Grčka
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Grčka
Ne sećam se tvoje fotke, nije bilo nikakve trave u ovom levom delu plaže gde je ta hladovina. Za ležaljke ispod suncobrana treba konzumacija min 10e po osobi (odrasloj), dok ispod drveća ima ležalki logično bez suncobrana i to može uz bilo koje piće.
Kad u februaru trazis smestaj za 10 ljudi pored mora a agencije promasile cenovnu politiku pa sve vec izdato, onda ne biras previse 
Nisam ja ni znao tacno gde dolazimo. Jos smo komplikovani, svako neki svoj zahtev, u drustvu ima dvoje male dece, treba nam hladovina po svaku cenu, da je blizu aerodroma, da je vila bas na plazi...

Nisam ja ni znao tacno gde dolazimo. Jos smo komplikovani, svako neki svoj zahtev, u drustvu ima dvoje male dece, treba nam hladovina po svaku cenu, da je blizu aerodroma, da je vila bas na plazi...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Agiofili, definitivno jedna od najlepsih na Lefkadi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Brzine idu u H-a !!!

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa uredjena je, ima lezaljki za iznajmljivanje, ima bar koji je na 50m odatle, donose ti pice.
Ima put do plaze, koji je los, al vidim da ima onih koji dolaze kolima. Mi smo se odlucili brodicem.
Sto se tice Lefkade, lepo je more, plaze su ok, ja preferiram pescane a njih je manje na ovom ostrvu.
Svakako treba obici Lefkadu iako je dosta divlja.
Sasa, treba nesto i doziveti na tim plazama, osetiti neku car. Ova je totalno izolovana od ostalih i ima nesto sto te vuce da se vratis.

Ima put do plaze, koji je los, al vidim da ima onih koji dolaze kolima. Mi smo se odlucili brodicem.
Sto se tice Lefkade, lepo je more, plaze su ok, ja preferiram pescane a njih je manje na ovom ostrvu.
Svakako treba obici Lefkadu iako je dosta divlja.
Sasa, treba nesto i doziveti na tim plazama, osetiti neku car. Ova je totalno izolovana od ostalih i ima nesto sto te vuce da se vratis.

Brzine idu u H-a !!!