TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Za to sa jednim hdmi-om uzmi hdmi spliter. da imas vize ulaza u njega, iz njega kabl ide u tv i biras sta ti treba bez zezanja sa kacenjem i skidanjem kablova.
Možda nema podršku za DTS, probaj neki film gde je audio ripovan kao AC3.Ogi napisao:Nije jer sam se zajebao pa uzeo TV sa jednim HDMI koji ide na D3 risiver, zato i gledam koja mi je najbolja opcija za gledanje. Svaki put moram da istekam iz risivera i ustekam u komp. Ni to nije strasno.
Izgleda da TV ne moze da procita audio zapis iz MKV fajla.
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Ma koji crni dts vas spopao, ako je skinuo neki isnovni rip. I to nema veze, dts svira dts ako podrzava, ako ne, ide stereo.
Sve to, sta podrzava i koliko hdmi ulaza ima se gleda pre kupovine tva.
Za to da ti koristi samo ekran tva, izaberi single display i onda kliknes na broj 1 ili broj 2, zavisno od toga koji zelis.
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Sve to, sta podrzava i koliko hdmi ulaza ima se gleda pre kupovine tva.
Za to da ti koristi samo ekran tva, izaberi single display i onda kliknes na broj 1 ili broj 2, zavisno od toga koji zelis.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Nije tehničko pitanje nego finansijsko. Za jeftinije televizore, a bogme i neke skuplje, proizvođači nisu platili licencu za DTS, tako da nema zvuka.
Tapatalk
Tapatalk
Au brate. Ok, kada pustis dts film na uredjaju koji nema dts, nemas zvuk?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Nema.
Kod televizora manje više bitno, svakako nema nekog smisla DTS, ali ko kupuje kućni bioskop mora da pazi da se ne zezne.
Kod mene na LG čak ni pass through ne može, prvi setap mi je bio optika sa TV do Onkyo. Zvuka bez. Mora da se pusti sa kompa pass through na risiver, on skonta DTS, klikne neki relej unutra i krene maestralan zvuk. Ima neka kvaka sa DTS, isti film AC3 i DTS dva sveta.
Tapatalk
Kod televizora manje više bitno, svakako nema nekog smisla DTS, ali ko kupuje kućni bioskop mora da pazi da se ne zezne.
Kod mene na LG čak ni pass through ne može, prvi setap mi je bio optika sa TV do Onkyo. Zvuka bez. Mora da se pusti sa kompa pass through na risiver, on skonta DTS, klikne neki relej unutra i krene maestralan zvuk. Ima neka kvaka sa DTS, isti film AC3 i DTS dva sveta.
Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Pozitivno me je iznenadilo sto sa ovim kompom i ovim TVom imam zvuk kada povezem preko HDMI sto do sada nije bio slucaj.
Nisi ga bio lepo podesio, preko
hdmia uvek ide i zvuk.
hdmia uvek ide i zvuk.
Jel ima neko iskustva sa FOX televizorima? Konkretno sam video jedan model, u nizem cenovnom rangu (oko 30 000), pa ako se neko susretao sa ovom markom nek napise da li je za izbegavanje ili moze nesto bolje da se nadje za ove pare.
http://www.winwin.rs/televizor-tv-32-sm ... 86301.html
http://www.winwin.rs/televizor-tv-32-sm ... 86301.html
Сад му није ништа...
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Master volume je trebalo da prebaciš na TV.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Lg ti je bolji , nzm da li ima kod nas , znam da kod madjara ima ful HD lg 32 za te pare.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Strasno, evo vidim kod nas mogu da se naruce Samsunzi od 32 inca za 190 eur, i to isporuka na kucu. Kako su pale cene... Link

- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Imam ja jedan u kući, definitivno jeste za izbegavanje.markoue napisao:Jel ima neko iskustva sa FOX televizorima? ... pa ako se neko susretao sa ovom markom nek napise da li je za izbegavanje
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Neka, ionako je sve to gomila plastike.ljuba napisao:Strasno, evo vidim kod nas mogu da se naruce Samsunzi od 32 inca za 190 eur, i to isporuka na kucu. Kako su pale cene... Link
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Pritom u emeceti ima vox(to je skoro ko fox) 32" isto hd redi za 19k.klisko napisao:Imam ja jedan u kući, definitivno jeste za izbegavanje.markoue napisao:Jel ima neko iskustva sa FOX televizorima? ... pa ako se neko susretao sa ovom markom nek napise da li je za izbegavanje