Sport
Re: Sport
Ništa, čekam da se uključiš.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
perfiko napisao:Ma bravo.DukeNS napisao: Naravno, drago mi je i zbog celavog patuljka i ostalih izdajica koji su presli kod crnih kako bi uzeli neki trofej ove sezone. Pozdravite Vasu mamu!
J.beš slavlje ako nikoga ne uvrediš!
Naravno! Necu sigurno zaboraviti te male ljude koji su, kada je bilo najpotrebnije, ostavili klub na cedilu. Ispostavilo se na kraju da je to bilo na nasu srecu. I ovo sto gro javnosti zna je dovoljno za mrznju prema njima, a ima tu jos kojecega u njihovom ponasanju i postupcima za vreme boravka u Vojvodini i nakon odlaska. U svakoj prilici cu se rado nacestitati mame kockaru iz Odzaka, mutavom beku iz Raske, Crnogorcu sa upitnom godinom rodjenja i celavom kepecu bez trunke morala...
Ma naravno, treba pokazati vaspitanje. Ja sam uvek za to.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Ipak je dogovoreno ovo drugo...gde mi zivimo, bem tidjiuliju napisao:Jel hocete da mi danas uzmemo kup pa da vas za neki dan pustimo u prvenstvu da nas preteknete i kao treci idete u evropu, il da vam danas damo kup a mi kao treci da idemo u evropu...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Posle utakmice Liverpool - Chelsea u Enlgleskoj se sve vec znalo, al' ovi u Spaniji nisu normalni... 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master
Nove pumine kopacke za Brazil 2014, razlicite boje za levu i desnu nogu.

http://www.youtube.com/watch?v=eYqvcV2sNtg

http://www.youtube.com/watch?v=eYqvcV2sNtg
- methane.master
Sramota. Mislim da je nakon onog sa žirafom zaslužio dres sa brohem 10. 
Inače St. Pauli mu je izgleda omiljena majca.
Sent using Tapatalk

Inače St. Pauli mu je izgleda omiljena majca.
Sent using Tapatalk
Širim haos!