Ja ću da kupim još jedan za svaki slučaj. Previše slika imam, ne bih preboleo gubitak
Dobro veče
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Dobro veče
Može samo old?
Ja ću da kupim još jedan za svaki slučaj. Previše slika imam, ne bih preboleo gubitak
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Interesantno je kako slepi obožavaoci sadašnjeg ustrojstva sveta vole da se sprdaju na temu "teorija zavere" koje se u većini slučajeva, nakon nekog vremena, ispostave kao tačne. Naravno, oni koji su se sprdali s tim teorijama i ljudima koji su ih tada govorili, prave se ludi i dalje šire mantru da su "teorije zavere" izmišljotine i opsene bez utemeljenja u realnosti.
Ja i dalje ne vidim nikakvu zaveru, bar ne tu. Čisto tržište..
Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
Potpuno se slažem, mračna strana tržišta i konkurencije, odnosno slabih i korumpiranih država, koje su dozvolile da im uvoznički lobi ugasi sopstvenu proizvodnju. Pitanje da li je kvalitet bio slabiji tokom ulaska na tržište dok je ubijana konkurencija, a onda već šta ih briga.
Konkretno što se Nutele tiče, ja nisam primetio neku razliku na putovanjima, a svuda sam je pomalo jeo, međutim očigledno nedovoljno frekventno da bih primetio. Doduše, možda to nije toliko očigledno u ukusu koliko u merljivom objektivnom kvalitetu proizvoda.
Što mora EU to da rešava? Neka svaka nova EU država svaka donese zakon o transparentnosti i jednakosti uvoznog portfolia. Da im je u interesu, regulisali bi ponaosob.
Konkretno što se Nutele tiče, ja nisam primetio neku razliku na putovanjima, a svuda sam je pomalo jeo, međutim očigledno nedovoljno frekventno da bih primetio. Doduše, možda to nije toliko očigledno u ukusu koliko u merljivom objektivnom kvalitetu proizvoda.
Što mora EU to da rešava? Neka svaka nova EU država svaka donese zakon o transparentnosti i jednakosti uvoznog portfolia. Da im je u interesu, regulisali bi ponaosob.
Evo bas moja zena pre neki dan komentarise, uzeli isti wc papir u lidlu kakav stalno kupujemo u NL samo u Hrvatskom lidlu i nije isti
samo isto pakovanje
- starac vujadin
O Bože
...Moja poenta je nešto mnogo bitnije. Naravno da je u pitanju tržište, novac i druga opšta mesta, bla, bla...
Poenta je da je to ovo neko rekao pre 5 godina rekli bi da je ludak i trabunja..i dalje bi to pričali da je ostlao na nivou nekih neformalnih grupa i individualaca. Nego, ovaj put su se države pozabavile time, pa njih nisu mogli da prave ludim. Kao i za namerno skraćivanje veka proizvodima, pa sve do političke i vojne sfere.
Poenta je da je to ovo neko rekao pre 5 godina rekli bi da je ludak i trabunja..i dalje bi to pričali da je ostlao na nivou nekih neformalnih grupa i individualaca. Nego, ovaj put su se države pozabavile time, pa njih nisu mogli da prave ludim. Kao i za namerno skraćivanje veka proizvodima, pa sve do političke i vojne sfere.
Da li su onda isti automobili za istok i zapad?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Bar kod Seata zapinje
starce, pricalo se o nuteli i ovde pre 5 godina ili kolko vec postoji ovaj forum i svi smo znali da je drugacija za razlicita trzista i niko nikog nije prozivao da je zaverenik. linolada je otvoreno priznala jos tad da za nase trziste ide 8% lesnika a za njih 13% tako da mi nije jasno sta je novost ovde.
a automobili su vec nesto drugo i tu sumnjam da neku posebnu bacvu salju nama u odnosu na nemce.
a automobili su vec nesto drugo i tu sumnjam da neku posebnu bacvu salju nama u odnosu na nemce.
Bas to, nisam shvatio da neko ne ume da čita i poredi deklaracije
- starac vujadin
Ja ne pričam o forumu i niko nikog ne proziva...osim ako ovo nije forum fabrike Nutele, a učesnici u forumu su u menadžmentu Nutele.ftj napisao:starce, pricalo se o nuteli i ovde pre 5 godina ili kolko vec postoji ovaj forum i svi smo znali da je drugacija za razlicita trzista i niko nikog nije prozivao da je zaverenik. linolada je otvoreno priznala jos tad da za nase trziste ide 8% lesnika a za njih 13% tako da mi nije jasno sta je novost ovde.
Ti si neverovatan majstor za pogrešno shvatanje bilo čega izrečenog u širem smislu. Kad god treba imati širu sliku, ti to shvataš usko, kockasto i bukvalno.
E pa jbg pises na forumu a ja eto volim da se sprdam sa teorijama zavere pa mi oprosti sto se nadjoh prozvan.
Ovo nema veze sa Nutelom, jer na nuteli i pise koliko se razlikuje, a ovde se radi o proizvodima koji se identicno deklarisu, a sastav im nije isti.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.