Gesendet von meinem GT-I9505
Interesantno. Mada, opet ne mogu skroz da krivim policiju tu. Znam ovde je bilo slucajeva kada su privodjeni ganci za te sitne kradje sekundarnih sirovina, i dodje neki advokat krene da tupi nesto o pravima bla bla trt mrt, i ovi moraju da ih puste iz pritvora. Ipak, trebali su da posalju patrolu u svakom slucaju. Meni je pun k tih ganaca vise, vecina njih ne radi nista, samo gleda kako da prevari nekog i pokrade. Kradu znakove, sahte, ograde, sve zivo sto im padne pod ruku.dragvorl napisao:Pozvao ja kad su krali kod mene u kraju, evo i sta se desilo: viewtopic.php?f=25&t=1072&p=246594j#p246594H4wkeye napisao:Da l' bre moguce, da od toliko ljudi niko da ne pozove policiju? Ovaj narod je prso. A i taj novinar sto je slikao, pa mogao je on bar da pozove policiju ili nesto, ne samo da stoji i slika...
^Med napisao:Juce ja u urgentnom, nije mi do mene, udje neka devojka na pregled i ne zatvori klizna vrata do kraja. I stari dripac krene da virka, ja skocim zatvorim vrata i najebem mu se mile majke seljacke.
Jebes ljude, sve je otislo u kurac.
Onda ja udjem a taj lekar utrci kod kolege u drugi boks i krene da ga napickava da ako oce da pregledava svoje drugare neka to radi na poliklinici...
Pandur ladno otvara vrata i trazi da mu se potpise neka lista za uzorke krvi....mene pregleda neka dusa od lekarke kojoj visi natpis Volonter (valjda nije nicija kcer ni partijsko dete).
Pomesani osecaji...
Nemoj me drzati za rec ali cini mi se da je bio SWR (regionalni program jugozapadnih pokrajina).nuk napisao:Koji je kanal u pitanju da im posaljemo snimak sa demontiranjem one klupe da vide da nije sve tako crno![]()