Dobro veče
Re: Dobro veče
Bilo je ovog i u Hrvatskoj. Već posle Nove Gradiške treba obratiti pažnju na lažne adac slep službe. Tačno da ti bude muka da staneš na pumpu da odeš u WC jer ne znaš šta će muljati oko auta.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Policiji ti majmuni zadaju velike probleme u sezoni, ali stvarno jeste problem dokazati. Ako ima snimak kamere na kome se vidi da neko baca i to, to je drugo. Ovako bukvalno nema kako da se dokaze da je ta slep sluzba to uradila nazalost. Velika vecina slucajeva oni ostave nesto na putu, i ljudi zovu policiju kada "slep sluzba" vec dodje. A tada je rekla kazala. Tako da tu se jedino pozove AMSS, ovi se oteraju i tako dok ne naprave gresku i ne uhvate ih. Znaju oni otprilike gde mogu da rade to a da se ne primete.ddanijell napisao:ne smem ostale fotke jer se vidi koja je slep sluzba i ostalo...
ima snimak kamere, policija pregledala ali ne da im da i oni odgledaju, a ovaj iz slep službe uzeo podatke da ih tuži zbog klevete.
bmw7 bugarske table guma 245/45/19
Neverovatno je da se godinama zna za uigranu shemu ali očito niko od nadleznih ne želi da reši problem, pod izgovorom da nemaju dokaze, u eri kamera i svega ostalog danas.
Inviato dal mio SM-G935F utilizzando Tapatalk
To je stoka neopevana, nazalost ne sme ali ja bih ih prvo dobro "prevaspitao" palicom pa tek onda lisice.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
To sa lažnim ADAC vozilima su prošle godine naširoko objavljivali ovde u D, tako da je dobar deo vozača informisan. ADACovi servisni automobili se u letnjim mesecima osim u D nalaze još samo u Italiji i Istri. Samo u letnjim mesecima. Zbog toga se pri problemu nikako ne treba upuštati u razgovore i poslove sa ovima koji su na "terenu" već isključivo kontaktirati ADAC centralu. Ja kod sebe u autu i na mobilnom već godinama imam brojeve ADACa za sve države kroz koje prolazimo.Floyd napisao:Bilo je ovog i u Hrvatskoj. Već posle Nove Gradiške treba obratiti pažnju na lažne adac slep službe. Tačno da ti bude muka da staneš na pumpu da odeš u WC jer ne znaš šta će muljati oko auta.
Mi kada stanemo na pumpu ili parking (bilo gde) nikada se svi istovremeno ne udaljavamo od auta, nego idemo u parovima. Za sada smo na putovanjima četvoro u autu, tako da to nije problem. Nikada se ne zaustavljamo na praznim parkinzima+UVEK putujemo samo danju.
Ovo "nameštanje" problema vozačima se dešava već dugo i moje lično mišljenje je da u SRB uopšte ne postoji volja da se to reši. Malo-malo pa se čuje kako sa par metara kanapa vezuju kučiće na bankinu ili vežu neki šraf na silk pa ga spuste sa nadvožnjaka do visine vetrobranskog stakla......itd. Jeste da je teško dokazati, ali hebem li ga, nije nemoguće.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Meni pokušali da otvore gepek u HR prošle godine. Jedino stajalište gde smo.i.supruga i ja u isto vreme otišli u toalet. Ceo put jedno pa drugo
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- kragujevac
Nama su par puta pokušavali da prodaju "zlatan" nakit na pumpama i parkinzima (u HU i HR). Fazon fale im pare da kupe gorivo pa nudi kajlu od pola kila za 100 evra i tome slično. Par puta je bilo ablendovanja u nadi da ćemo da stanemo pa da nam "pomognu" (takodje HU i HR). Zadnji put pre par godina, čak su bila dva auta, jedan (audi A6) sa D registracijom ablenduje kao blesav i par stotina metara ispred njega kombi sa HU tablicama pokazuje prstom na prednji točak.
Pokazuj ti tati svome, mislim se ja..........
Pokazuj ti tati svome, mislim se ja..........

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Kod nas u NLu bila reportaža o Francuskim putevima da tamo haraju lazni policajci, i da ne stajemo na nemarkirana vozila ni slučajno. I bilo par snimaka.. Inače kada smo išli do Španije u južnoj Francuskoj stoje table pored auto puta sa natpisima da se pazimo gde parkiramo i šta radimo da haraju lopovi, to sam prvi put video tamo 
Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk

Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
- passenger
i mene zaustavio debeli sa lažnim nakitom. Stao sam mu isključivo jer sam mislio da mi nešto sa autom nije okej, jer mi je mahao kao ludak. Ne dadoh mu ništa naravno.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Nas još '96. zaustavljali sa kilom zlata, negde ka Prištini... I lik koji na semaforu u BG gleda tablice i on je bap iz tog mesta, i do eće ti soma dindži nazad samo da sipa gorivo, da se kući vrne...
Elem, kišica na Kopu...
TT
Elem, kišica na Kopu...

TT
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Mene je sad pre neki dan zaustavio pijani matori i CalvinClaiyn gaćicama i Razzibok patikama, paz sad - u ataru, između dva sela, zemljani put kroz njive. Kaže bio na jezeru i ukrali mu stvari, da ga odvezem do magistrale (500m nazad). Odjebao sam ga... Možda je iskren, al je i mnogo crven u licu bio 

Boringly average, but also perfect for school run mums
- passenger
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Ovim je sve receno i ovo je sustina problema. Uvek postoji sistem pracenja, snimanja koji nadlezni organi mogu da primene ali prvi problem je sto neko gore treba da ima volju i pokrene akciju, a onda i kada ih uhvate znamo kakvo je sudstvo i kako se procesi zavrsavaju , sto je drugi deo problema.kragujevac napisao:.... moje lično mišljenje je da u SRB uopšte ne postoji volja da se to reši. ....Jeste da je teško dokazati, ali hebem li ga, nije nemoguće.
Sto se parkinga tice zadnjih 20 godina primenjujem sistem kao i vecina vas, putovanje minimalno u paru i nikad, ali bas nikad ne izlazimo svi iz auta.
Isto obratiti paznju kada jedan ostaje u autu da nikako u krilu ne drzi torbicu u kojoj je novac i dokumenta jer je bio novinski clanak pre koju godinu i na tu temu gde postoje i snimci sa benz.pumpi kako razbijaju bocni prozor i otimaju torbicu i beze autom, i naravno nikom nista, nisam cuo da su ih nasli.
Nemam pojma, znamo za sve ovo, ali na sreću nismo imali problema.
Od svih mera opreza jedino novac i pasoše nosimo sa sobom. Ne ostaje niko u kolima, ne idemo u parovima na pauzu i sl.
Jedino što ne putujemo u špicu sezone nikad, i izbegavamo stajanje tamo gde su gužve.
Od svih mera opreza jedino novac i pasoše nosimo sa sobom. Ne ostaje niko u kolima, ne idemo u parovima na pauzu i sl.
Jedino što ne putujemo u špicu sezone nikad, i izbegavamo stajanje tamo gde su gužve.
U malim sredinama, lokalna policija sve zna. Pogotovo privatan biznis i šta ko mulja, jer im se žmurenje na to vrlo isplati.
Tako da to sa šlep službama nema šanse da se istera do kraja, pa onaj Poljak pogibe pre neki dan zbog probijene gume i ništa.
Tako da to sa šlep službama nema šanse da se istera do kraja, pa onaj Poljak pogibe pre neki dan zbog probijene gume i ništa.
- kragujevac
Ni mi do sada nikada nismo imali problema (da kucnem u drvo 103 puta), ali pošto znamo šta se sve ljudima dešavalo i još može da se desi radije upetostručimo pažnju i nepoverljivi smo prema svima nego posle da bude "uff".
Novac i pasoši svakako samo uz telo. I mi bi rado putovali van sezone, ali kad je neko "vezan" školskim raspustima tu su mogućnosti za tako nešto prilično ograničene. A što se tiče stajanja, mi baš upravo stajemo samo gde vidimo da ima dosta parkiranih auta. Po nekoj mojoj logici, tu je manja verovatnoća da će neko nešto da pokuša, baš zbog toga što će pre neko da ga "provali".
Novac i pasoši svakako samo uz telo. I mi bi rado putovali van sezone, ali kad je neko "vezan" školskim raspustima tu su mogućnosti za tako nešto prilično ograničene. A što se tiče stajanja, mi baš upravo stajemo samo gde vidimo da ima dosta parkiranih auta. Po nekoj mojoj logici, tu je manja verovatnoća da će neko nešto da pokuša, baš zbog toga što će pre neko da ga "provali".
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac