Dobro veče
Re: Dobro veče
ne znam da li vise ljudi cita ovu temu ili tamo gde su putevi, za prvi maj razmisljam o odlasku na zabljak i spustanju na kratko do mora ( kotor ili dubrovnik ), pa me interesuje kakvi su putevi juzno od zlatibora, ne znam cime da idem?
ako su losi, da ne idem kliom, nemam ni rezervni tocak...
Posto sam ja stalno u ovom nasem, mogu samo da kazem da ga nikada nisam video.Day Walker napisao:Kakva Bosna bre?
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Dobro veče
Na jednoj od slika na sajtu, za koji je ostavljen link, vidi se bosanska tablica.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Prnjavor izmedju Dervente i Banjaluke je u pitanju
Послато са Galaxy ACE користећи Тапаток 2
Послато са Galaxy ACE користећи Тапаток 2
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Jel to zbog onog sto smo pricali?dragan napisao:ne znam da li vise ljudi cita ovu temu ili tamo gde su putevi, za prvi maj razmisljam o odlasku na zabljak i spustanju na kratko do mora ( kotor ili dubrovnik ), pa me interesuje kakvi su putevi juzno od zlatibora, ne znam cime da idem?

Deonica od Prijepolja do Jabuke je jedina vredna pomena kao losa, sve ostalo je od solidnog do odlicnog. Greota je da ne provozas clia od Zabljska do Risna, uzivaces
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
I kod nas ima par Prnjavora, bio sam ubedjen da je domaci proizvod 
Послато са Telenor_Smart_HD користећи Тапаток 2

Послато са Telenor_Smart_HD користећи Тапаток 2
Brzine idu u H-a !!!

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kako za tebe i Clio, tako i za CG saobracajceRakhil napisao:Greota je da ne provozas clia od Zabljska do Risna, uzivaces

@rakhil - da, to sto smo pricali. ali, sad sam pricao sa drugarom iz pg, kaze da je i ovo za saobracajce tacno... ako budem isao i u hrvatsku ici cu fokusom sigurno, videcu jos...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
U CG su visinu novčanih kazni digli u nebesa...
Mudra odlukadragan napisao: ako budem isao i u hrvatsku ici cu fokusom sigurno, videcu jos...

Čisto da prepadnem vlasnike nežnijih vozila

Nedostatak protivgradnih raketa u Beogradu
21. April. 2013 | 16:52, Izvor : Studio B, Komentari: 0
U nedelji za nama uživali smo u suncu, vedrom nebu i prijatnim temperaturama. Upravo je ovo, međutim, vreme kada se širom Beograda oko 150 ljudi, čiji je posao zaštita prestonice od grada, stavlja u pripravnost.
Petnaestog aprila počela je protivgradna sezona.
Ova će, kako stoje stvari, biti možda i najstresnija. Jer, umesto do 15. oktobra, protivgradnih raketa kojima se brani Beograd, kažu u Sektoru za vanredne situacije MUP-a Srbije, ima za svega dva meseca.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Stigao sa Rajca. Opsti utisak "blah".
Popeo se na vrh, crkao. Spustio se, otpala mi kolena.
Danasnji prevoz.

Pezo ide kao zmaj. Odlican auto. Ali nam je *ebo kevu. Naime ne radi brava na gepeku. Tako da je prelazak preko svake jebene neravnine na putu automatski palio zvucni i vizuelni signal da su otvorena vrata od gepeka. Iako su ona naravno zatvorena. Ubio je u pojam.

Sent from my ZTE Blade III using Tapatalk 2
Popeo se na vrh, crkao. Spustio se, otpala mi kolena.
Danasnji prevoz.

Pezo ide kao zmaj. Odlican auto. Ali nam je *ebo kevu. Naime ne radi brava na gepeku. Tako da je prelazak preko svake jebene neravnine na putu automatski palio zvucni i vizuelni signal da su otvorena vrata od gepeka. Iako su ona naravno zatvorena. Ubio je u pojam.

Sent from my ZTE Blade III using Tapatalk 2
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Jel ima jos neko problem sa Google Chrome-om u poslednjih 2-3 dana..?
Izuzetno je spor, baguje, nece da otvara stranice.. Kao da mu nesto blokira protok.. Mozila mi radi po prvi put brze..
Izuzetno je spor, baguje, nece da otvara stranice.. Kao da mu nesto blokira protok.. Mozila mi radi po prvi put brze..
Brzine idu u H-a !!!

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Da li je neko isao da gleda F1 na Hungaroring?
Ja se razmisljam da odem ove godine ako mi "vrijeme" dozvoli tako da su sve informacije dobrodosle... Znam da mi za kartu treba 120-150 evra (tribine) a sve ostalo mi je nepoznanica... Kakva je konekcija grad-staza, koliko kosta hostel u to doba godine, da li je mozda neko isao nekom dobrom agencijom koju moze da preporuci?
Ja se razmisljam da odem ove godine ako mi "vrijeme" dozvoli tako da su sve informacije dobrodosle... Znam da mi za kartu treba 120-150 evra (tribine) a sve ostalo mi je nepoznanica... Kakva je konekcija grad-staza, koliko kosta hostel u to doba godine, da li je mozda neko isao nekom dobrom agencijom koju moze da preporuci?
- Stefy
- Pridružio se: 31 Mar 2013, 21:15
- Garaža: Dacia Sandero II Laureate 1.2 16v
Meni je sinoc uzasno bagovao, po 5-6 sekundi da otvori jednu najobicniju stranicu.Day Walker napisao:Jel ima jos neko problem sa Google Chrome-om u poslednjih 2-3 dana..?