seljaci.
Ne znam da li si ispratio da sam ga to već pitao u njegovoj temi pre mesec dana o potrošnji ulja na 3.0 TDI motoru i verovatno nije odgovorio zato što nije video pa sam ga pitao ovde da mi odgovori pošto je bila aktivna tema. Nema veze to sa 159 i "kvarenjem na 4 dana u proseku". A i ti bi mogao da malo manje se cimaš kad nešto se loše napiše za VAG grupaciju,kvare se i oni, nisu bezgrešni. To što ga ja ne vozim ne znači da nemam kontakta sa dotičnim automobilom. Sa tim pokopavanjem " a sada slusam o problemima od ljudi koji ga ni ne voze " samo potvrđuješ da koliko god realan probelm bio, lakše ćeš da nabediš da neko laže nego da priznaš da postoje primerci sa problemom.
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2014, 01:36
Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI

Post od stefank »

Previdio sam to ali stvarno nemam pojma, a nesto malo ulja mogu da potrose od servisa do servisa, pa to je cak i fabricki propisano kao normalno.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ivane ne trosi svaki primerak isto, ne znam sta te tu buni.

tfsi su tek poznati po potrosnji ulja. Kazu da zavisi kakva je bila razrada al uopste ne znaci da ako si ga mazio da nece trositi vec ima nekih drugih teorija.
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:
Garaža: Audi Q7 3.0 TDI S-line / BMW X1 20d xDrive / Mini Countryman CooperD / Golf Plus 1.9 TDI

Post od stefank »

TFSI trosi ali isto ne znam koliko, na drugovom A5 se takodje palila lampica. Nismo dosipali, i on ga je tako vozio do servisa.
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Post od pavle »

stefank napisao:Pa to nisam ja rekao, nego moji. :D Naime, bila je 159-ka od prijatelja jedno vrijeme kod nas, a on je kupio novu i crkavala mu je u prosjeku na svakih 4 dana (dizel), te Alfa u mojoj kuci ne smije ni da se spomene (nije im to jedino lose iskustvo sa istom).

Meni se 159-ka oduvijek svidjala pa sam bacao neke ideje ranije da je uzmemo, zato i kazem.
To se i meni desilo preganjao sam se skoro godinu dana :D
Hteli da mi uzmu 318 E90 ( auto jest bio full m, ima je bas bas full opremu ukljucujuci i siber ), malo mi je falilo da pokleknem i pristanem na to ... Mislim ja sam prvo hteo da kupim 3.2 jts q4 tu su hteli da me ubiju :D

ps E ljudi ne znam ko je kacio ovo http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... 59_19_jts/, ali ima ljudi koji su odusevljeni... Poslao mi ortak poruku na viberu, kao vidi kakav je auto prsti ocu da ga kupim :D Ja mu kazem jesi ti realan lik je unakazio auto i stavio ove krs felne... On mi kaze nemas ti pojma auto kida :D
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Ja ne znam kako je on to unakazio auto, presvukao je mat belom folijom auto i hrom delove pukao u karbon. Ok je ako kažeš da nije po tvom ukusu, ali reći da je seljana ili da je unakaženo je preterivanje.
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:

Post od stefank »

Meni su najveca seljana felne, to ostalo se da pocupati i kome smeta. Rijetko gadne felne. :ccc:
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Post od pavle »

Dobro ajde da razume i foliju i ako je uzeo nijansu bele sacuvaj boze ( ne znam kakva je na prirodnom svetlu ), ali onaj karbon na prednjem grilu i i na jos nekim delovi je stvarno unistavanje automobila... Felne necu da komentarisem, koliko je platio ove nove, mogao je da uzme 4 polovne 19ice TI koje su bolje felne od ovih mng puta, cak i kao polovne... Mogao je i neki tribal da stavi ili ono www. kotejebeukrivini.co.ja pa da bude prica potpuna...

ps Lepo je Milos napisao : ,, Ko sve vozi Alfe, drago mi je sto ih vise ne vozim ".
Korisnikov avatar
stefank
Reactions:

Post od stefank »

A sta je vozio Milos? :D
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Alfu 147, jednu od lepsih, u "novo" stanju, pa narucio Giullietu QV, platio i uzeo nazad pare, jer su zajebali vise stvari u salonu kada je auto stigao.

Sto se.potrosnje ulja tice, Mercedes 180 i 200 CGI trose 0.5-1.5l na 1000km, to pise u uputstvu.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Meni je Alfa trosila oko litar na 10k km...
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Meni je bmw sestak m52 trosio 5l na 10kkm, jedini auto u koji sam dolivao ulje, na svakih hiljadu km pola litre, mada kazu da je to normalno za te bmw motore, nikakvih drugih problema u radu nije imao.

Vozio sam na mesavinu :rofl:
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Odgovori