Stigla zima...
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Stigla zima...
Ja bogami luftiram od pljuge, jedan dan mi ostao pritvoren prozor.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Po mojoj prognozi, sutra ujutru otvaram klizalište u ulici, jedna je od onih koje nikada ne vide ni so, ni grtalicu. Već je uhvatio fino led. Ova kiša će sve s*ebati, a bilo je lepo dok je trajalo
Sent from my XT1635-02 using Tapatalk

Sent from my XT1635-02 using Tapatalk
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Posle današnje i večerašnje ledene kiše, ono belance na dnu snimka je moj auto

Sloj leda je kao beton, debeo jedno 2 cm.

Sloj leda je kao beton, debeo jedno 2 cm.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Moj Golf fabricki ima vise nego njegova tjunigovana...Mladen7 napisao: 02 Mar 2018, 12:15 Ivanova Alfa ima konja i njutnmetara toliko da bi mogla i grtal'cu gurati olako![]()
Rukavica je bacena! 
Kada spomenuste neociscene automobile, sestra me sinoc zove da joj bacim neku gvozdenu kapiju koja se otkinula od vetra i pala, silazim ja dole, sklanjam ono, ona pali auto, brisace i krece...pitam je, a da ocistis auto od 10cm snega? Ma jok, i ovako ce ponovo da napada...ja popizditis...na kraju, posle objasnjavanja da nije normalna, ja joj ocistih auto.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Kada spomenuste neociscene automobile, sestra me sinoc zove da joj bacim neku gvozdenu kapiju koja se otkinula od vetra i pala, silazim ja dole, sklanjam ono, ona pali auto, brisace i krece...pitam je, a da ocistis auto od 10cm snega? Ma jok, i ovako ce ponovo da napada...ja popizditis...na kraju, posle objasnjavanja da nije normalna, ja joj ocistih auto.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Jedva suprugu ubedih da mi da corsu jutros. Mali benzinac milina, poceo je da lepo mlako duva posle 1000m, vec posle dva,dva i po je grejao.
Sa JTD-om se danima smrzavam, bem ti dizlo glupavo. A potrosnja po bordu zadnjih 100km 11.2L
.I kolegi na 1.7cdti bord 10.9 
Sa JTD-om se danima smrzavam, bem ti dizlo glupavo. A potrosnja po bordu zadnjih 100km 11.2L

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
"Čari" dizela.
Dok benzincu očistiš šoferku i skineš malo sneg - on unutra već umlačio i milina voziti.
TT

Dok benzincu očistiš šoferku i skineš malo sneg - on unutra već umlačio i milina voziti.

TT
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Upravo taj scenario se jutros
.
Jos mi na JTD EGR zatvoren pa citava vecnost za mlako te se duge gaće podrazumevaju

Jos mi na JTD EGR zatvoren pa citava vecnost za mlako te se duge gaće podrazumevaju

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
U Fiata dizlo, se jos niko ugrejao nije.
Prvi razlog sto sam zamenio Dobla za Caddy, a drugi je naslon za glavu i visina sedista.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Prvi razlog sto sam zamenio Dobla za Caddy, a drugi je naslon za glavu i visina sedista.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Bome ja tih čari sa dizelom nemam, a pomogne i grejac soferkeSaša napisao: 03 Mar 2018, 09:02 "Čari" dizela.![]()
TT

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Verovatno imas el.grejac kabine
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Meni dizel pocinje sa mlakim vazduhom posle 100-200 m, a vruc posle 1,5 km. Pri tom nikada ne zagrevam auto u mestu. Pretpostavljam da ima taj grejac kabine jer passatu je trebala citava vecnost da krene topao vazduh.

Poslednja izmena od 123456 u 03 Mar 2018, 10:30, izmenjeno 2 puta ukupno.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Jel pasat imao sporet klimu, posto je bio 1.9 klotarica 
Meni takodje na 159 dosta brze ugreje nego na 147, oba 1.9 16v, jos 147 brze greje od obicne 147 bez digi klime I grejaca.
Tako verovatno znaci I klasa auta, izolacija, pa isti motor se vise pati, samim tim I vise trosi I greje u vecem I tezem autu.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Meni takodje na 159 dosta brze ugreje nego na 147, oba 1.9 16v, jos 147 brze greje od obicne 147 bez digi klime I grejaca.
Tako verovatno znaci I klasa auta, izolacija, pa isti motor se vise pati, samim tim I vise trosi I greje u vecem I tezem autu.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Passat je bio comfortline, automatska dvozonska klima ali ne govorim ovde o klimi nego o samom grejanju od motora. Sa klimom naravno da je grejao brze.
Ivane, to prvi put cujem i ne znam da li si ozbiljan. Znaci moj motor 2.0 tdi brze zagreva jer je manji od 3.0 tdi, koji bi sporije zagrevao jer bi bio rasterecen a ovaj je opterecen? A pri tom vozim do 2000 rpm.
Pasat je bio laksi i slabiji motor a audi tezi sa jacim motorom, tako da je odnos ks/kg tu negde. Sto bi rekao heroj, ovo je otkrovenje, ako mislis ozbiljno 
Ivane, to prvi put cujem i ne znam da li si ozbiljan. Znaci moj motor 2.0 tdi brze zagreva jer je manji od 3.0 tdi, koji bi sporije zagrevao jer bi bio rasterecen a ovaj je opterecen? A pri tom vozim do 2000 rpm.

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Evo slika onoga sto sam pricao. Ako krenete od levo ka desno videcete kolike rupcage ima. I ovo stoji tako vec 3 meseca. A ovo je jedna od prometnijih raskrsnica. Stoka neotesana raspala. Treba ih tuziti za ovo sto ljudi akaju automobile i ugrozavaju saobracaj, a i pesake jer je tu pesacki.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk