Znači ovo se sluša kad se vozi za Njemačku?zuzazu napisao:Sto rece jedan od forumasa - šoferi....![]()
http://www.youtube.com/watch?v=lzm2tto9U44
Vazduhoplovi
Re: Vazduhoplovi
Najgore je kada se izbegava istina pa se ljudi dovode u situaciju da spekulisu sa nepotpunim informacijama. Treba samo pogledati druge sajtove, sta se pise o ovome...ivancho napisao:Znam kako izgleda motor na ATR-u, ali veruj mi da nema potrebe niti me je ikada slagao za bilo sta. Tako da nemam razloga da ne verujem u to sto mi je rekao. Mozda mi je samo "laicki" ispricao.
Po obicaju, Srbi izmisljaju toplu vodu... XY K € a oni traze ispit iz matematike i fizike.
Nikako da se oslobodimo komunizma u nama.
U toku leta je pao pritisak ulja na motoru, neki sistemi nisu odreagovali već se upalila lampica na instrumentu za ulje. Kapetan je isključio motor (što ne piše u njegovom izveštaju) i aktivirao neki Pan mod (nisam stručan samo prenosim pouzdane info).
Na zemlji ustanovljen kvar i motor je već na remontu u Lufthansi. U reduktoru je došlo nekako do kontakta zupčanika sa zavrtnjem(?) i opiljci su zapušili uljne kanale.
TT

Na zemlji ustanovljen kvar i motor je već na remontu u Lufthansi. U reduktoru je došlo nekako do kontakta zupčanika sa zavrtnjem(?) i opiljci su zapušili uljne kanale.
TT
Ima li neko iskustva sa Alitaliom?  Nisam ih do sad koristio a vidim na netu da nemaju baš neki rating 

Nikakve bitne razlike u odnosu na ostale evropske prevoznike, u principu. 
Tapatalk

Tapatalk
Ja sam gubio prtljag samo u Alitaliji 

- zrnkemiki
 - Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
 - Garaža: Audi A5 2.0 190KS

Isto djavo, sto kaze Nidza. 
Nema tu pravila, evo ćaletu u ponedeljak AIR FRANCE izgubio prtljag na relaciji Paris-Alžir.
Sent from my GT-I9505

Nema tu pravila, evo ćaletu u ponedeljak AIR FRANCE izgubio prtljag na relaciji Paris-Alžir.
Sent from my GT-I9505
Lete ja u Madrid i nazad. Sve u svemu srednje žalosno. Avioni prljavi i izraubovani, ne daju hranu nego neko čajne biskvite u koičini jednog zalogaja..Floyd napisao:Ima li neko iskustva sa Alitaliom? Nisam ih do sad koristio a vidim na netu da nemaju baš neki rating
U Rimu smo imali pola sata od sletanja iz Beograda do polatanja ka Madridu. Nas dvojca smo trčali kroz zgradu. Bili smo ubeđeni da će prtljag ostati. Za divno čudo nije. Jedino objašnjenje je da su poslali auto da preveze torbe iz jednog u drugi avion.
Aerodrom u Rimu je u fazi dogradnje tako da je malo haotično.
Sve u svemu nije loše iskustvo, mada može to i daleko bolje.
Dobra strane je što ako presedaš u Rimu i imaš veliki luft možeš da malo procunjaš po gradu.
Zaboravih da napišem sinoć: navodno Air Serbia vraća Boinge u flotu, ipak su jeftiniji od Buseva. Dakle, leteće se isto kao i pre. Što nije u skladu sa prethodnim tračevima da će da ih iseckaju u staro gvožđe.

Ja sam leteo i stari avioni. Embrajer je jedini nov ali na kratkim relacijama. Dugacke relacije drtine matore. Klopa je bila obimna pohovano meso lazanje  uzina loshiji neki sendvici upakovani.

Interkontinentalni (direktni) let je u pitanju.... zato se i brinem. Ovde po Evropi se može sve progutati (čak i Er Srbistan 
 ) jer su jako kratke distance.
Svi mi savetuju bliskoistočne kompanije ali to zbog presedanja i gubljenja vremena po aerodromima, dodatno komplikuje već komplikovani put.

Svi mi savetuju bliskoistočne kompanije ali to zbog presedanja i gubljenja vremena po aerodromima, dodatno komplikuje već komplikovani put.
Interkoninentalni i (polu)lokalni letovisu neuopredivi. Obično su druge letelice, druga praksa posluženja.... sve se razlikuje.
Sve u svemu ja bih Talijane izbegao.

Sve u svemu ja bih Talijane izbegao.
Pa i ja ću najverovatnije 

Da letim za Ameriku, izabrao bih Al Italiu, još koriste B747 od Rima do Njujorka (bar je tako bilo pre godinu dana kad sam gledao). Matore su, nema "entertainment sistema", ali bih voleo da se "provozam" ovim tipom aviona što do sada nažalost nisam imao priliku.Floyd napisao:Ima li neko iskustva sa Alitaliom? Nisam ih do sad koristio a vidim na netu da nemaju baš neki rating
Ih, dešavalo se to i kod JAT-a. Mom ocu je prtljag jednom leteo LHR-CDG-BEG, umesto zajedno sa njim LHR-BEG.McGruja napisao:Ja sam gubio prtljag samo u Alitaliji
Koji, Ciampino ili Fiumicino? Pisao sam ranije kako sam jednom leteo preko ovog drugog i delovao je skoro napušteno.Paja napisao: Aerodrom u Rimu je u fazi dogradnje tako da je malo haotično.
Ђенерал Јанковић

Ne znam zasto vam je toliko vazan nivo usluge I jesu li sendvici ili lazanje...
Komentari se mogu naci na Skytrax.
Daleko vaznije je kakav je bezbednosni skor (safety record) kompanije u okviru cega je i starost i ispravnost flote.
Ili su vam klopa i stevke bitnije od bezbednosti?

Komentari se mogu naci na Skytrax.
Daleko vaznije je kakav je bezbednosni skor (safety record) kompanije u okviru cega je i starost i ispravnost flote.
Ili su vam klopa i stevke bitnije od bezbednosti?