Mobilne telekomunikacije
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Mobilne telekomunikacije
Kod njih stalno ima nekih zenimljivih cena, a garancija dve godine...
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Nije sigurno laznjak, ali si mogao da prodjes 30-50e jeftinije kad vec nisi uzimao sa 2god garancije, no ajd sad. Nek de dobro sluzi 

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
U telenoru 24.000 uz paket koji je 1800rsd mesecno
Brzine idu u H-a !!!

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Koje igrice igrate na telefonu? Dajte neku preporuku za ubijanje vremena. 
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
nuk napisao:620
Danas sam u Telenoru malo zagledao tu Lumiju. Sasvim korektan telefon urađen od dobre plastike, normalnih dimenzija, 3,8" ekran. Sad što su nas nsučili da je 5" normalno to je druga priča.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
@Nuk
Koliko vidim ni 620 kao i 820 nema Gorilla Glass, tako da ti savetujem da vodis racuna o ekranu...neka folija bi bila dobra investcija
Koliko vidim ni 620 kao i 820 nema Gorilla Glass, tako da ti savetujem da vodis racuna o ekranu...neka folija bi bila dobra investcija

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
I ovi u balkanskoj daju garanciju 2 godine, a koliko bi poštovali tu garanciju - ne znam. U svakom slučaju do sad nisam ni jedan telefon reklamirao a nije to ni investicija kao auto pa da mnogo razmišljam oko toga unapred. Ionako je veća šansa da će deca da ga unište nego da se nešto pokvari 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
1941 Frozen Front - strategija. Ako bas imas vremena za ubitiKuzmanovic napisao:Koje igrice igrate na telefonu? Dajte neku preporuku za ubijanje vremena.

Inace slabo igram na telefonu. Kada sam cesce putovao busom, igrao sam i bejzbol (bese bas dobra igra), a ovako neke gluposti, tipa bocanje, stickman tennis,IcyTower, HillClimb racing itd...
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
grujicd napisao:I ovi u balkanskoj daju garanciju 2 godine, a koliko bi poštovali tu garanciju - ne znam. U svakom slučaju do sad nisam ni jedan telefon reklamirao a nije to ni investicija kao auto pa da mnogo razmišljam oko toga unapred. Ionako je veća šansa da će deca da ga unište nego da se nešto pokvari
Moze na pp koja je prodavnica u pitanju?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ozbiljno! U kom Rodiću?! Idem iz fundamenta po to.iggyboy napisao:Imas u Rodicu Asus MeMO Pad HD 7 , mnoooogo ozbiljnija stvarcica u svakom pogledu za oko 17000 dinara ako se dobro secam, e to je extra tablet za te pare , ovaj jeftiniji ne bih ni podigao sa ulice kada bih naisao na njega
@Kuzmanovic: Mene Fruit Ninja nikako da smori.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Floyd napisao:@Nuk
Ja to stavljam na svaki telefon jer i nisam bas nezan prema njima koliko god se trudio

Nego pored svega navedenog, velika prednost ove lumie u odnosu na druge telefone koje sam do sada koristio je vidljivost na suncu kao i u kolima dok koristim navigaciju a odsjaj sunca bije direktno na displej, prosto fenomenalno.
Sistem je jednom blokirao posle istaliranja silnih aplikacija, morao je da radi reset. Podosta smetaju pojedina nebulozna ogranicenja sistema. Juce sam hteo da prebacim neke klipove preko BT-a i te opcije nije bilo, posle guglanja sam saznao da je to moguce uraditi samo ako su klipovi smesteni u predefinisani folder gde se cuvaju slike

Imas jos nelogicnosti ali o tome cu drugom prilikom..
- Milos_kg
Ma kakve folije, prvo sto uradim kad uzmem neki telefon je skidanje folija sa ekrana i poledjine (ako zavisno od modela). Mnogo vise se maste, zadrzavaju vise prljavstine i bakterija, skupljaju dlacice, ubijaju osecaj... Ako mu je sudjeno da se izgrebe, nek se izgrebe, ja sam njega kupio, nije on mene 

Kad imam foliju i bamper na telefonu, apsolutno ni najmanje ne razmišljam gde ga stavljam niti se brinem da li će da ispadne.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- Milos_kg
Ne razmisljam ni ja bez bumpera i folije gde ga stavljam, pa mu nista ne fali
Dzaba sve to ako padne ekranom okrenutim ka podu (a vrlo cesto tako padaju), staklo je staklo... a jednom ako se to desi, taj ga vise ni sa cim nece stititi.
Mnogo su mi bitniji osecaj u ruci i estetski izgled od toga da li ce imati par ogrebotinica ili ne.

Dzaba sve to ako padne ekranom okrenutim ka podu (a vrlo cesto tako padaju), staklo je staklo... a jednom ako se to desi, taj ga vise ni sa cim nece stititi.
Mnogo su mi bitniji osecaj u ruci i estetski izgled od toga da li ce imati par ogrebotinica ili ne.