Grčka
Re: Grčka
Ne biram. Vrtim se između nekoliko stalnih u zavisnosti od kuhinje i lokacije gde samschonenk napisao:Pa kako biras restoran u Svici?

Stvar ukusa. Ja sam do pretprošle godine ceo odmor provodio u autu (u GR uvek rent a car), obilazio plaže i restorane ali otkad sam promenio tu naviku, mnogo se bolje odmorim.
Ja sam isto bio jako nezadovoljan Grckim restoranima. U poredjenju sa Hrvatskim imas 2x manje sanse da ubodes dobar sa istim cenama kao u Grckoj. Mada sam zadnji put bio pre 3 god.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Nije, GR jeste ozbiljnija turisticka destinacija ali to ne znaci da HR u pojedinim segmentima ne moze da parira nekim delovima GR (pa cak i da bude bolja od odredjenih lokaliteta u odredjenjm segmentima - sto je u ovom slucaju i bio primer)
Npr. Neko ode u Paraliju a predhodno je bio na Bracu i vrati se sa utiskom da mu je plaza Bol na Bracu bila lepsa od onoga sto je imao u Paraliji. Skroz realno.
Npr. Neko ode u Paraliju a predhodno je bio na Bracu i vrati se sa utiskom da mu je plaza Bol na Bracu bila lepsa od onoga sto je imao u Paraliji. Skroz realno.
@goblin
'De si našao da plažu u Bolu, Zlatni rat, uporedjuješ sa Paralijom?!!!
Jednu od najlepših plaža Mediterana sa "Prljaijom"!
@Floyd
Sitonija je isto Halkidiki, al' je vrlo prijatna. Istočna Kasandra je vašarište paradajz turista.
'De si našao da plažu u Bolu, Zlatni rat, uporedjuješ sa Paralijom?!!!
Jednu od najlepših plaža Mediterana sa "Prljaijom"!
@Floyd
Sitonija je isto Halkidiki, al' je vrlo prijatna. Istočna Kasandra je vašarište paradajz turista.
Poslednja izmena od aviator u 22 Jul 2016, 17:19, izmenjeno 1 put ukupno.
Na to i mislim.
Grcka je i Mikonks i Paralija, kao destinacija jeste ispred HR ali ljudi zaboravljaju da se ne letuje na celoj destinaciji vec se bira mikro lokacija gde provodis odmor. I onome sto letuje u Paraliji (bezveze sam je uzeop za primer, bitna je sustina) nista ne znaci sto je GR u kojoj letuje bolja destinacija od HR, ako neko na npr.Hvaru jednostavno ima kvaltetniji sadrzaj i jednostavno provodi kvalitetnije vreme po svojim prioritetima, u takvom poredjenji je HR itekako bolja.
Grcka je i Mikonks i Paralija, kao destinacija jeste ispred HR ali ljudi zaboravljaju da se ne letuje na celoj destinaciji vec se bira mikro lokacija gde provodis odmor. I onome sto letuje u Paraliji (bezveze sam je uzeop za primer, bitna je sustina) nista ne znaci sto je GR u kojoj letuje bolja destinacija od HR, ako neko na npr.Hvaru jednostavno ima kvaltetniji sadrzaj i jednostavno provodi kvalitetnije vreme po svojim prioritetima, u takvom poredjenji je HR itekako bolja.
Grcka je sa svojih 3000 ostrva i ogromnom obalom golijat naspram cro. O ponudi i sadrzaju da ne pricam. Smesno je porediti. Pa samo na istocnom delu sitonije ima vise plaza nego cela hrvatska...ako se ono u hrvatskoj mogu nazvati plaze
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-