Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Zasto je Srbija tu gde jeste!

Post od Floyd »

Gledao skoro neku reportazu o azilantima u DE i neka nasa gankaci prica na srpskom a oni je titluju... kaze kako Srbi ugrozavaju njihova prava, ne daju im da idu u skolu, ne daju im pomoč, ne daju im stan, ne daju im da rade i ono najjace... ne daju im da kradu :kuku:

Gesendet von meinem GT-I9505
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!

Post od Rakhil »

Ko je tu veca budala, ona sto lupa to ili taj sto pravi emisiju o takvima?
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Onaj što gleda. :djavo:
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Floyd
Reactions:

Re: AW: Zasto je Srbija tu gde jeste!

Post od Floyd »

:kezo:

Ma nije emisija konkretno o njima nego je prilog bio azilantima pa su pricali sa nekima od njih... nju su naravno predstavili kao srpkinju.

Edit:

Nije to ali slicna prica... ovo neka matora bila.

Gesendet von meinem GT-I9505
Korisnikov avatar
Med
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 21:23

Post od Med »

Juce ja u urgentnom, nije mi do mene, udje neka devojka na pregled i ne zatvori klizna vrata do kraja. I stari dripac krene da virka, ja skocim zatvorim vrata i najebem mu se mile majke seljacke.
Jebes ljude, sve je otislo u kurac.

Onda ja udjem a taj lekar utrci kod kolege u drugi boks i krene da ga napickava da ako oce da pregledava svoje drugare neka to radi na poliklinici...

Pandur ladno otvara vrata i trazi da mu se potpise neka lista za uzorke krvi....mene pregleda neka dusa od lekarke kojoj visi natpis Volonter (valjda nije nicija kcer ni partijsko dete).

Pomesani osecaji...
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

dragvorl napisao:
H4wkeye napisao:Da l' bre moguce, da od toliko ljudi niko da ne pozove policiju? Ovaj narod je prso. A i taj novinar sto je slikao, pa mogao je on bar da pozove policiju ili nesto, ne samo da stoji i slika...
Pozvao ja kad su krali kod mene u kraju, evo i sta se desilo: viewtopic.php?f=25&t=1072&p=246594j#p246594
Interesantno. Mada, opet ne mogu skroz da krivim policiju tu. Znam ovde je bilo slucajeva kada su privodjeni ganci za te sitne kradje sekundarnih sirovina, i dodje neki advokat krene da tupi nesto o pravima bla bla trt mrt, i ovi moraju da ih puste iz pritvora. Ipak, trebali su da posalju patrolu u svakom slucaju. Meni je pun k tih ganaca vise, vecina njih ne radi nista, samo gleda kako da prevari nekog i pokrade. Kradu znakove, sahte, ograde, sve zivo sto im padne pod ruku.
Poslednja izmena od H4wkeye u 06 Feb 2014, 22:48, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Al ti pajcula ukliza... :D
Koji je kanal u pitanju da im posaljemo snimak sa demontiranjem one klupe da vide da nije sve tako crno :)

Nego, danas vidim iz daljine kako dva policajca legitimisu motorizovanog sakupljaca sekundarnih sirovina, jelte i cudom ne mogu da se nacudim kad ono, kad sam ih prolazio vidim on beo, ladno.
E to je cist primer diskriminacije na rasnoj osnovi :)
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Med napisao:Juce ja u urgentnom, nije mi do mene, udje neka devojka na pregled i ne zatvori klizna vrata do kraja. I stari dripac krene da virka, ja skocim zatvorim vrata i najebem mu se mile majke seljacke.
Jebes ljude, sve je otislo u kurac.

Onda ja udjem a taj lekar utrci kod kolege u drugi boks i krene da ga napickava da ako oce da pregledava svoje drugare neka to radi na poliklinici...

Pandur ladno otvara vrata i trazi da mu se potpise neka lista za uzorke krvi....mene pregleda neka dusa od lekarke kojoj visi natpis Volonter (valjda nije nicija kcer ni partijsko dete).

Pomesani osecaji...
^
Kratak istorijat moderne Srbije u 5 minuta na jednom mestu. :ccc:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

A posebno volim ove gance sto idu nekim raspalim kamioncetom i deru se na razglas da otkupljuju staro gvozdje. Moj Labrador ih ne podnosi, odma laje cim prolaze niz ulicu :kezo: :kezo:
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Kontakt:

Post od dragvorl »

Ja mislim da oni idu u izvidnicu, bar kod mene u ulici. Pa nema valjda svaki dan u istom rejonu da neko baca toliku novu kolicinu gvozdja. :think:
SlikaSlika
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Ne bi me cudilo, skoro sam siguran da to i rade. Gledaju dvorista, ko sta ima, koliko ljudi ima u kuci da li ima pas, alarm itd. Komisja preko puta mene, malo iznad, zivi u Austriji i neko mu je obio kucu prosle godine bas kad nije bio tu.
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

nuk napisao:Koji je kanal u pitanju da im posaljemo snimak sa demontiranjem one klupe da vide da nije sve tako crno :)
Nemoj me drzati za rec ali cini mi se da je bio SWR (regionalni program jugozapadnih pokrajina).
Inace znaju oni vrlo dobro s kim imaju posla ;)
Kad smo kod njih setam se pre par meseci kroz Königstrasse u Stutgartu (to mu dodje njihov Knez) i cujem neku poznatu melodiju. Pridjem kad ono ulicni zabavljaci pevaju "ramo, ramo" pa sve puca :)
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Kontakt:

Post od dragvorl »

Jedni krali lim sa ambulante, drugi armaturu sa mosta

Novosadska policija sprečila je tri krađe u gradu i podneće krivične prijave protiv osumnjičenih.

Dvojicu Novosađana zajedno sa još jednom osobom iz Vučitrna policajci su zatekli dok su skidali lim sa krova Doma zdravlja u Novom Sadu.

U Sremskoj Kamenici je, juče, policija zatekla četrdesetdevetogodišnjeg Novosađanina i njegovog šesnestogodišnjeg sina u pokušaju krađe, dok su čekićem lupali beton na delu zaustavne kolovozne trake mosta, kako bi ukrali armaturu.

Pored ovog, policija je pronašla i uhvatila dva maloletnika iz Novog Sada, dok su sa jedne zgrade u Novom Sadu demontirali 7 metara bakarnih oluka, a za jednim od njih je bila raspisana lokalna poternica.

http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Jedn ... mosta.html
SlikaSlika
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

:srbin:

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/441485 ... e-Cervenko

Ukinuta presuda Darijanu Musiću za ubistvo Vladislave Červenko

Presuda Darijanu Musiću, koji je u julu prošle godine osuđen na 35 godina zatvora za ubistvo manekenke Vladislave Červenko, ukinuta je.

Apelacioni sud u Novom Sadu je usvojio žalbe branilaca, pa će Musiću ponovo biti suđeno pred Višim sudom. Do donešenja nove presude Musić će biti u pritvoru.

Darijan Musić (26) osuđen je u julu prošle godine u Višem sudu u Novom Sadu na 35 godina zatvora zbog ubistva novosadske manekenke Vladislave Červenko.

Darijan Musić se inače tokom policijske potrage za njim oglasio fejsbuk postom uznemirujuće sadržine.

Musić je, pišući samo velikim slovima, priznao da je ubio svoju devojku jer ga je "varala sa kojekime dok je bio u zatvoru" i u monstruoznom tonu tvrdi da mu nije bio cilj da ona umre ("saučešće porodici, nisam hteo, jbg"). Musić u poruci izražava ljubav prema mrtvom telu Vladislave Červenko i najavljuje da će se ubiti.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Odgovori